22 Mayıs 2011, Pazar 08:40:33

AHL TAKSİCİLERİ SORUNLARINI ANLATTI!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer dün İstanbul Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti...
  • kısa mesafe diyen arkadaşa ; Kusura bakma belliki ahl taksicisisin kısa mesafe ızdırap lütfen uzak gidecekler binsin diyorsun. Öyle yok arkadaş ben seçerim sen değil, sen öyle müşteri seçersen müşteri korsanada biner, taksinde klimada ister, düzen de ister, hizmetde ister. Ekmeğini seçerek değil bekleyerek kazan. Adam bugün taksine biner Yakın mesafeye götür der, sen o adama küfür edersen adam her Kadıköye gidişinde durak harici taksiye biner. Senide uyuz olduğu için yakın mesafede kullanır.
  • Ya Allahım ya birde ağlıyor bu 3 kağıtçı taksiciler birde ağlıyorlar (istisna arkadaşlar haric). Yok Trafik sigortası belimizi büktü yok çok pahalı diye vayyyy be. Siz değilmisiniz be yakın mesafe diye yolculara, personele ana avrat söven, yeri geldimi sopa ile döven, yarı yolda indiren, müşteri beğenmiyen. Önce rızkınızı geri çevirmemeyi öğrenin bugün benim gibi yüzlerce personel sizin gibi düzenbazlar yüzünden uzak mesafeye durağınızdan olmayan arabalara biniyor gidiyor ama ben onlarada temkinli yaklaşıyorum önce diyorum taksici bey çok yakın gidicem bir mahsuru varmı diyorum eğer o taksici gerçek esnafsa ekmeğini düşünense tabi gel buyur diyor. Bende kadıköye devam et diyorum. Bu böyledir arkadaşlar. Siz ekmeğinizin peşinde değilsiniz.
  • İstanbul'da öyle taksiciler vardır ki sanki ailenin bir üyesidirler. Bir haftada 30 kere taksiye biniyorsam averaj 28'i dürüst ve işini iyi yapan insanlar. Bir de Atatürk Havalimanı taksisi var ki bu resmin tam tersi. 30 kere bin, 28'i kötü değil, psikopat insanlar. İstanbul'un, Türkiyenin, belkide Avrupanın en kötü şoförleri. Araçlar deseniz dökülüyor. Kücücük oyuncak araba gibi araçlar. Avrupa'nın en işlek ve iyi havalimanlarından birinden çıkar çıkmaz Kahire kalitesizliğinde bir kaosun içinde buluyorsunuz kendinizi. Onca emekten ve çabadan sonra bu küçük ayrıntının eksikliği her şeyi tatsız hale getiriyor
  • Bir adam çıkıyor, bir sürü martaval okuyor, sonra hayaldi gerçek oldu diyor. Ama yanında duran yüz karası gerçeği görmüyor. Adam bile olmayan, cahil, pis, tiksinç insanlar kalabalığı olan AHL taksicileri olunca iş mevzû, hemen yan çiziyor. Burada hayal olanı gerçek yapamadın adam. Adı kirlendi artık, cehennemde yanacaksınız ey AHL taksicileri...Bunları okumazsınız biliyorum, çünkü okuyabildiğiniz tek şey para ve taksimetre üzerindeki şişirilmiş rakamlar. Boğazınızda kalsın inşallah...
  • Inadina metrobus, inadina hafif metro, inadina korsan. Sayin bakanim oy icin bunlari muhatap alip gorusmeniz hata. Birde ispiyonculuga baslamis bu sari taksiciler.
  • türkiye de inanılmaz olan şu:hırsız-dolandırıcı -kadın satıcısı oldukları mahkeme kararı ile tescilli bu güruhtan medet uman partiye bakarmısınız?ya siz "biz halkın partisiyiz "diyordunuz.size göre halk hırsızlığı, dolandırıcılığı,kadın satıcılığı mahkeme kararı ile tescilli olan bu mahlukattan mı ibaret?hakikaten bu kadar utanmaz mısınız?
