05 Haziran 2011, Pazar 09:30:34

AHL TAKSİCİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

tatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne bağlı bir taksici, İç Hatlar Terminali'nden aldığı bir müşterisinin, arabasından ineceği sırada altınlarını unuttuğunu öğrenince, örnek bir davranış göstererek altınları sahibine iade etti...
  • cok komik yaaaa.bunlara inanmamızı mı bekliyorsunuzzz.o biraz gec oldu .herkes nefret ediyor ahl taksicilerinden bosuna calısmayın
  • imaj düzeltme çalışması olduğu belli,ama bunlar için çok geç çoook.
  • Diğer davranışlarıda örnek olsa çok iyi olacak. hayret verici bir davranış
  • Kesinlikle yalandır. Kendi adamlarıdır ve imaj düzeltmeye çalışmaktadırlar. Bunlardan bir halt olmaz. Yaşasın korsan taksiciler.
  • Gerçekten ne kadar komik bir haber şu yapılan davranış doğru olan ve yapılması zorunlu olan bir davranıştır ama bunu marifetmiş gibi ortaya koyuyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz aslında . İstisnalar kaideyi bozmaz.
  • ŞU TAKSİCİLERİN BAŞKANI OLACAK ADAMA BAKIN BİR KENDİSİ KURTLAR VADİSİNDEN FIRLAMIŞ GİBİ BİRDE BU ADAMLARA İSTANBULA GELEN TURİSTLERİ TAŞITIYORUZ...KENDİ İMAJIMIZI 1.SANİYEDEN MAHFEDİYORUZ...
  • Belki yeni imaj yapma cabasindalar. O kisinin kendi adamlari olmadigi ne malum
  • O kadar gaddar olmiyalim. Bir kac cürük elmayi ayni torbaya koyamayiz.
  • kesinlike ne yapsalar fayda etmez 1000 taksici içerisinden ancak 1 tanesi dürüst çıkar işde o da haber olmuş zaten. zaten 1 tanesi dürüst görüldüğü gibi.. taksiye binersin söhüşleme başlar her yoldan her şekilde onun için Allah ıslah etsin demekten başka bir şey gelmez, her kim ne olursa olsun hesabını verecek bunun bilincinde olarak hayatını sürdürse daha iyi olur ama nerdeee, insan oğlu işde..
  • bir kere yol vermeyin bakalım kenara çekilip hastanelik olana kadar dayak yiyormusunuz.Eğer getirmeseydi altınları nasılsa kameralardan tespit edilirdi o kadar abartacak bir durum yok.Kendisi dürüst bir taksici olabilir ama genel olarak hepsi şehir eşkıyası bu maalesef gerçek
 Amcasının oğlunun düğününe katılmak üzere Erzurum'dan aldığı altın bilezikler ile İstanbul gelen Ayhan Güven isimli bir yolcu, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nden '34 TDZ 25' plakalı ticari bir taksiye bindi. Taksiden inerken, yanında getirdiği altınları dikkatsizlik sonucu arabanın koltuğunda düşüren Güven, Bayrampaşa'da bulunan iş yerine ulaştığında yanında getirdiği altınları takside unuttuğunu fark etti.

Daha sonra telefon ile Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne ulaşan Güven, durumu yetkililere iletti. Yetkililerde kendilerine bağlı çalışan bütün taksilere durumu anons ederek araçlarında içinde altın olan bir unutulmuş bir çantanın olup olmadığını sordu. Anons üzerine durumu kontrol eden taksici Güven, altınların kendi aracında unutulduğunu fark edince, hiçbir yolcu almadan kooperatife geri dönerek, altınları sahibine teslim etti.
 
Taksici Ayhan Güven'in örnek davranışı sayesinde altınlarına kavuşan Abdurrahman Kılıç, Erzurum'dan uçağa binerek, Atatürk Havalimanı'nda indiğini ve daha sonra bir taksiye binerek iş yerine gittiğini belirterek, "Giderken iki tane çantam vardı. Birisinin içerisinde altınlar vardı. İçinde de yarım kilo altın vardı. Bunları unutmuşum. Daha sonra tekrardan havalimanına geldim ve Allah razı olsun ki taksici arkadaşım altınlarımı bana iade etti. Kooperatifime geldikten sonra, telsizden anons yaptırdım,
benden sonra yolcu almasın diye. Daha sonra arkadaş kooperatife geldi ve altınlarımı bana teslim etti. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Çantamın içerisinde yarım kilo altın vardı. Tahminimce de 40 - 50 bin TL'den fazla para yapıyor" dedi.
 
