20 Nisan 2016, Çarşamba 09:41:46

'AHL şehir parkı olsun' önerisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı'nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı'nının şehir parkı yapılmasını teklif etti.
  • bence konut yapılsın, toki oraya 5 milyon kişilik konut yapar, biz betonu sevdik aşkı betonda bulduk!!!
  • NY Central Park gibi bi alan yapay göl falan!çok mu ütopik?
  • Üçüncü hava limanında yeşili katlettiklerine göre onun kadar olmasa bile biraz olsun burayı onun yerine yeşil alan bırakmalılar ..
  • Gezici zihniyeti işte. Yeşillik olacakmış, park olacakmış, insanlar temiz hava alacakmış. Ne gerek var. Yıkın ahl yi yapın avm veya yandaşlara verin konut yapsınlar. Taş yığını içinde oturalım. Sonra gelip parkta kızlar erkekler el ele dolaşırlar da başımıza taş yağar maazallah. Hatta yeni vakıflar açın. Yeni çocuklar bulun.
  • MILLET BIRBIRINI AYIRAMAZKEN...
  • Atatür Havalimanı'na kocaman bir AVM yapılmasını teklif ediyorum. Hatta mümkünse Karacaahmet Mezarlığıda urfaya taşınmalı,çok temiz en az iki AVM de oraya sığar :)
  • Ali Ağaoğlu varken , size ne oluyor kuzum
  • Genel havacilik faaliyetlerine acik tutulacak 1 pist ve abd'deki lounge tarzi meydanlara benzer bir konsept uygulanabilir. Hem kaplayacagi alan az olur hem de bahsedilen park icin yeterli arazi bulunur. Afilli bir genel havacilik meydani Turkiye'ye cok yakisir. Hele ki AHL gibi bir konuma sahip olursa tadindan yenmez.
  • Bu öneri kabul edilirse ve uygulanırsa oyum AKP'ye.
  • Hayatımda ilk defa bir CHP önerisine evet diyorum. Bizim yeşile ihtiyacımız var. Gerçi Cengiz de bekliyor ceplerini yeşil dolarlarla doldurmak icin ya neyse..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı'nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı'nının şehir parkı yapılmasını teklif etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında gündem dışı söz alan Merter, farklı bir istekte bulundu. 11 bin 700 dönümlük Atatürk Havalimanı arazisinin şehir parkı olmasını teklif eden Mehmet Berke Merter, adının ise Atatürk Şehir Parkı konulmasını önerdi. Konuşmasında dünyanın bir çok metropollerinin şehir parklarında örnekler sunan CHP’li Merter, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın da konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istediğini dile getirdi.

İstanbul'un büyük bir şehir parkına sahip olmadığını söyleyen Merter, alanın şehir parkı yapılmasının büyük bir olay olacağını, İstanbul'un beton çölü olmasından kurtulmasına doğru bir adım olabileceğini söyledi. Merter, "Atatürk Havalimanı'nın yerine dünyanın en büyük şehir parklarından birinin yapılmasını destekliyoruz ve isminin de Atatürk Şehir Parkı olmasını arzu ediyoruz” dedi. (Haberler)

'AHL şehir parkı olsun' önerisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

AA ~ 8 yıl önce
bence konut yapılsın, toki oraya 5 milyon kişilik konut yapar, biz betonu sevdik aşkı betonda bulduk!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucankacan ~ 8 yıl önce
NY Central Park gibi bi alan yapay göl falan!çok mu ütopik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İpek ~ 8 yıl önce
Üçüncü hava limanında yeşili katlettiklerine göre onun kadar olmasa bile biraz olsun burayı onun yerine yeşil alan bırakmalılar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gezici ~ 8 yıl önce
Gezici zihniyeti işte. Yeşillik olacakmış, park olacakmış, insanlar temiz hava alacakmış. Ne gerek var. Yıkın ahl yi yapın avm veya yandaşlara verin konut yapsınlar. Taş yığını içinde oturalım. Sonra gelip parkta kızlar erkekler el ele dolaşırlar da başımıza taş yağar maazallah. Hatta yeni vakıflar açın. Yeni çocuklar bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW-IST-RTE ~ 8 yıl önce
MILLET BIRBIRINI AYIRAMAZKEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVM Teklifi ~ 8 yıl önce
Atatür Havalimanı'na kocaman bir AVM yapılmasını teklif ediyorum. Hatta mümkünse Karacaahmet Mezarlığıda urfaya taşınmalı,çok temiz en az iki AVM de oraya sığar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Ağaoğlu ~ 8 yıl önce
Ali Ağaoğlu varken , size ne oluyor kuzum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nouvel ~ 8 yıl önce
Genel havacilik faaliyetlerine acik tutulacak 1 pist ve abd'deki lounge tarzi meydanlara benzer bir konsept uygulanabilir. Hem kaplayacagi alan az olur hem de bahsedilen park icin yeterli arazi bulunur. Afilli bir genel havacilik meydani Turkiye'ye cok yakisir. Hele ki AHL gibi bir konuma sahip olursa tadindan yenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu olursa ~ 8 yıl önce
Bu öneri kabul edilirse ve uygulanırsa oyum AKP'ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih K ~ 8 yıl önce
Hayatımda ilk defa bir CHP önerisine evet diyorum. Bizim yeşile ihtiyacımız var. Gerçi Cengiz de bekliyor ceplerini yeşil dolarlarla doldurmak icin ya neyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000