  • sarı taksilerin ne oldugunu ,nasıl dolandırıcı ve ve asıl hırsız oldugunu sarı taksiciler herkezden daha iyi biliyor.fakat gel gorki nasıl bir ranttır koskoca Akp bile bunlara dur diyemedi.ülkeye misafir gelen turisleri daha ilk ayak bastıkları anda dolandıran bu terbiyesizler,yol uzatan,kısa mesafeye trip yapan,bagaj parası yok kopru parası gibi milyon çeşit dolandırıcıkla her gun karşımızdalar.akp parti şu işe dur ne zaman diyeceksin...
  • Vergi vermekten bahsedıyorsun AYDA 15 LİRA VErgi veriyorsunuz.Sen millete hırsız diyorsun sen kendi adamını 12 gun sıgortalı yap gerısını soforden talep et tum masrafı burada kım HIRSIZ OLUYOR be adam..Adam yurtdısından geliyor istanbul turu attıyorsun,Haksız yere ornek capacty meydan trafıgı vs vs cogaltabılırız ,yolları ısgal edıyorsun.trafıgı mahvedıyorsun.kural tanımıyorsun,kımın hakkı calınıyor burada ?kım hırsızlık yapıyor ortada sen kendı ıcınde patlamalarına yasa ..gereklı duzenleme yapmadıgınız muddettce sız ac kalmaya boyle mahkum olursunuz ıste....
  • KORSAN MORSAN REKABET HERZAMAN İYİDİR.İŞİME HANGİSİ GELİRSE ONU KULLANIRIM.600 BİNE TAKSİ PLAKASI OLURSA BUNUN KORSANI TABİKİ OLUR.100 BİNE VER PLAKALARI KORSAN FALAN KALMASIN.
  • ahl taksicilerinin ızdırabı kısa mesafedir lütfen uzun mesafeye gidecekler kullansın :)
Taksicilerin sorunlarını Dinçer'e anlatan Kooperatif Başkanı Fahrettin Can, Zorunlu Trafik Sigortası'nın 8 bin 500 lira olduğunu ve bunun bellerini büktüğünü söyledi.

Taksicilere hitaben kooperatifin konferans salonunda konuşan Dinçer, "Torba kanunda sizin lehinize maddeler var. Trafik kazası nedeniyle sağlık hizmeti almanız gerekirse suçlu taraf sizseniz sağlık ücretini size yansıtıyorduk. Biz bunla ilgili düzenleme yaptık, demek ki haberdar olmadınız." dedi. Muhalefet partilerinin, sosyal yardımları artırmaya yönelik çeşitli vaatlerde bulunduklarını ifade eden Dinçer, kendilerinin popülist bir yaklaşımı uygun görmediklerini kaydetti. Buna karşılık yoksullukla mücadelede önemli adımlar attıklarını vurgulayan Dinçer, "Bir ülkede paylaşılacak olan pastayı büyütmezseniz o zaman mevcut pasta üzerinden adalet sağlamak çok kolay değil. Bu yüzden mutlaka ekonomik büyümeyi sağlamamız lazımdı. Ekonomiyi büyüttük." diye konuştu.

Zaman
AHL TAKSİCİLERİ SORUNLARINI ANLATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
kısa mesafe diyen arkadaşa ; Kusura bakma belliki ahl taksicisisin kısa mesafe ızdırap lütfen uzak gidecekler binsin diyorsun. Öyle yok arkadaş ben seçerim sen değil, sen öyle müşteri seçersen müşteri korsanada biner, taksinde klimada ister, düzen de ister, hizmetde ister. Ekmeğini seçerek değil bekleyerek kazan. Adam bugün taksine biner Yakın mesafeye götür der, sen o adama küfür edersen adam her Kadıköye gidişinde durak harici taksiye biner. Senide uyuz olduğu için yakın mesafede kullanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya Allahım ya birde ağlıyor bu 3 kağıtçı taksiciler birde ağlıyorlar (istisna arkadaşlar haric). Yok Trafik sigortası belimizi büktü yok çok pahalı diye vayyyy be. Siz değilmisiniz be yakın mesafe diye yolculara, personele ana avrat söven, yeri geldimi sopa ile döven, yarı yolda indiren, müşteri beğenmiyen. Önce rızkınızı geri çevirmemeyi öğrenin bugün benim gibi yüzlerce personel sizin gibi düzenbazlar yüzünden uzak mesafeye durağınızdan olmayan arabalara biniyor gidiyor ama ben onlarada temkinli yaklaşıyorum önce diyorum taksici bey çok yakın gidicem bir mahsuru varmı diyorum eğer o taksici gerçek esnafsa ekmeğini düşünense tabi gel buyur diyor. Bende kadıköye devam et diyorum. Bu böyledir arkadaşlar. Siz ekmeğinizin peşinde değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul'da öyle taksiciler vardır ki sanki ailenin bir üyesidirler. Bir haftada 30 kere taksiye biniyorsam averaj 28'i dürüst ve işini iyi yapan insanlar. Bir de Atatürk Havalimanı taksisi var ki bu resmin tam tersi. 