28 Mayıs 2012, Pazartesi 18:40:39

AHL YİNE RÜZGARA TESLİM

Atatürk Havalimanı yine lodosa teslim oldu. Birçok sefer saatler süren rötarlar sonucu yapılırken, planlama sorunu yaşayan havayolu şirketleri uçakları iniş-kalkış yapamadı.
  • YARIN DAHA BETER OLACAK SEN CALISANIN HAKKINI VERMEZSEN SEN CALISANINI DUSMAN GIBI GORURSEN GREV HAKKININI YANDAS MILLETVEKILINE YASAKLATMAK ICIN KANUN TEKLIFI VERDIRIRSEN VE DE KABUL EDILIRSE.HAZIRLI OLUN SALI GUNU ANKARADAN ISTANULA 10 SAATTE GELIRSINIZ.
  • daha kaç kere söyleyeceğiz ahl artık bu yükü kaldırmıyor tam yaz gelmeden esenboğa devreye girmelidir.
  • literatürden akp elinden gelse allahın sopası yokki sözünü çıkarmak ister.ama düşünmezki çalışanların hakkını gasp ederse sopa devreye girer.bu sopa ne yazıkki akp nin topçunu ağlama duvarı olmuş.tıpkı israildeki ağlama duvarı gibi.topçu israile gidip ağlama duvarına gidip yalvarsada çare yok.çünkü hangi dine mensup olursan ol inancın zayıf veya hak yiyorsan sopayı unutmaman lazım sana eski bir tanıdık tavsiyesi.?
  • Sorunun sadece yolcu kabininde seyahat edenlerle bittiğini kimse zannetmesin... bu bu işin alt katında :) seyahat edenleri var. Göndermek bi dert... alması bi dert, hele birde onlarca paketiniz yanlış yerlere gidiyorsa vay halinize. üstüne üstlük, tarifeler allak bullak, iptaller sürprize dönüştü. 2 saat önce gidiyorsunuz, her şey tamam, sabah bir bakıyorsunuz. her şey yerli yerinde bekliyor... ayrıca kimsenin bundan haberi yok. Kan kaybetmek bu olsa gerek. Bakalım kan bulamayınca ne yapacaklar. Ne de olsa özel sektör gelişiyor.
  • Yahu tamam AHL yetmiyor,rüzgar çıkıyorda,thy plansız büyüdüğü için bu tip gecikmelerde uçuş ekipleri ile ilgili sıkıntı en büyüğü,ekip çalışmaları minimumlara göre planlanıyor,örneğin ankara git-get 2 saat 30dk planlı,ama gecikmeler nedeni ile 5 saate çıkınca o ekip 1 git-gel eksik yapıyor,bu durum tüm uçuşlarda yaşandığı için asıl problem ekip bulmakda kendini gösteriyor.Altyapısız frekans artışının sonu bu! İnşallah düzelir.
  • son zamanlarda thy 'nin başı lodostan,buluttan falan kurtulmuyor,seferler aksıyor,zararlar da durmadan artıyor.allahın sopası yok.thy birçok masum çalışanın ahını ve bedduasını aldı.ne ekersen onu biçersin ve yaptıkların sana geri döner.olanlar çok normal.ilahi adalet.başka ne olacakti ki, bu kadar insanın ahını aldıktan sonra ?
  • her sorunu ikram vererek çözecegini zannediyor hala bu şirket... ucagın ground time ı planlı halde bile 1 saatken nasıl ana ustte domino etkisini göremezsin.. nasıl bir tarife arttırma havasidir bu.
  • Ahl bitmistir. Filonun bir kismi artik Esenboga'da konuslandirilmalidir.

Bugün İstanbul'da etkili olan CB (kümülonimbus olarak da bilinen) bulutları ve lodos nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inmesi gereken birçok uçuş havada saatlerce tur attı ve bazı uçaklar Sabiha Gökçen'e divert ettirildi.

