24 Temmuz 2015, Cuma 09:12:59

AHL yeni rekorunu kırdı

Atatürk Havalimanı rekorlara doymuyor. 24 saat içinde bu kez tam bin 403 uçağın iniş-kalkış yaptığı meydan yeni bir rekorun da sahibi oldu.
  • thy transit yabancıları taşımaktan vazgeçsin. dünyada bizden başka tepesinde bu kadar çok uçak dolaşıyor diye övünen yoktur
  • Karnım açıktı?
  • 150154 / 1403 eder 107 yolcu ortalaması demek ki havalimanına inen vip uçak kargo uçağı helikopter savaş uçakları ve özel jet sayısı bir hayli fazla 150-200 adet kadar vardır
  • kalite yerin dibinde,millet balik istif ucaklarda,otobuslerde,kapilarda bekletiliyor ,kuyruklar dolmus tasmis, yarim saatte istanbul'a gelen ucak 1 saat havada tur atiyor, iniyor yarim saatte koruge yanasiyor , biz hala soyle rekor kirdik boyle bilmem ne yaptik diye ovunuyoruz guler misin aglar misin !!!
  • ve diğer kazlara... 4.5 milyar dolarlık acil ilk kısım için bile banka bulamıyorlar. Ne 2018'i, 2023'e yetişirse öp de başına koy.
  • Tebrikler
  • Kapıdan ayrılan uçak 1 saatte pist başına gidiyor esas rekor budur bence. Rakamlarla kendinizi avutmayın. Övmeye çalıştığınız havalimanının içinde yürürken yokuş çıkıp yokuş inmek zorunda kalıyorsunuz (219 gate bölgesi) var mı dünyanın başka bi havalimanında böyle bir gariplik.
  • AHL'yi tek geçerim. Başkası da yakışmaz güzel İstanbul'a
  • Çok merak ediyorum bu rekorlar kırılınca birileri ödül mü alıyor.Sanki Dünya şampiyonası düzenliyoruz.Acaba kaç uçak hava hukuku kurallarını ihmal ederek indirildi. Bir pilot pas geçince arkasından hemen soruyorlar pas geçiş nedeni nedir hemde bir kaç kez.Oysa pilotun yaptığı her ülkede olduğu gibi emniyetsiz bulduğu yada tereddüt etiği her durumda pas geçme hakkını kullanmasıdır.Fakat bu bizde biraz daha farklı algılanıyor galiba. Diyemiyorlar tüh rekorlar kaçıyor diye.Bu gidişle birilerinin canı kötü yanacak. Hadi hayırlısı bakalım.
  • rekor kıralım deyip bütün uçakları indirelim diye kazaya davetiye çıkarmayalım allahım korusun hepimizi

Atatürk Havalimanı rekorlara doymuyor. 24 saat içinde bu kez tam bin 403 uçağın iniş-kalkış yaptığı meydan yeni bir rekorun da sahibi oldu.

22 Temmuz'da bin 399 uçakla tarihi bir rekor kıran Atatürk Havalimanı bu rekoru sadece 24 saat sonra 4 uçak geçerek geliştirdi. 23 Temmuz Perşembe günü 24 saatlik dilimde bin 403 uçağın iniş-kalkış yaptığı Atatürk Havalimanı tüm zamanların rekorunu kırmış oldu.

Söz konusu zaman dilimi içerisinde meydanı 150 bin 154 yolcu kullandı.

©AirportHaber

AHL yeni rekorunu kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

mert ~ 9 yıl önce
thy transit yabancıları taşımaktan vazgeçsin. dünyada bizden başka tepesinde bu kadar çok uçak dolaşıyor diye övünen yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemek varmı ~ 9 yıl önce
Karnım açıktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek-manas ~ 9 yıl önce
150154 / 1403 eder 107 yolcu ortalaması demek ki havalimanına inen vip uçak kargo uçağı helikopter savaş uçakları ve özel jet sayısı bir hayli fazla 150-200 adet kadar vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAGAZI ~ 9 yıl önce
kalite yerin dibinde,millet balik istif ucaklarda,otobuslerde,kapilarda bekletiliyor ,kuyruklar dolmus tasmis, yarim saatte istanbul'a gelen ucak 1 saat havada tur atiyor, iniyor yarim saatte koruge yanasiyor , biz hala soyle rekor kirdik boyle bilmem ne yaptik diye ovunuyoruz guler misin aglar misin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birinci faz'a ~ 9 yıl önce
ve diğer kazlara... 4.5 milyar dolarlık acil ilk kısım için bile banka bulamıyorlar. Ne 2018'i, 2023'e yetişirse öp de başına koy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaz,Saz,Faz ~ 9 yıl önce
5 Türk bankası,1 Rus bankası=3 milyar € kredi ne zaman bitti?
fan ~ 9 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaan ~ 9 yıl önce
Kapıdan ayrılan uçak 1 saatte pist başına gidiyor esas rekor budur bence. Rakamlarla kendinizi avutmayın. Övmeye çalıştığınız havalimanının içinde yürürken yokuş çıkıp yokuş inmek zorunda kalıyorsunuz (219 gate bölgesi) var mı dünyanın başka bi havalimanında böyle bir gariplik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
AHL'yi tek geçerim. Başkası da yakışmaz güzel İstanbul'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Escape ~ 9 yıl önce
Çok merak ediyorum bu rekorlar kırılınca birileri ödül mü alıyor.Sanki Dünya şampiyonası düzenliyoruz.Acaba kaç uçak hava hukuku kurallarını ihmal ederek indirildi. Bir pilot pas geçince arkasından hemen soruyorlar pas geçiş nedeni nedir hemde bir kaç kez.Oysa pilotun yaptığı her ülkede olduğu gibi emniyetsiz bulduğu yada tereddüt etiği her durumda pas geçme hakkını kullanmasıdır.Fakat bu bizde biraz daha farklı algılanıyor galiba. Diyemiyorlar tüh rekorlar kaçıyor diye.Bu gidişle birilerinin canı kötü yanacak. Hadi hayırlısı bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah korusun ~ 9 yıl önce
rekor kıralım deyip bütün uçakları indirelim diye kazaya davetiye çıkarmayalım allahım korusun hepimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Bu basit rakamlar ile övünmeye gerek yok yeterli park ve hizmet kapasiten olmadıgı icin Havalimanı kapasitesinden dolayı tüm istanbul gelişler slotlu bununla bırlıkte kesınlıkle istanbula yakışmayan bır iç hatlar terminali Görüntüsü Şener Ortadoğu'da eserken İstanbul'un hali içler acısı durumda şimdi neyin övünmesini yapıyorsunuz içimizdeki Yamalı Gömleği biz biliyoruz.La fontaine Masalları bunlar kimileri uyur kimileri dinler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000