17 Haziran 2010, Perşembe 13:17:42

AHL HERGÜN SICAK

Atatürk Havaalanı Otoparkında Audi Q5 model lüks bir cipin yanması itfaiyeyi alarma geçirdi.
  • Böyle bir otoparkta başka araca zarar gelmemesi tamamen donanımlı olmasından ve personelin tecrübesinden kaynaklanmıştır. Başka bir yerde olsa araçların yarısı yanardı.
  • Böyle bir olay herkesin başına gelebilir ne diyelim, Allah kşmsenin başına vermesin. Olayın yaşanması kader ama olaya müdahele ise tecrübe, 7000 araçlık otoparkta aracı kısa sürede söndürenleri tebrik ediyorum. İşin ehli şirket ve personellerle çalışmak güzel....

Atatürk Havaalanı Otoparkında park halinde bulunan 34 GV 3947 plakalı Audi Q5 marka lüks cipte belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, olay yerine gelen Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek büyümeden söndürüldü.

7000 araçlık dev otoparkta bulunan diğer araçlarında kısa süreli tehlike geçirdiği olayda cip kullanılamaz hale gelirken, aracın piyasa değerinin ikiyüz bin TL civarı olduğu belirtildi.

AHL HERGÜN SICAK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle bir otoparkta başka araca zarar gelmemesi tamamen donanımlı olmasından ve personelin tecrübesinden kaynaklanmıştır. Başka bir yerde olsa araçların yarısı yanardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle bir olay herkesin başına gelebilir ne diyelim, Allah kşmsenin başına vermesin. Olayın yaşanması kader ama olaya müdahele ise tecrübe, 7000 araçlık otoparkta aracı kısa sürede söndürenleri tebrik ediyorum. İşin ehli şirket ve personellerle çalışmak güzel....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000