18 Ocak 2012, Çarşamba 13:46:22

AHL'DE 1 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ!

Atatürk Havalimanı'nda çalışan bir taksici iddialara göre Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nin yanındaki arsada kuş besleyen Aykut Kala isimli bir şahısla tartıştı. Tartışmanın ardından taksici, şahsı silahla vurdu.
  • başkan fahrettin can mezkür olayın sizinle bir alakası olmadığını beyan ediyorsunuz. maktül güvercinleri eminönü yeni camidemi besliyordu makam odanızın önünde maktülün ve vuran kişinin arkadaşları senin müdürün değilmi emininki türk polisi bu olayı çözerde ...
  • Hafiyelik ödülü almadım.Ama haberleri manşetden okuyup yorumlayanlardan değilim.Göz göre göre insanlara yanlış bilgi aktardınız.ve yanlışınızdan dolayı özür dahi dilemediniz.Taksi tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Başlığınızdaki gibi avukat değilim ama sizin cahil olarak adleddiğiniz ve benimde içinde olduğum sosyal çevrenin cahil olmadığını sizlere bir kültür semineri vererek gösterebilirim.Fakat sanırım ancak manşete göre yorum yapanlardansınız.Mesainiz AHL'de çok yoğun galiba.MANŞETİ GÖR YORUMU YAP :) Bazen acele etmemek lazım.Araştırmacı olmak lazım.Aynaya bakmak lazım.Siz kendi işinizi önce bir güzel yapın.Teknoloji çok gelişti artık.Siz bile yetişemiyorsunuz.5651 hatırlatması yine benden olsun.Kolay Gelsinn :
  • taksicileri anlamak için havaalanı içinde onların çay içtiği yemek yediği yeri gezmeniz lazım herhangi bir anadolunun bir köy kahvanesinden farkı yok çoğunun eğitim seviyesi düşük bu anlaşılabilir fakat işin vahim tarafı bu insanlara havaalanında çalışmak için bir eğitim verilmemiş olması
  • kardeşim,5 kişilik bi ailede bile bir kişi aksi çıkabiliyo bir kişinin hatasını 5 kişiye pay edemezsin.havalimanı taksi koop.binlerce insan var,tabi karalama sizlerin işine geliyo,muhakkak bi çıkarı olanlar buraya aptal aptal şeyler yazıyo,şuna çok eminim evinizde karılarınıza laf geçiremiyonuz bu sayfalarda deşarj oluyonuz.kimse olay la ilgili yorum yapmamış bi kaç kişi dışın da.tamam olmasa daha iyidi ama unutmayalım ki taktir ilahi vade yetmiş buda mana oldu allah 2 aileyede sabır versin.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Good Morning Airport Staff adlı yorumcu; Anladığım kadarıyla sen diplomalı veya diplomasız cahillerden değilsin.Airport taxi'yi bu kadar cansiparane savunduğuna göre bayağı konulara hakimsin.Ben dünyanın pek çok yerinde havaalanından taksiye bindim. Bizimki kadar rezil bir taksici topluluğu hiçbir yerde yok.Merak etme cahil olabilirim ama görüş bildirecek kadar çok o taksileri kullanmışlığım var.Kadın satan taksici havaalanından değilmiş,bravo!! yılın zehir hafiye ödülünü sana vermeli.Bunun yanlış olması hiçbirşeyi değiştirmez.Çünkü o kadar çok vukaatları var ki.Aç oku bakalım yabancı sitelerde (kültürlüsün ya 2-3 yabancı dil biliyorsundur!!) neler yazmışlar h.alanı taksi şöförleri için...
  • kesinlikle kullanmam BAŞLIKLI YORUMCU Misafir-2012-01-19-08:43:03 haberleri sadece manşetden okuyan diplomalı cahillerden olabilirisniz.Olayın failleri yakalandı ve Havalimanı taksi ile ilgisinin bulunmadığı anlaşılalı günler oluyor.Good Morning Airport Staff :)
  • öğrendiğim bilgilere göre aykut kala çok yardımsever ve mert bir adammış pusu kurularak planlı bir şekilde sırtından haince vurularak öldürülmeyi hak edecek ne yapmış olabilirki?devletin bunu failine mutlaka soracağını biliyorum umarım hak ettiği cezayı bulur geride yaptığı utancı bir ömür nasıl taşıyacak merak ediyorum Allah yardım etsin Aykut Kalaya da Allahtan rahmet dilerim
  • besle kahpeyi seni sırtından vursun
  • Adamlar güpegündüz havalanını bastılar yüzlerce turistin önünde cam,çerçeve kırdılar millete saldırdılar ne oldu? hiç... yedirdiler parayı iş bitti...bu rezillikler yıllardır böyle..adamlar devlete meydan okuyorlar..kimse çıkıp da bu olay münferit bizi veya onları bağlamaza demesin..bal gibi de bağlar..arasınlar bakalım o taksileri ne silahlar,sopalar vs bulurlar ama kimin umurunda??? havaş ile havataş birbirine girer devlet görmezden gelir taksiciler alanı çiftliğe çevirir kimse umursamaz..havalanı böyleyse dışarı nasıl allah bilir???
Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi yanındaki boş alanda kuş beslediği öğrenilen Aykut Kala'nın, Havalimanı Taksi'de çalışan arkadaşının oğlu T. Ş. tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Kavganın alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı ve silahla ateş eden T. Ş'nin, ticari taksiyle olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

Olayın ardından Atatürk Havalimanı Şube Müdürü Şener Yılmaz ve 15'e yakın polis memuru Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne giderek incelemelerde bulundu.

