06 Şubat 2016, Cumartesi 12:30:42

AHL Heathrow'un tahtına göz dikti

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden The Economist, İstanbul'un Heathrow Havalimanı'nı 2 yıl içerisinde geçeceğini belirtti.
  • iyi guzel de biraz da teknolojide,sanayide,ilim,bilimde elin adamlarinin tahtlarina goz diksek nasil olur? dogru duzgun sanayimiz yok,hepsi yabanci menseeli ya da onlardan alinma,patentli icatlarimiz hic yok,ilim,bilim de oyle ,nasil olsun ki hayvanat bahcesi muduru tubitak'in basina baskan yapiliyor!, insana deger,yatirim yok, calisanlar hep baskiyla,tehditle,haklari yenilerek,sevkleri kirilarak,aidiyet duygulari yok edilerek,sukur ve biat ile calistiriliyor, ozellikle devlet kurumlarinda ise girmek iste yukselmek vs hep torpille,es,dost,tanidikla oluyor, hak etmeyenler hak etmedikleri makamlara geliyorlar gerisi malum, ozel sektor basli basina sorun, ithalat,ohracattan hep fazla veriyor, gelire gore dunyanin en pahali benzini,arabasi,dogalgaz,telefon,interneti,vergileri burada,10 milyondan fazla issiz var bir o kadar da yesil karta muhtac,suc patlama yapmis,haksizlik,arsizlik,yolsuzluk,hirsizlik siradan seyler olarak goruluyorken en buyuk havalimanini yapmanin bence hic anlami yok!
  • ver gazı ver gazıııı...
  • Bu gaz bir harika dostum, yeaaa...
  • Baya baya güldüm iyi mi?
  • Cok begendim. Tebrikler. nice komforlu keyifli emniyetli neseli kazasiz belasiz ucuslar insallah
  • Arkadaslar suanda avrupadan bildiriyorum herkes cok korkmus herkes siginaklara kacmis. Evlere bayraklari asalim lutfen
  • Avrupa'nin altindaki is ve üretim tabani kayiyor. Yeni IST-Havalimani Türkiye'yi küresel bir hub haline getirecek. Cografi konum Istanbul'u hepsinden öne cikariyor. Ne yapsalar bos.
  • Söylüyorum devamli 3. Havalimanı yapılsın istanbul uçacak, thy büyüyecek ve diğer havayollari, kısa sürede thy 100 milyon yolcu sinirini aşacaktir. Heatrow, Frankfurt, amsterdam, Paris, havalimanlarını hepsini geçerek 1.en yoğun ve en büyük Havalimanı olacaktır. .
  • Frankfurt havaalani, otopark haline gelecek.
  • adamlar yerin dibine batırınca paralelci oluyorlar da övmeye gelince süper dergi oluyorlar. bıktım iki yüzlülüğünüzden, çıkarcığılığınızdan!!

Dünyanın en önemli finans yayınlarından The Economist, İstanbul ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı ile Atatürk Havalimanı'nın kıyaslandığı yorumda iki yıl içerisinde İstanbul'un Heathrow'u geçeceği belirtildi.

İngilizler'in, İkinci Dünya Savaşı'nda yapılan Heathow Havalimanı'na yeni bir pist yapma konusunda kararsızlık yaşadığını ancak Türkiye'nin, dünyanın en büyüğü olacağı beklenen 200 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanı inşa etmesiyle Heathrow'u geride bıracağı ifade edildi.

İki yıl öncesine kadar dünyanın en yoğun havalimanı olan Heathrow Havalimanı, bu özelliğini Dubai'ye kaptırırken Avrupa'nın en yoğun havalimanı ünvanını taşıyor. Atatürk Havalimanı'nın yüzde 9.1 artış ile 62 milyon yolcuyu geçmesi ve bu büyümenin devam etmesi halinde Heathrow'un bu unvanını da kaptıracağı belirtildi.

