21 Haziran 2013, Cuma 09:06:37

AHL'DE BIÇAKLI DEHŞET ANLARI!

İranlı bir yolcu restauranttan kaptığı bıçakla terminalin ortasında adeta dehşet yaşattı...
  • O ulkelerde boyle bir sey olsa idi eger vururlardi arkadasim.
  • Aynı olurdu arkadaşım. Ne diyelim alnından vurur muydu diyelim. Adam kimseye saldırmamış kimseyi rehin almamış. Elinde bıçakla dikkat çekmeye çalışmış. Tabi ki yaptığı illegal. Ancak öyle bir durum var ki cidden avrupalıda bana çok aman aman yapmıyor bu işi. Paris orly de asala terör örgütü havalimanında bomba patlatmıştı. Thy personeli ve türk yolcular ölmüştü. İsviçrede havalimanını basıp soygun yaptılar bi kaç ay önce. Yani öyle o kadar iyi örnek değil o dediğin ülkelerde ve bu olayda da aynı prosedürü izlerlerdi oranın polisi.
  • ABD,Almanya Fransa gibi ülkelerde böyle bir davranışta polisin tepkisi ne olabilirdi acaba,bilen var mı arkadaşlar?

İran uyruklu olduğu öğrenilen bir yolcu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde oturduğuı cafeden dalgınlıktan faydalanarak kaptığı bıçakla dehşet saçtı. 

Geçtiğimiz günlerde İsviçre'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen İranlı İ.S, daha sonra da ülkesine gitmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. Valizini kaybettiğini de iddia eden şahıs, parası olmadığı için ülkesine de gidemediğini söyledi.

Daha sonra oturduğu cafeteryadan bıçağı kapan İranlı İ.S., derdini bu şekilde anlatmaya çalıştı. Yolcuları oldukça tedirgin eden şahsa polis müdahale etmek istedi. Uzun süren çabalar sonucunda bıçağı bırakan yolcu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne götürüldü.

AHL'DE BIÇAKLI DEHŞET ANLARI!

Yorumlar

vatandasa ~ 11 yıl önce
O ulkelerde boyle bir sey olsa idi eger vururlardi arkadasim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı olurdu ~ 11 yıl önce
Aynı olurdu arkadaşım. Ne diyelim alnından vurur muydu diyelim. Adam kimseye saldırmamış kimseyi rehin almamış. Elinde bıçakla dikkat çekmeye çalışmış. Tabi ki yaptığı illegal. Ancak öyle bir durum var ki cidden avrupalıda bana çok aman aman yapmıyor bu işi. Paris orly de asala terör örgütü havalimanında bomba patlatmıştı. Thy personeli ve türk yolcular ölmüştü. İsviçrede havalimanını basıp soygun yaptılar bi kaç ay önce. Yani öyle o kadar iyi örnek değil o dediğin ülkelerde ve bu olayda da aynı prosedürü izlerlerdi oranın polisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
ABD,Almanya Fransa gibi ülkelerde böyle bir davranışta polisin tepkisi ne olabilirdi acaba,bilen var mı arkadaşlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000