14:10

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Cinayet Masası dedektiflerinin de olay yerine gelmesi sonucu vurulan ve kalbi duran Aykut Kala isimli şahsın hayata döndürülemediği öğrenildi.















VURULAN ŞAHSA AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN ARAÇ 34 HE 0680 PLAKASINI TAŞIYOR


AHL'DE 1 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Misafir ~ 12 yıl önce
başkan fahrettin can mezkür olayın sizinle bir alakası olmadığını beyan ediyorsunuz. maktül güvercinleri eminönü yeni camidemi besliyordu makam odanızın önünde maktülün ve vuran kişinin arkadaşları senin müdürün değilmi emininki türk polisi bu olayı çözerde ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hafiyelik ödülü almadım.Ama haberleri manşetden okuyup yorumlayanlardan değilim.Göz göre göre insanlara yanlış bilgi aktardınız.ve yanlışınızdan dolayı özür dahi dilemediniz.Taksi tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Başlığınızdaki gibi avukat değilim ama sizin cahil olarak adleddiğiniz ve benimde içinde olduğum sosyal çevrenin cahil olmadığını sizlere bir kültür semineri vererek gösterebilirim.Fakat sanırım ancak manşete göre yorum yapanlardansınız.Mesainiz AHL'de çok yoğun galiba.MANŞETİ GÖR YORUMU YAP :) Bazen acele etmemek lazım.Araştırmacı olmak lazım.Aynaya bakmak lazım.Siz kendi işinizi önce bir güzel yapın.Teknoloji çok gelişti artık.Siz bile yetişemiyorsunuz.5651 hatırlatması yine benden olsun.Kolay Gelsinn :

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
taksicileri anlamak için havaalanı içinde onların çay içtiği yemek yediği yeri gezmeniz lazım herhangi bir anadolunun bir köy kahvanesinden farkı yok çoğunun eğitim seviyesi düşük bu anlaşılabilir fakat işin vahim tarafı bu insanlara havaalanında çalışmak için bir eğitim verilmemiş olması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim,5 kişilik bi ailede bile bir kişi aksi çıkabiliyo bir kişinin hatasını 5 kişiye pay edemezsin.havalimanı taksi koop.binlerce insan var,tabi karalama sizlerin işine geliyo,muhakkak bi çıkarı olanlar buraya aptal aptal şeyler yazıyo,şuna çok eminim evinizde karılarınıza laf geçiremiyonuz bu sayfalarda deşarj oluyonuz.kimse olay la ilgili yorum yapmamış bi kaç kişi dışın da.tamam olmasa daha iyidi ama unutmayalım ki taktir ilahi vade yetmiş buda mana oldu allah 2 aileyede sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Good Morning Airport Staff adlı yorumcu; Anladığım kadarıyla sen diplomalı veya diplomasız cahillerden değilsin.Airport taxi'yi bu kadar cansiparane savunduğuna göre bayağı konulara hakimsin.Ben dünyanın pek çok yerinde havaalanından taksiye bindim. Bizimki kadar rezil bir taksici topluluğu hiçbir yerde yok.Merak etme cahil olabilirim ama görüş bildirecek kadar çok o taksileri kullanmışlığım var.Kadın satan taksici havaalanından değilmiş,bravo!! yılın zehir hafiye ödülünü sana vermeli.Bunun yanlış olması hiçbirşeyi değiştirmez.Çünkü o kadar çok vukaatları var ki.Aç oku bakalım yabancı sitelerde (kültürlüsün ya 2-3 yabancı dil biliyorsundur!!) neler yazmışlar h.alanı taksi şöförleri için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kesinlikle kullanmam BAŞLIKLI YORUMCU Misafir-2012-01-19-08:43:03 haberleri sadece manşetden okuyan diplomalı cahillerden olabilirisniz.Olayın failleri yakalandı ve Havalimanı taksi ile ilgisinin bulunmadığı anlaşılalı günler oluyor.Good Morning Airport Staff :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
öğrendiğim bilgilere göre aykut kala çok yardımsever ve mert bir adammış pusu kurularak planlı bir şekilde sırtından haince vurularak öldürülmeyi hak edecek ne yapmış olabilirki?devletin bunu failine mutlaka soracağını biliyorum umarım hak ettiği cezayı bulur geride yaptığı utancı bir ömür nasıl taşıyacak merak ediyorum Allah yardım etsin Aykut Kalaya da Allahtan rahmet dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
besle kahpeyi seni sırtından vursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adamlar güpegündüz havalanını bastılar yüzlerce turistin önünde cam,çerçeve kırdılar millete saldırdılar ne oldu? hiç... yedirdiler parayı iş bitti...bu rezillikler yıllardır böyle..adamlar devlete meydan okuyorlar..kimse çıkıp da bu olay münferit bizi veya onları bağlamaza demesin..bal gibi de bağlar..arasınlar bakalım o taksileri ne silahlar,sopalar vs bulurlar ama kimin umurunda??? havaş ile havataş birbirine girer devlet görmezden gelir taksiciler alanı çiftliğe çevirir kimse umursamaz..havalanı böyleyse dışarı nasıl allah bilir???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000