Altınları taksisinden bularak, sahibine teslim edip örnek bir davranış gösteren taksici Ayhan Güven ise, mağdur müşterisinin arabasından inerken altınlarını düşürdüğünü ifade ederek, "Ben durumun farkında değildim. Bana kooperatiften telefon ettiler daha sonra. Abdurrahman Bey, kooperatifimizin telefonunu bulmuş. Bizi aramış. Sayın başkanımızda bizi aradı. Bende çantayı düştüğü yerden buldum. Hiç yolcu almadan, direk Atatürk Havalimanı'na gelerek Kooperatif Başkanımıza teslim ettim. Daha sonra beyefendi teslim aldı. Bu aziz ve mübarek kandil gününde böyle bir olay olması herkes için çok iyi oldu" diye konuştu.
 
Abdurrahman Kılıç, basın mensupları tarafından, kendisine altınlarının toplam değerinin, taksisinin fiyatından fazla olduğunu hatırlatılması üzerine, altınların toplam değerinin kendi taksisinden en az 5 tane alabileceğini ifade erken, Ayhan Güven ise altınlarını bularak kendisine teslim eden taksici Abdurrahman Kılıç'a bir ödül düşündüğünü ancak şuan bunu söylemek istemediğini söyledi.
 
Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ise medya da taksicilerin daha çok kötü yanlarının gösterdiğini ifade ederek, "Ancak bizim arkadaşlarımız gibi bu işi yapan namuslu taksicilerimizde var. İnsanlarımızın hepsi kötü değildir. İyi taksicilerimiz, Atatürk Havalimanı'nda çok daha fazla sayıda. Bunu övünmek için söylemiyorum. Ben arkadaşımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde beyefendiyi sevindirdiği için ayrıca mutluyum" şeklinde konuştu.
Altınlarını bularak kendisine teslim eden taksici Abdurrahman Kılıç ile tokalaşarak taksiciye teşekkür eden Güven, daha sonra basın mensuplarına el sallayarak aynı taksiye binip havalimanından ayrıldı.
AHL TAKSİCİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
cok komik yaaaa.bunlara inanmamızı mı bekliyorsunuzzz.o biraz gec oldu .herkes nefret ediyor ahl taksicilerinden bosuna calısmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
imaj düzeltme çalışması olduğu belli,ama bunlar için çok geç çoook.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Diğer davranışlarıda örnek olsa çok iyi olacak. hayret verici bir davranış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesinlikle yalandır. Kendi adamlarıdır ve imaj düzeltmeye çalışmaktadırlar. Bunlardan bir halt olmaz. Yaşasın korsan taksiciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekten ne kadar komik bir haber şu yapılan davranış doğru olan ve yapılması zorunlu olan bir davranıştır ama bunu marifetmiş gibi ortaya koyuyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz aslında . İstisnalar kaideyi bozmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞU TAKSİCİLERİN BAŞKANI OLACAK ADAMA BAKIN BİR KENDİSİ KURTLAR VADİSİNDEN FIRLAMIŞ GİBİ BİRDE BU ADAMLARA İSTANBULA GELEN TURİSTLERİ TAŞITIYORUZ...KENDİ İMAJIMIZI 1.SANİYEDEN MAHFEDİYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Belki yeni imaj yapma cabasindalar. O kisinin kendi adamlari olmadigi ne malum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar gaddar olmiyalim. Bir kac cürük elmayi ayni torbaya koyamayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesinlike ne yapsalar fayda etmez 1000 taksici içerisinden ancak 1 tanesi dürüst çıkar işde o da haber olmuş zaten. zaten 1 tanesi dürüst görüldüğü gibi.. taksiye binersin söhüşleme başlar her yoldan her şekilde onun için Allah ıslah etsin demekten başka bir şey gelmez, her kim ne olursa olsun hesabını verecek bunun bilincinde olarak hayatını sürdürse daha iyi olur ama nerdeee, insan oğlu işde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir kere yol vermeyin bakalım kenara çekilip hastanelik olana kadar dayak yiyormusunuz.Eğer getirmeseydi altınları nasılsa kameralardan tespit edilirdi o kadar abartacak bir durum yok.Kendisi dürüst bir taksici olabilir ama genel olarak hepsi şehir eşkıyası bu maalesef gerçek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000