23 Haziran 2015, Salı 14:55:41

AHL'de 6 yolcu köprüsü kapatıldı

Atatürk Havalimanı’nda apron yenileme çalışmaları sebebiyle 6 yolcu köprüsü geçici olarak kullanım dışı bırakıldı.
  • Bu kadar fazla uçuş trafiği oluşturulması karşısında hiç bir havalimanı yeterli olamaz. Biraz azaltın uçuş sayılarını bakın nasıl da rahat olacak Aç gözlü firmalar, doymuyorlar.
  • Tam DHMI ye uygun bir hareket. YAz geldi sezon açıldı hemen inşaata başlayın. İnanılır gibi değil ama gerçek.

Atatürk Havalimanı apronunda yıpranan bölümlerin yenileme işlemleri sürerken, 208-213 numaralı yolcu köprüsü arasındaki 6 köprü kapatıldı.

Yenileme çalışmaları sebebiyle 6 köprü bir ay süreyle kullanılamayacak. DHMİ ekipleri, bu köprülere denk gelen apron bölümünde çöken ve bozulan noktaları yeniledikten sonra yolcu köprüleri  yeniden hizmete açılacak. Köprülerin kullanılmadığı dönemde bu köprüleri kullanacak uçaklar açık olarak tabir edilen bölgelere park edeceği için yolcular da otobüslerle terminalden uçaklara ulaştırılacak.

KÖPRÜ SAYISI ARTACAK

Atatürk Havalimanı’nda halen 26’sı dış hatlarda, 12 iç hatlarda olmak üzere 38 yolcu köprüsü bulunuyor. Havalimanı genişletme projesi çerçevesinde dış hatlardaki köprü sayısı yakında 34’e çıkarılacak.

©AirportHaber

AHL'de 6 yolcu köprüsü kapatıldı

Yorumlar

Yorumcu ~ 9 yıl önce
Bu kadar fazla uçuş trafiği oluşturulması karşısında hiç bir havalimanı yeterli olamaz. Biraz azaltın uçuş sayılarını bakın nasıl da rahat olacak Aç gözlü firmalar, doymuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ~ 9 yıl önce
Tam DHMI ye uygun bir hareket. YAz geldi sezon açıldı hemen inşaata başlayın. İnanılır gibi değil ama gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000