03 Ağustos 2010, Salı 08:16:54

AHL, HEATHROW'U GÖLGEDE BIRAKTI

Türk kökenli Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, 25 yıl sonra geldiği İstanbul ve Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nı göklere çikardı.
  • Mustafa Denizlinin kulaklari cinlasin icimizdeki Irlandalilar varken dusmana ne hacet!!! Bu mesajlari yazanlar yeter de artar bile. Herhalde JFK De Gaulle, FRA ve Naritayi gormediniz sanirim.AHL ye sukredin veya daha isterseniz sayisiz ornek var>Elbette daha iyileri de var kimsa AHL dunyanin en iyisi demiyor
  • Türkiyede sıralama şöyledir. AHL, ESB, AYT ve ADB. Gerisi boş.
  • AHL'den ne köy olur ne kasaba. Birileri ödül veriyor ama hepsi danışıklı döğüş. Hangi şirketin kontuarı nerede bulamazsın taksiden inmeden. Bina dışında ışıklı şirketlerin yerini gösteren bir tane levha yok. Runway'lerin arası ise saldım çayıra mevla kayıra. Çevre düzenlemesi diye bir şey yok. Her tarafı otlar sarmış. Havaalanı içinde çiçeklendirme diye birşey yok. Beton yığını. Yemiş içmiş beğendim demiş işte.
  • İngiliz ingilizi Türk İngilizinden dahamı tarafsız ve objektif diğe düşünmemek elde değil
  • Heathrow,geçenlerde dünyanın en kötü havalimanı gösterilmişti.Gerçekten de berbat bir liman.Adam doğru söylemiş ama bizim bazı yabancı hayranı arkadaşları inandıramamış.Atıp tutacağınıza gidin görün.Bakın bakalım doğru mu,yanlış mı.
  • Malesef öyle değil güzel türk kökenli kardeşim. Biim daha çok eksiğimiz var . Bu işle ilgilenen ve bu liman işlerinde çalışan abilerimiz mühendislerimiz biliyorlar eksiklerimizi. Mükemmeliyete daha ulaşmadık biz. Yavaş yavaş. ite kaka olucak bir gün .
  • Tipik Türk işte. Heathrow ile AHL'yi kıyasladığına göre Türk olduğuna emin oldum.
  • Her zaman her yerde konuşulur zaten bu. AHL, ESB, AYT ve ADB. Türkiyenin 4 büyük adam gibi meydanı. Helal olsun...
Londra'daki Heathrow Havaalanı'nın yetersizliği nedeniyle uçağının ertelenmesi üzerine İstanbul'da bir gün geçiren Johnson, yaşadıklarını Daily Telegraph gazetesinde yazdı. Atatürk Havaalanı'na duyduğu hayranlığı dile getiren Johnson, 'Bu muhteşem havaalanı Türkiye'nin nasıl havalandığını, Heathrow ise İngiltere'nin kanatlarının kırılmışlığını temsil ediyor' dedi.

25 yıl önce çekilen 'Rusya'dan Sevgilerle' isimli James Bond filmindeki Yeşilköy Havaalanı'nın bungalov benzeri bir binaya benzediğini hatırlatan Boris Johnson, bugün ise Atatürk Havalimanı'nın 'uluslararası bir abide' olduğunu belirtti. Johnson, 'İlk kez 25 yıl önce ziyaret ettiğim bu şehirde şimdi Boğaz'ın kenarına sıralanmış yeni oteller, bikini ve biralarla dolu eğlence merkezleri ve minarelerle yarışan dev gökdelenler gördük' dedi. Bazı kişilerin yıllardır Türkiye'nin AB'ye katılımının hem Türkiye hem Avrupa iyi için olacağını söylediğini anımsatan Johnson, 'Ama artık Türklerin bu soruna eskisi gibi ilgi göstermediklerini, hatta olumsuz bile baktıklarını görmek şaşırtıcıydı. Adeta patlama yaşayan İstanbul'u görünce bunun nedenini anladım. Öyle ya, Türk iş dünyası Ortadoğu ve eski Sovyet cumhuriyetlerinin ilgi merkezi olmuşken, onlar niye Avrupalı bürokratların kurallarına boyun eğsinler ki?' diye sordu.

HEATHROW GÖLGEDE KALIYOR
Atatürk Havalimanı muhteşemliğiyle Heathrow'u gölgede bıraktığını ve Türklerin Avrupa'nın ulaşım altyapısından öğrenecek bir şeyleri olmadığını ifade eden Johnson, 'Hem biz niçin İstanbul'da bir gün geçirdik, biliyor musunuz? Çünkü Londra'daki radarlardan biri yağmur nedeniyle bozulmuştu ve tam bir buçuk saat boyunca Heathrow'a tek bir uçak inemediği için bizimki de ertelenmişti' diye yazdı.
AHL, HEATHROW'U GÖLGEDE BIRAKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Mustafa Denizlinin kulaklari cinlasin icimizdeki Irlandalilar varken dusmana ne hacet!!! Bu mesajlari yazanlar yeter de artar bile. Herhalde JFK De Gaulle, FRA ve Naritayi gormediniz sanirim.AHL ye sukredin veya daha isterseniz sayisiz ornek var>Elbette daha iyileri de var kimsa AHL dunyanin en iyisi demiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyede sıralama şöyledir. AHL, ESB, AYT ve ADB. Gerisi boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL'den ne köy olur ne kasaba. Birileri ödül veriyor ama hepsi danışıklı döğüş. Hangi şirketin kontuarı nerede bulamazsın taksiden inmeden. Bina dışında ışıklı şirketlerin yerini gösteren bir tane levha yok. Runway'lerin arası ise saldım çayıra mevla kayıra. Çevre düzenlemesi diye bir şey yok. Her tarafı otlar sarmış. Havaalanı içinde çiçeklendirme diye birşey yok. Beton yığını. Yemiş içmiş beğendim demiş işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İngiliz ingilizi Türk İngilizinden dahamı tarafsız ve objektif diğe düşünmemek elde değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Heathrow,geçenlerde dünyanın en kötü havalimanı gösterilmişti.Gerçekten de berbat bir liman.Adam doğru söylemiş ama bizim bazı yabancı hayranı arkadaşları inandıramamış.Atıp tutacağınıza gidin görün.Bakın bakalım doğru mu,yanlış mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Malesef öyle değil güzel türk kökenli kardeşim. Biim daha çok eksiğimiz var . Bu işle ilgilenen ve bu liman işlerinde çalışan abilerimiz mühendislerimiz biliyorlar eksiklerimizi. Mükemmeliyete daha ulaşmadık biz. Yavaş yavaş. ite kaka olucak bir gün .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tipik Türk işte. Heathrow ile AHL'yi kıyasladığına göre Türk olduğuna emin oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her zaman her yerde konuşulur zaten bu. AHL, ESB, AYT ve ADB. Türkiyenin 4 büyük adam gibi meydanı. Helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000