Gecikmeler nedeniyle binlerce yolcu Atatürk Havalimanı'nda mağdur olurken, bazı yolcuların şirket yetkilileriyle tartıştıkları görüldü.

Sözkonusu bulutlar ve lodos nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki uçuş trafiği saatlik 20'ye düşürken, yolculara yemek ikramı yapılmasına rağmen yetkililerin ortada olmaması yolcuları çileden çıkardı.

AHL YİNE RÜZGARA TESLİM

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

FSKRM ~ 12 yıl önce
YARIN DAHA BETER OLACAK SEN CALISANIN HAKKINI VERMEZSEN SEN CALISANINI DUSMAN GIBI GORURSEN GREV HAKKININI YANDAS MILLETVEKILINE YASAKLATMAK ICIN KANUN TEKLIFI VERDIRIRSEN VE DE KABUL EDILIRSE.HAZIRLI OLUN SALI GUNU ANKARADAN ISTANULA 10 SAATTE GELIRSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaralı ~ 12 yıl önce
daha kaç kere söyleyeceğiz ahl artık bu yükü kaldırmıyor tam yaz gelmeden esenboğa devreye girmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
literatürden akp elinden gelse allahın sopası yokki sözünü çıkarmak ister.ama düşünmezki çalışanların hakkını gasp ederse sopa devreye girer.bu sopa ne yazıkki akp nin topçunu ağlama duvarı olmuş.tıpkı israildeki ağlama duvarı gibi.topçu israile gidip ağlama duvarına gidip yalvarsada çare yok.çünkü hangi dine mensup olursan ol inancın zayıf veya hak yiyorsan sopayı unutmaman lazım sana eski bir tanıdık tavsiyesi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşıtan ~ 12 yıl önce
Sorunun sadece yolcu kabininde seyahat edenlerle bittiğini kimse zannetmesin... bu bu işin alt katında :) seyahat edenleri var. Göndermek bi dert... alması bi dert, hele birde onlarca paketiniz yanlış yerlere gidiyorsa vay halinize. üstüne üstlük, tarifeler allak bullak, iptaller sürprize dönüştü. 2 saat önce gidiyorsunuz, her şey tamam, sabah bir bakıyorsunuz. her şey yerli yerinde bekliyor... ayrıca kimsenin bundan haberi yok. Kan kaybetmek bu olsa gerek. Bakalım kan bulamayınca ne yapacaklar. Ne de olsa özel sektör gelişiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadavra ~ 12 yıl önce
Yahu tamam AHL yetmiyor,rüzgar çıkıyorda,thy plansız büyüdüğü için bu tip gecikmelerde uçuş ekipleri ile ilgili sıkıntı en büyüğü,ekip çalışmaları minimumlara göre planlanıyor,örneğin ankara git-get 2 saat 30dk planlı,ama gecikmeler nedeni ile 5 saate çıkınca o ekip 1 git-gel eksik yapıyor,bu durum tüm uçuşlarda yaşandığı için asıl problem ekip bulmakda kendini gösteriyor.Altyapısız frekans artışının sonu bu! İnşallah düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LODOS ~ 12 yıl önce
son zamanlarda thy 'nin başı lodostan,buluttan falan kurtulmuyor,seferler aksıyor,zararlar da durmadan artıyor.allahın sopası yok.thy birçok masum çalışanın ahını ve bedduasını aldı.ne ekersen onu biçersin ve yaptıkların sana geri döner.olanlar çok normal.ilahi adalet.başka ne olacakti ki, bu kadar insanın ahını aldıktan sonra ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ve ikram ~ 12 yıl önce
her sorunu ikram vererek çözecegini zannediyor hala bu şirket... ucagın ground time ı planlı halde bile 1 saatken nasıl ana ustte domino etkisini göremezsin.. nasıl bir tarife arttırma havasidir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 12 yıl önce
Ahl bitmistir. Filonun bir kismi artik Esenboga'da konuslandirilmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000