11 Kasım 2008, Salı 16:56:40

AHL’DE BÜYÜK PANİK YAŞANDI!

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminali gidiş katında unutulan çanta, bomba paniğine neden oldu.
  • Bir Havaalaninda bu sürekli hatirlatilirken,hatirlamamak bana göre ters sayin theater.Cezaya gelince,illaki mahkemeye cikmasi sart degil.Aracinizi yanlis yere park yapinca sizi herhalde Hakim önüne cikartmiyorlar zaten burada adet 2.sirada park yapmak. Amma havaalanlarindaki bu kargasaliktan ne kadar bir ekonomik kayip yasanmakta ve yasanabilir.Tahminime göre bunun hesabini siz benden daha iyi yaparsiniz.Nedeni ise ben 5 yil okula gitmis birisiyim.
  • Çantasını unutana nasıl bir ceza uygun gördünüz sayın Neredeyiz? Terörden yargılayıp hapse mi atacaksınız?Adın üstünde unutulmuş eşya.Anlaşılan şimdiye kadar hiçbirşeyinizi hiçbir yerde unutmadınız.Tebrikler...
  • Unutanlara bir cezayi uygulama olmadikca,bu sorun devam eder.Herkes cüzdanina sahip oldugu gibi,esyasinada sahip olmak mecburiyetindedir.Veya birine teslim edebilir,AMMA BUDA tehlikelidir.X-RAY dan gectikten sonra birakilanlarda risiko azalmistir.Emniyetli bir yerde 24 saatlik bir beklentiye birakilir.Ondan sonrada kayip esya satisina dahil edilir.X-RAY kontrolünden önceki hallerde ne yapilacagi yönetmenliklerde bellidir.
  • bu olay havaalanlarımızda anonslar yapılmasına ragmen surekli yasanan seyler buyutmeye ne gerek var polis topluyup goturuyor.cok suphe cekiyorsa patlatıp geciyor.yazın gunde 3-5 unutulmus canta gorurdum
  • bizim meraklı(yoksa cesur mu demeliyim) türk halkı yine olayın etrafında...

Dış Hatlar Terminali E kapısı girişinde bulunan TAV’a ait el arabalarının üzerinde unutulan el çantası panik yarattı. Terminalde devriye dolaşan polis ekiplerinin fark ettiği el bagajının etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Dış hatlar terminalinde check-in kontuarları ve yolcu salonundaki ofisler boşaltıldı. Terminale giriş kapılarındaki X-RAY başında duran güvenlik görevlileri de görev yerlerinden uzaklaştırılarak, çevrede güvenlik önlemlerini sağlamaları söylendi. Güvenlik görevlileri paketin etrafında geniş bir daire çizerek olay yerine hiç kimseyi yaklaştırmadı.

Şüpheli paketin bulunmasıyla Atatürk havalimanında hayat adeta durma noktasına geldi. Dış Hatlar geliş ve gidiş katında bütün giriş çıkışlar kapatıldı. Terminal önündeki yol araç ve yaya trafiğine kapatılırken Metro katı ve otopark çıkışları dahi tüm yaya giriş çıkışları durduruldu. Olay yerine gelen bomba uzman ekibi sahipsiz valizi fünye ile patlattı. Müdahalenin ardından yapılan incelemede valizin içinden simit, peynir ve giyim eşyaları çıktı.

Valizin boş çıkması havalimanı çalışanlarına ve yolculara derin bir nefes aldırdı.

Bomba

Bomba

Bomba

Bomba

Bomba

Sinan KAL / AirportHaber

AHL’DE BÜYÜK PANİK YAŞANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Bir Havaalaninda bu sürekli hatirlatilirken,hatirlamamak bana göre ters sayin theater.Cezaya gelince,illaki mahkemeye cikmasi sart degil.Aracinizi yanlis yere park yapinca sizi herhalde Hakim önüne cikartmiyorlar zaten burada adet 2.sirada park yapmak. Amma havaalanlarindaki bu kargasaliktan ne kadar bir ekonomik kayip yasanmakta ve yasanabilir.Tahminime göre bunun hesabini siz benden daha iyi yaparsiniz.Nedeni ise ben 5 yil okula gitmis birisiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 15 yıl önce
Çantasını unutana nasıl bir ceza uygun gördünüz sayın Neredeyiz? Terörden yargılayıp hapse mi atacaksınız?Adın üstünde unutulmuş eşya.Anlaşılan şimdiye kadar hiçbirşeyinizi hiçbir yerde unutmadınız.Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Unutanlara bir cezayi uygulama olmadikca,bu sorun devam eder.Herkes cüzdanina sahip oldugu gibi,esyasinada sahip olmak mecburiyetindedir.Veya birine teslim edebilir,AMMA BUDA tehlikelidir.X-RAY dan gectikten sonra birakilanlarda risiko azalmistir.Emniyetli bir yerde 24 saatlik bir beklentiye birakilir.Ondan sonrada kayip esya satisina dahil edilir.X-RAY kontrolünden önceki hallerde ne yapilacagi yönetmenliklerde bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
bu olay havaalanlarımızda anonslar yapılmasına ragmen surekli yasanan seyler buyutmeye ne gerek var polis topluyup goturuyor.cok suphe cekiyorsa patlatıp geciyor.yazın gunde 3-5 unutulmus canta gorurdum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
bizim meraklı(yoksa cesur mu demeliyim) türk halkı yine olayın etrafında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000