30 kere bin, 28'i kötü değil, psikopat insanlar. İstanbul'un, Türkiyenin, belkide Avrupanın en kötü şoförleri. Araçlar deseniz dökülüyor. Kücücük oyuncak araba gibi araçlar. Avrupa'nın en işlek ve iyi havalimanlarından birinden çıkar çıkmaz Kahire kalitesizliğinde bir kaosun içinde buluyorsunuz kendinizi. Onca emekten ve çabadan sonra bu küçük ayrıntının eksikliği her şeyi tatsız hale getiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir adam çıkıyor, bir sürü martaval okuyor, sonra hayaldi gerçek oldu diyor. Ama yanında duran yüz karası gerçeği görmüyor. Adam bile olmayan, cahil, pis, tiksinç insanlar kalabalığı olan AHL taksicileri olunca iş mevzû, hemen yan çiziyor. Burada hayal olanı gerçek yapamadın adam. Adı kirlendi artık, cehennemde yanacaksınız ey AHL taksicileri...Bunları okumazsınız biliyorum, çünkü okuyabildiğiniz tek şey para ve taksimetre üzerindeki şişirilmiş rakamlar. Boğazınızda kalsın inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Inadina metrobus, inadina hafif metro, inadina korsan. Sayin bakanim oy icin bunlari muhatap alip gorusmeniz hata. Birde ispiyonculuga baslamis bu sari taksiciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türkiye de inanılmaz olan şu:hırsız-dolandırıcı -kadın satıcısı oldukları mahkeme kararı ile tescilli bu güruhtan medet uman partiye bakarmısınız?ya siz "biz halkın partisiyiz "diyordunuz.size göre halk hırsızlığı, dolandırıcılığı,kadın satıcılığı mahkeme kararı ile tescilli olan bu mahlukattan mı ibaret?hakikaten bu kadar utanmaz mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sarı taksilerin ne oldugunu ,nasıl dolandırıcı ve ve asıl hırsız oldugunu sarı taksiciler herkezden daha iyi biliyor.fakat gel gorki nasıl bir ranttır koskoca Akp bile bunlara dur diyemedi.ülkeye misafir gelen turisleri daha ilk ayak bastıkları anda dolandıran bu terbiyesizler,yol uzatan,kısa mesafeye trip yapan,bagaj parası yok kopru parası gibi milyon çeşit dolandırıcıkla her gun karşımızdalar.akp parti şu işe dur ne zaman diyeceksin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vergi vermekten bahsedıyorsun AYDA 15 LİRA VErgi veriyorsunuz.Sen millete hırsız diyorsun sen kendi adamını 12 gun sıgortalı yap gerısını soforden talep et tum masrafı burada kım HIRSIZ OLUYOR be adam..Adam yurtdısından geliyor istanbul turu attıyorsun,Haksız yere ornek capacty meydan trafıgı vs vs cogaltabılırız ,yolları ısgal edıyorsun.trafıgı mahvedıyorsun.kural tanımıyorsun,kımın hakkı calınıyor burada ?kım hırsızlık yapıyor ortada sen kendı ıcınde patlamalarına yasa ..gereklı duzenleme yapmadıgınız muddettce sız ac kalmaya boyle mahkum olursunuz ıste....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KORSAN MORSAN REKABET HERZAMAN İYİDİR.İŞİME HANGİSİ GELİRSE ONU KULLANIRIM.600 BİNE TAKSİ PLAKASI OLURSA BUNUN KORSANI TABİKİ OLUR.100 BİNE VER PLAKALARI KORSAN FALAN KALMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahl taksicilerinin ızdırabı kısa mesafedir lütfen uzun mesafeye gidecekler kullansın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000