AirportHaber

AHL Heathrow'un tahtına göz dikti

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

aci ama gercek ! ~ 8 yıl önce
iyi guzel de biraz da teknolojide,sanayide,ilim,bilimde elin adamlarinin tahtlarina goz diksek nasil olur? dogru duzgun sanayimiz yok,hepsi yabanci menseeli ya da onlardan alinma,patentli icatlarimiz hic yok,ilim,bilim de oyle ,nasil olsun ki hayvanat bahcesi muduru tubitak'in basina baskan yapiliyor!, insana deger,yatirim yok, calisanlar hep baskiyla,tehditle,haklari yenilerek,sevkleri kirilarak,aidiyet duygulari yok edilerek,sukur ve biat ile calistiriliyor, ozellikle devlet kurumlarinda ise girmek iste yukselmek vs hep torpille,es,dost,tanidikla oluyor, hak etmeyenler hak etmedikleri makamlara geliyorlar gerisi malum, ozel sektor basli basina sorun, ithalat,ohracattan hep fazla veriyor, gelire gore dunyanin en pahali benzini,arabasi,dogalgaz,telefon,interneti,vergileri burada,10 milyondan fazla issiz var bir o kadar da yesil karta muhtac,suc patlama yapmis,haksizlik,arsizlik,yolsuzluk,hirsizlik siradan seyler olarak goruluyorken en buyuk havalimanini yapmanin bence hic anlami yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%100 Doğru ~ 8 yıl önce
Tek kelime ile TEBRİKLER
özet ~ 8 yıl önce
biri özet geçsin okuyamadım çok uzun.
gaz ~ 8 yıl önce
ver gazı ver gazıııı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 8 yıl önce
Bu gaz bir harika dostum, yeaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be!? ~ 8 yıl önce
Baya baya güldüm iyi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinar ~ 8 yıl önce
Cok begendim. Tebrikler. nice komforlu keyifli emniyetli neseli kazasiz belasiz ucuslar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acar gazeteci ~ 8 yıl önce
Arkadaslar suanda avrupadan bildiriyorum herkes cok korkmus herkes siginaklara kacmis. Evlere bayraklari asalim lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WorldCenter IST ~ 8 yıl önce
Avrupa'nin altindaki is ve üretim tabani kayiyor. Yeni IST-Havalimani Türkiye'yi küresel bir hub haline getirecek. Cografi konum Istanbul'u hepsinden öne cikariyor. Ne yapsalar bos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Söylüyorum devamli 3. Havalimanı yapılsın istanbul uçacak, thy büyüyecek ve diğer havayollari, kısa sürede thy 100 milyon yolcu sinirini aşacaktir. Heatrow, Frankfurt, amsterdam, Paris, havalimanlarını hepsini geçerek 1.en yoğun ve en büyük Havalimanı olacaktır. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 8 yıl önce
Yüzbinlerce insana iş kapısı olacaktır
sax mavi ~ 8 yıl önce
yav he he heryere aynı yorumu yazıyorsun. akp gibi algı operasyonu peşindesin!!
Salla..... ~ 8 yıl önce
Nerden biliyorsun? İşkembe-i Kübradan mı? Yoksa sallamay-ı kafadan mı? Geleceği mi okuyorsun? Suriye krizi çıkmadan THY Suriye'ye her hafta 55 sefer uçuyordu şu anda hepimiz avcumuzu yalamaktayız. Rusya krizinden sonra sadece Antalya'da 250 otel satışta. Binlerce çalışan işsiz kaldı. Senin söylediklerin patatesin içerisinde yazılı bir hadis olmasın? Senin söylediklerine bizde cırttttttttttttttttttt derer de.
Olsa ne farkeder ~ 8 yıl önce
Yahu havaalanı, havayolu bunlar düşük kâr marjlı işler değil mi? Niye bu kadar meraklıyız dünyanın hamallığını yapmaya?
61.322.729 ~ 8 yıl önce
FRANKFURT,AMSTERDAM ZATEN GEÇİLDİ,ŞU AN 3. SIRADA İST.
Daha bu baslangic ~ 8 yıl önce
Frankfurt havaalani, otopark haline gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tu kaka ~ 8 yıl önce
adamlar yerin dibine batırınca paralelci oluyorlar da övmeye gelince süper dergi oluyorlar. bıktım iki yüzlülüğünüzden, çıkarcığılığınızdan!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000