25 Eylül 2013, Çarşamba 13:57:14

AHL MÜLKİ İDARE AMİRİ YÜKSEL OLDU

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği’ne, İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel atandı. Mülki İdare Amirliği görevi, bir süredir İstanbul Vali Yardımcısı Yalçın Bulut tarafından vekaleten yürütülüyordu.
  • BİR DE ŞU ANTALYA HAVAALANININ MÜLKİ AMİRİ DEĞİŞSE DE , PERSONEL KAPISINDAN GEÇERKEN DONUMUZA KADAR ÇIKARTMAKTAN KURTULSAK.
  • Beyefendi ne olur su AHL onunde dunyada baska bir yerde gorulmeyen rezil polis sirenlerini kaldirin, hic yakismiyor yurduma
  • inşallah ahl'ye gelen yollara park eden araçlar konusunda diğerleri gibi davranmaz , hassasiyet gösterir....
  • Sayın Valimize başarılar dileriz.Zor görev. Fakat öncelikle hep yeniliklerle daha da ileriye olmak üzere hep beraber desteğimizle başarılı olacaktır. Öncelikle HAVAYOLLARI ve TEMSİL ŞİRKETLERİ ile A C İ L tanışma günü planlaması uygun görürlerse sayın Valimiz; daha iyi olacaktır. Tekrar başarılar dileriz.
  • Yas nerdeyse 60, nasil nir azimse halen calisiyor, hayirli olsun
  • hayırlı olsun

Görevine başladığı ilk gün Somali Başbakanı Abdi Farah Shirdon ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Rashid Meredov’u karşılayıp, uğurlayan Celalettin Yüksel, Atatürk Havalimanı’nın yapısı gereği hassas bir görev yeri olduğuna dikkat çekti. Yüksel, “Görevimizi bu hassasiyeti dikkate alarak en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Celalettin Yüksel İstanbul Vali Yardımcısı olarak; TRT, Basın Yayın Enformasyon, TPAO, TEDAŞ, BOTAŞ,Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, BİMER, e-Devlet gibi kurumlarla ilgili görevleri yürütüyordu.

- CELALETTİN YÜKSEL KİMDİR -ÖZGEÇMİŞİ

1954 Yılında Ankara’da doğdu. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.

Kaymakamlık stajını 1982 yılında Bursa’da tamamladı. İlk görev yeri olan Konya- Hadim Kaymakamlığı’ndan sonra sırasıyla; Malatya-Pötürge, Adıyaman- Gölbaşı, Aydın-Kuyucak, Urfa-Siverek, Balıkesir-Bigadiç ve Sakarya-Geyve Kaymakamlıklarında bulundu. Bursa Vali Yardımcılığı’nın ardından, İstanbul Vali Yardımcısı olarak atandı.

25.09.2013 Tarihinde, İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri olarak görevine başlayan Celalettin Yüksel, evli ve iki çocuk babası.

AHL MÜLKİ İDARE AMİRİ YÜKSEL OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
BİR DE ŞU ANTALYA HAVAALANININ MÜLKİ AMİRİ DEĞİŞSE DE , PERSONEL KAPISINDAN GEÇERKEN DONUMUZA KADAR ÇIKARTMAKTAN KURTULSAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siren sesi ~ 11 yıl önce
Beyefendi ne olur su AHL onunde dunyada baska bir yerde gorulmeyen rezil polis sirenlerini kaldirin, hic yakismiyor yurduma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
park ~ 11 yıl önce
inşallah ahl'ye gelen yollara park eden araçlar konusunda diğerleri gibi davranmaz , hassasiyet gösterir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL .Şirketi ~ 11 yıl önce
Sayın Valimize başarılar dileriz.Zor görev. Fakat öncelikle hep yeniliklerle daha da ileriye olmak üzere hep beraber desteğimizle başarılı olacaktır. Öncelikle HAVAYOLLARI ve TEMSİL ŞİRKETLERİ ile A C İ L tanışma günü planlaması uygun görürlerse sayın Valimiz; daha iyi olacaktır. Tekrar başarılar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yas ~ 11 yıl önce
Yas nerdeyse 60, nasil nir azimse halen calisiyor, hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erkan yılmaz ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000