16 Ekim 2013, Çarşamba 15:04:28

AHL'DE ARAÇ PARK YERİ KALMADI!

Bayram tatili nedeniyle iç ve dış hatlarda tatile çıkanların birçoğunun araçlarını Atatürk Havalimanı otoparklarına bırakması otoparkta yer bulmayı hemen hemen imkansız hale getirdi.
  • Su arabalara bak en kotusu 50 bin tl. Sonradan gorme bir grup arabalari cimede park eder ucak pistinede. Bu yaziyi yazan arkadasin cekememe problemi var haralde
  • Rezalet bu araclarin birde cikisi var !!!
  • Rusya'da ise tam tersi olur. Otoparkta yer bulamam korkusundan herkes taksi kullanir, resmi tatillerde havalimanlarinin otoparki bombostur.
  • iSTOÇDA BU KADAR ARABA YOK SEÇ BEĞEN AL.GÜVENLİKLERİN YARDIMCISI OLSUN RABBİM.ŞİMDİ HERKES ONLARA PATLIYORDUR.TEK SUÇLU ONLAR OLMUŞTUR .ARACINI KOYAMAYAN YER YOK CEVABINI ALINCA SALDIRMIŞTIR GÜVENLİĞE SÖZLÜ OLARAK.TAKSİYLE GEL KARDEŞİM.
  • iste gelismislik,kalkinmislik,zenginlik gostergesi !!!! yer,gok araba !!!! ahl cevresi yine her zaman oldugu gibi acik otopark halindedir ve ortalikta bir tane trafik polisi de yoktur!!! ayrica sadrazam torunlari yolcularin da arabalari olmasaymis ne yapacaklarmis acaba !!!!
  • Tipik bir Türkiye klasiği.Toplu taşıma kültürünün olmadığı bir ülke için gayet normal bu görüntüler.
  • bizim bu ülkede toplu taşıma kültürü yok okular da ders olarak verilmeli verilmeli ki küçük yaşta aşılamak gerek yazık şu mazaraya bak aynı hava limanına otobüs ve metro geliyor o da olmadı taksi diye birşey var
  • Su arabalara bak en kotusu 50 bin tl. Sonradan gorme bir grup arabalari cimede park eder ucak pistinede.
  • Lüks oto cennetiyiz :)
  • "Bu kadar" başlıklı arkadaş yazık günah kimsenin arabasını çizme sıkıyorsa yüreğin varsa bu kadar uğraşmak istiyorsan biraz delikanlı olursun adını ve numaranı yazarsın camına not bırakırsın sonrasında kim kime zarar verir o zaman görürsün...

180 bin metrekareye yayılan 7 bin 76 araç kapasiteli katlı otoparkta araç park yerinin bulunmadığı katlarda araç girişlerine kapatıldı. Araç park yerleri açıldığı anlarda ise otopark araç girişlerine açılırken birçok vatandaş yer bulamadığı için otoparka giriş yapamadı.1200 araç kapasiteli açık otoparkı ise dolup taşarken araçların çimlere kadar park etmesi dikkat çekti.

Ayrıca Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nin arka kısmında bulunan ve araç parkının yasak olduğu, helikopter pistinin de çekilen araçlardan dolayı kullanım dışı kaldığı görüldü.

Uçaklarının kalkış saatine yakın bir saatte araçlarıyla havalimanına gelen tatilciler araçlarını park edecek yer bulamayınca panik olurken zaman zaman otopark görevlilerine tepki gösterdiler. Bu tatilcilerin araçlarını havalimanına yakın bir otoparka ve ya yolcuları gelene kadar Havalimanının çevresinde tur atıyor. Otopark görevlileri ise girişlerde bekleyerek vatandaşları otoparkın dolu olduğu konusunda uyararak yönlendiriyor.

Amerika’dan gelen oğlunu karşılamak için Tekirdağ’dan gelen Cengiz Ceyhil, “Otoparka giremedim. Oğlum geliyor Amerika’dan onu karşılamaya geldim Tekirdağ’dan. Diğer taraftan bu tarafa çevirdiler. On dakikadır dolaşıyorum. En sonunda burada bekleyeceğim. Polis gelirse dolaşırım. Eşimi ve çocuklarımı Havalimanına bıraktım. Ben dolaşıyorum. Telefonla haberleşeceğiz. Bu arada ben tur atacağım" dedi.

Ailesini karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen Selim Çebi “Otoparka giremiyoruz. Dolu olduğunu söylüyorlar. Ailemi bekliyorum ama dışarıda kaldım. Yaklaşık on on beş dakikadır dolaşıyorum” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER























AHL'DE ARAÇ PARK YERİ KALMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su arabalara bak en kotusu 50 bin tl. Sonradan gorme bir grup arabalari cimede park eder ucak pistinede. Bu yaziyi yazan arkadasin cekememe problemi var haralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rezalet bu araclarin birde cikisi var !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rusya'da ise tam tersi olur. Otoparkta yer bulamam korkusundan herkes taksi kullanir, resmi tatillerde havalimanlarinin otoparki bombostur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
security ~ 10 yıl önce
iSTOÇDA BU KADAR ARABA YOK SEÇ BEĞEN AL.GÜVENLİKLERİN YARDIMCISI OLSUN RABBİM.ŞİMDİ HERKES ONLARA PATLIYORDUR.TEK SUÇLU ONLAR OLMUŞTUR .ARACINI KOYAMAYAN YER YOK CEVABINI ALINCA SALDIRMIŞTIR GÜVENLİĞE SÖZLÜ OLARAK.TAKSİYLE GEL KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 10 yıl önce
iste gelismislik,kalkinmislik,zenginlik gostergesi !!!! yer,gok araba !!!! ahl cevresi yine her zaman oldugu gibi acik otopark halindedir ve ortalikta bir tane trafik polisi de yoktur!!! ayrica sadrazam torunlari yolcularin da arabalari olmasaymis ne yapacaklarmis acaba !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr.Adana ~ 10 yıl önce
Tipik bir Türkiye klasiği.Toplu taşıma kültürünün olmadığı bir ülke için gayet normal bu görüntüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.ÖZKIR ~ 10 yıl önce
bizim bu ülkede toplu taşıma kültürü yok okular da ders olarak verilmeli verilmeli ki küçük yaşta aşılamak gerek yazık şu mazaraya bak aynı hava limanına otobüs ve metro geliyor o da olmadı taksi diye birşey var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su arabalara bak en kotusu 50 bin tl. Sonradan gorme bir grup arabalari cimede park eder ucak pistinede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lüks oto cennetiyiz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 10 yıl önce
"Bu kadar" başlıklı arkadaş yazık günah kimsenin arabasını çizme sıkıyorsa yüreğin varsa bu kadar uğraşmak istiyorsan biraz delikanlı olursun adını ve numaranı yazarsın camına not bırakırsın sonrasında kim kime zarar verir o zaman görürsün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000