11 Kasım 2010, Perşembe 08:13:29

AHL'DE 10 KİLO KOKAİN YAKALANDI

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen 3 ayrı operasyonda 9 kilo 691 gram kokain ele geçirildi.
  • Demek bu Nijeryalilar için THY Lagos ve Afrika uçuslarina çok önem veriyor.!!!!!!!!!!!!! NIJERYA Mafiasi Avrupada da çok ünlü. Herhalde BUSINESS Classda bu köpeklere Sampanya servisi bile vardir, belki de Müslümaniz diye içmezler ama karinlarinda Kokain tasirlar.!!!!
  • Beğenemediğin, sınır kapısı gibi dediğin güvenlik yakalıyor bunları. Çocuklarımızı zehirleyenler karşı... Umarım durumun vehametini anlıyorsundur. Köşe yazmakla bitmiyor işler. Gerçek dünya böyle biryer... Gökdelen tepesi gazeteciliği değil...
  • a.h.l de yakalanan uyuşturucu surekli brezilyadan geliyo..
4 Kasım’da Peru’dan gelen Nijerya uyruklu Uchenna Collins O.’nun midesinden 100 kapsül içinde 1 kilo 691 gram kokain çıktı.

6 Kasım’da Brezilya’dan gelen Kanada uyruklu Alex J.’nin valizinde 5 kilo 800 gram kokain bulundu. 8 Kasım’da ise Brezilya’dan gelen Nijerya uyruklu Francıs Ifenna U’nun valizinde çocuk bezi içine saklanmış 2 kilo 200 gram kokain bulundu. 3 zanlı da tutuklandı.

AHL'DE 10 KİLO KOKAİN YAKALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Demek bu Nijeryalilar için THY Lagos ve Afrika uçuslarina çok önem veriyor.!!!!!!!!!!!!! NIJERYA Mafiasi Avrupada da çok ünlü. Herhalde BUSINESS Classda bu köpeklere Sampanya servisi bile vardir, belki de Müslümaniz diye içmezler ama karinlarinda Kokain tasirlar.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beğenemediğin, sınır kapısı gibi dediğin güvenlik yakalıyor bunları. Çocuklarımızı zehirleyenler karşı... Umarım durumun vehametini anlıyorsundur. Köşe yazmakla bitmiyor işler. Gerçek dünya böyle biryer... Gökdelen tepesi gazeteciliği değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
a.h.l de yakalanan uyuşturucu surekli brezilyadan geliyo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000