14 Eylül 2010, Salı 08:41:57

AHL POLİSİ ALIKOYDU MU?

Ermeni basını, bir konferansa katılmak üzere Türkiye’ye gelen 11 Ermeni gazetecinin Atatürk Havalimanı’nda polis tarafından alıkonularak saatlerce sorgulandığını iddia etti.
  • niye pkk yı büyük harfle yazıyorsun?
  • doğru olduğunu sanmıyorum. bizim polisimizin gücü sadece bize yeter
  • Tabi ki dogru yaptilar. Ermeniler turkleri, azerileri katlederken olur, 1-2 saat havalinaminda sorguya cekilince olmuyor mu?
  • Tabi PKK' lı terörist elini kolunu salayarak gelirse, Ermeniler de sorarlar... Burası dingonun ahırı mı kardeşim... sen Amerika' ya elini kolunu sallayarak girebiliyormusun? Bekleyeceksin tabi... Evrağın gelir sende anca gidersin...
Ermenistan’da yayın yapan news.am haber sitesine göre, Erivan Basın Kulübü Başkanı Boris Navarasyan, 12 Eylül Pazar günü Hrant Dink Vakfı’nın davetlisi olarak geldikleri İstanbul Atatürk Havalimanı’nda polis tarafından alıkonduklarını öne sürdü.

Navarasyan, 11 gazeteciyle birlikte uçakta bulunan 20 Ermeni yolcunun da aynı şekilde alıkonduğunu ve kendilerine Türkiye’de kalacak ve ülkelerine geri dönmeye yetecek kadar paralarının bulunup bulunmadığının sorulduğunu iddia etti.

Türk polisinin meslekdaşlarını derhal bırakmaması halinde sınırı geçmeyeceğini söylediğini ileri süren Ermeni gazeteci, Türk polislerin bunun üzerine kendisini sınırdışı etmekle tehdit ettiğini savundu.

Navarasyan, yaklaşık iki saatlik bir sorgulamadan sonra Hrant Dink’in kızı Delal Dink ve bazı vakıf yöneticilerinin devreye girip otel rezervasyonlarını ve davet mektuplarını göstermesi üzerine serbest bırakıldıklarını ifade etti.

(Milliyet)
AHL POLİSİ ALIKOYDU MU?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
niye pkk yı büyük harfle yazıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğru olduğunu sanmıyorum. bizim polisimizin gücü sadece bize yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabi ki dogru yaptilar. Ermeniler turkleri, azerileri katlederken olur, 1-2 saat havalinaminda sorguya cekilince olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabi PKK' lı terörist elini kolunu salayarak gelirse, Ermeniler de sorarlar... Burası dingonun ahırı mı kardeşim... sen Amerika' ya elini kolunu sallayarak girebiliyormusun? Bekleyeceksin tabi... Evrağın gelir sende anca gidersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000