04 Haziran 2008, Çarşamba 07:50:14

AHL Gümrük Müdürüne Hapis Cezası

Kapıkule’deki rüşvet operasyonundan ‘rüşvet almak’ suçundan yargılanan, bir dönem Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü görevini de yürüten Mustafa Sepin 6 yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı.
  • Sanırım AHL Eski Gümrük Müdürü olmalıydı başlık.Şu anki Müdür hapis cezası almış olarak anlaşılmakta.

Mustafa SepinKapıkule Gümrüğü’nde düzenlenen operasyon sonrası rüşvet almak suçlamasıyla yargılanan 19 sanıktan 10’u dün Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 15'inci duruşmasına katıldı. Sanıkların son savunmalarının istendiği duruşmada tanıdık bir isim de yer aldı.

Uzun yıllar Atatürk Havalimanı Gümrük Muhafaza Müdürlüğü görevi de yapan Mustafa Sepin’in de ceza aldığı duruşmada eski Başmüdür Halil İbrahim Ekinci, Başmüdür Yardımcıları Ruhi Beyazıt, Akif Sayan, Gümrük Müdürleri İsmet Gürler, Rıza Odabaşıoğlu, Nebiye Akalan, Beyhan Erkek, Muhafaza Müdürü Ali Raşit Serdengeçti, Bölge Amiri Yaşar Teksoy, Nizamettin Derinyar, Şube Müdürleri İdris Demirkan, Ayşe Topçu 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bir dönem Atatürk Havalimanı’nda da görev yapan Mustafa Sepin, havacılık camiası tarafından tanınan bir isimdi. Sepin, rüşvet iddiaları sonrası Samsun’a tayin edilmişti.

©AirportHaber Özel

AHL Gümrük Müdürüne Hapis Cezası

Yorumlar

b272-200 ~ 16 yıl önce
Sanırım AHL Eski Gümrük Müdürü olmalıydı başlık.Şu anki Müdür hapis cezası almış olarak anlaşılmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000