09 Kasım 2011, Çarşamba 17:10:08

AHL TAKSİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek taksicilerle bayramlaştı.
  • bunlardan medet umanlar da bunlar gibidir.
  • al senden de bu beklenirdi. hepsi aynı bunların ahl taksicileri de kemal beyde
  • al birini vur otekini
Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Karataş, "Sorunlarınızı çözeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu'na, "Siz oyunuzu kullanmadınız ama ben çoluk çocuğumu yataktan kaldırdım, oy kullanmaya götürdüm başkanım'' dedi.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret etmek üzere Ankara'dan İstanbul'a gelen Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek esnafla bayramlaştı. Esnafla sohbet eden ve ikram edilen çayı içen Kılıçdaroğlu, taksicilere, ''Korsan taksi işi çözüldü mü?'' diye sordu. Bir taksicinin, ''Çözülmesi bir yana çığ gibi büyüyor. Bu konuda söyleyeceğim çok şey var ama konuşamıyorum. Konuşursam yerimden yurdumdan olurum" sözü üzerine Kılıçdaroğlu, ''Aman dikkatli konuş, bir de seni Silivri'de ziyaret etmeyelim" diye espri yaptı.
 
Kılıçdaroğlu, Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Karataş'ın, ''Bize sahip çıkın genel başkanım yandık" şeklindeki serzenişi üzerine de, "Biz size sahip çıkalım, siz de bize sahip çıkın" dedi. Karataş ise, ''Sahip çıktık ama gücümüz yetmedi. Siz oyunuzu kullanmadınız ama ben çoluk çocuğumu yataktan kaldırdım, oy kullanmaya götürdüm başkanım'' dedi.

Bu hatırlatma üzerine çayını yudumlamayı sürdüren Kılıçdaroğlu, "Tamam kullanamadım ama o referandumdu" demekle yetindi. Bu diyalog yüzünden CHP'li yöneticilerin morali bozulunca taksiciler alkış tutarak ortamı yumuşatmaya çalıştı. Ziyareti kısa kesen Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, bayramlaşmanın ardından Silivri Cezaevi'ne hareket etti.

AHL TAKSİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bunlardan medet umanlar da bunlar gibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
al senden de bu beklenirdi. hepsi aynı bunların ahl taksicileri de kemal beyde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
al birini vur otekini

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000