11 Ekim 2009, Pazar 07:49:47

AHL taksicileri korsan avında!

Ticari taksi sürücüleri, sayıları her geçen gün hızla artan korsan taksilere dur demek için bugün İstanbul Çağlayan Meydanı’nda biraraya gelecek...
  • Eminim bedeva deseler binmeyecek kişi sayısı daha fazladır.
  • Havalimanı personeliyim sarı taksilere binmem. Bineninde pişman olacağından eminim. Kaba, cahil, kabadayı, yol müşteri beğenmez. Havalimanına yakışmayan manzaralar sergiliyorlar. Havalimanı dışına çıkarılmaları gerekiyor. Bunlara haddini bildiren yönetim 100binlerden destek alır.
  • kosana evet.asıl sarı taksiler gerçek korsandır kazıkçı,kaba,müşteri beğenmez ve daha birçok olumsuzluklar onlarda.korsana evet.
  • hıc bsey demıyorum ,gordukki herkes hem fıkırr,tıcari taksıye hayır mıtıngı yapmalıyızzz
  • evet asla ticari taksiye binmiyorum 1. korsanlar tertemiz; ticariler leş gibi 2.korsanların sürücüleri efendi; ticarilerin hepsi kabadayı 3. korsanların araçları yeni:ticarilerin hepsi dökülüyor eee niye korsana hayır diyeyim ozaman,aksine korsanların daha da çoğalması gerektiğini düşünüyorum..
  • Görüldüğü üzere yazılan bütün yorumlarda herkesin hem fikir olduğu konu taksi sürülerinin nerdeyse tamamının kaba ve müşteri seçmesi gözüme çarptı. Ayrıcada sıra kapacam diye start verilen yerden son sürat sıraya girmeleri ve o koca göbekte trafikteki onca aracı görmeden birbirleriyle yarışarak trafiği alt üst etmeleri ve ikaz ettiğinde de yarı beline kadar camdan sarkıp sana dayılık yapmaları bence ilk önce takkeyi önlerine alıp biz nerde hata yapıyoruz demeleri gerek !!!
  • rezillerin baska turlu akillanacagi yok . Hafif rayli sistem olarak AHL ic ve dis hatlara ulasacak airtrain seferlerinin 10 dk da bir olacak sekilde yatirim yapilmali ...Sorunun kesin cozumu bu bence . Sinek avlama nasil olur anlarlar o zaman
  • Yasal gibi gorunup , korsanlik yapanlara hayir
  • servet degerindeki plakalari bu ahmaklar , bu akilsiz cahiller nasil aliyorlar , arastirilmasi gereken en onemli konu bu. MASAK diye bir kurum var bu plaka olayina girmesinde fayda var.
  • HALKALI HAVAALANI 8 TL ALIYOR.NİYE TİCARİYE FAZLASINI VEREYİMKİ.TİCARİLARİN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR.KORSAN DA BEY GİBİYİM.KORSAN TİCARİNİN HAVASINI ALDI

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi önderliğindeki organizasyonda tüm şoför ve taksici odalarının temsil edilmesi bekleniyor.

“Korsan Taksiye Hayır” buluşması, 75 kişilik bir tertip komitesiyle gerçekleştiriliyor. Halen Türkiye’de yaklaşık 95 bin adet kayıtlı ticari taksi olduğu ve bunun yaklaşık 18-19 bin adedinin İstanbul’da bulunduğu belirtiliyor. Ancak korsan olarak çalışan taksilerin sayısının tek başına İstanbul’da bile 35 bin adetten fazla olduğu tahmin ediliyor.

Milliyet

AHL taksicileri korsan avında!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 15 yıl önce
Eminim bedeva deseler binmeyecek kişi sayısı daha fazladır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havalimanı personeliyim sarı taksilere binmem. Bineninde pişman olacağından eminim. Kaba, cahil, kabadayı, yol müşteri beğenmez. Havalimanına yakışmayan manzaralar sergiliyorlar. Havalimanı dışına çıkarılmaları gerekiyor. Bunlara haddini bildiren yönetim 100binlerden destek alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kosana evet.asıl sarı taksiler gerçek korsandır kazıkçı,kaba,müşteri beğenmez ve daha birçok olumsuzluklar onlarda.korsana evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hıc bsey demıyorum ,gordukki herkes hem fıkırr,tıcari taksıye hayır mıtıngı yapmalıyızzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet asla ticari taksiye binmiyorum 1. korsanlar tertemiz; ticariler leş gibi 2.korsanların sürücüleri efendi; ticarilerin hepsi kabadayı 3. korsanların araçları yeni:ticarilerin hepsi dökülüyor eee niye korsana hayır diyeyim ozaman,aksine korsanların daha da çoğalması gerektiğini düşünüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Görüldüğü üzere yazılan bütün yorumlarda herkesin hem fikir olduğu konu taksi sürülerinin nerdeyse tamamının kaba ve müşteri seçmesi gözüme çarptı. Ayrıcada sıra kapacam diye start verilen yerden son sürat sıraya girmeleri ve o koca göbekte trafikteki onca aracı görmeden birbirleriyle yarışarak trafiği alt üst etmeleri ve ikaz ettiğinde de yarı beline kadar camdan sarkıp sana dayılık yapmaları bence ilk önce takkeyi önlerine alıp biz nerde hata yapıyoruz demeleri gerek !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rezillerin baska turlu akillanacagi yok . Hafif rayli sistem olarak AHL ic ve dis hatlara ulasacak airtrain seferlerinin 10 dk da bir olacak sekilde yatirim yapilmali ...Sorunun kesin cozumu bu bence . Sinek avlama nasil olur anlarlar o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yasal gibi gorunup , korsanlik yapanlara hayir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
servet degerindeki plakalari bu ahmaklar , bu akilsiz cahiller nasil aliyorlar , arastirilmasi gereken en onemli konu bu. MASAK diye bir kurum var bu plaka olayina girmesinde fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HALKALI HAVAALANI 8 TL ALIYOR.NİYE TİCARİYE FAZLASINI VEREYİMKİ.TİCARİLARİN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR.KORSAN DA BEY GİBİYİM.KORSAN TİCARİNİN HAVASINI ALDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000