24 Haziran 2011, Cuma 10:53:26

AHL EMNİYETİNİ ÜZEN HABER

Tunceli'deki patlamada şehit olan polis memuru Hakan Yavuz, 4 yıl görev yaptığı Atatürk Havalimanı’ndaki meslektaşlarını da yasa boğdu.
  • ŞEhidimiz aslen öğrettmen benim gibi binlerce öğretmenden biri,atama yok mecburen polis olmuş,yazık değil mi boylesi yetişmiş beyini yapmak istediği meslekten uzakta toprağa koymak devletimize yakıştı mı yani?formasyon verme aama işsiz ordusu da yaratma ona göre kontenjan aç ki bu yetişmiş beyinlere yapılan yatırımı toprağa gömmeyelim.
  • allah rahmet etsin mertebelerin en yükseğine kavuşmak ne büyük saadet allah bizlere de şehit olmayı nasip etsin
  • Allah gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına sabır dilerim.
  • milletim adına üzüldüm.ama kendısı adına sevındım..şehitlik mertebesı ulaşmış bir kişi, oldugu için allaha şükretsın..güzel bir sey...allah herkese şehit olmayı nasıp etsın.gerıde kalanlar içinde başları dik ve onurlu olsun.artık onlar sıradan bir aile değil..sehit ailesi oldular...annesi ve babası böyle yiğitler yetiştirdikleri için ellerinden öperim..önunde saygı ile eğiliyorum.. yolcu.....
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş :((
  • Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. ..... Bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağları gibi duranlarındır Hudutta, gazi bayraklarından alnına ışıklar vuranlarındır. ..... Sahipsiz olan vatanın batması haktır Sen sahip olursan, bu vatan batmayacaktır.
  • Allah Rahmet eylesin... Ölümün nerde nasıl geleceği belli olmuyor. Ama en güzeli bu şekilde olanı ...

Tunceli’de mayın patlaması sonrası şehit olan polis memuru Hakan Yavuz’un, geçen yıl Atatürk Havalimanı’ndan şark görevini yapmak üzere Tunceli’ye tayin edildiği öğrenildi.

2006 yılında ilk tayin yeri olarak Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’nde göreve başlayan şehit polis memuru Hakan Yavuz, 4 buçuk yıl boyunca havalimanında çeşitli birimlerde görev yaptı.

Hakan Yavuz, şark görevini yerine getirmek için geçen yıl Haziran ayında Tunceli’ye tayin olmuştu. 15 Haziran 1981 doğumlu şehit polis memuru doğum gününden bir hafta sonra hain saldırıda şehit düştü.

Hakan Yavuz’un şehit haberi, bir dönem görev yaptığı Atatürk Havalimanı’ndaki emniyet çalışanlarını da üzdü.

Pamukkale Üniversitesi Fizik bölümü mezunu olan Hakan Yavuz, öğretmen ataması gerçekleşmeyince Etiler Polis Meslek Eğitim Merkezi’ne girmiş ve 2006 yılında mezun olmuştu.

©Airporthaber.com


AHL EMNİYETİNİ ÜZEN HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
ŞEhidimiz aslen öğrettmen benim gibi binlerce öğretmenden biri,atama yok mecburen polis olmuş,yazık değil mi boylesi yetişmiş beyini yapmak istediği meslekten uzakta toprağa koymak devletimize yakıştı mı yani?formasyon verme aama işsiz ordusu da yaratma ona göre kontenjan aç ki bu yetişmiş beyinlere yapılan yatırımı toprağa gömmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allah rahmet etsin mertebelerin en yükseğine kavuşmak ne büyük saadet allah bizlere de şehit olmayı nasip etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına sabır dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
milletim adına üzüldüm.ama kendısı adına sevındım..şehitlik mertebesı ulaşmış bir kişi, oldugu için allaha şükretsın..güzel bir sey...allah herkese şehit olmayı nasıp etsın.gerıde kalanlar içinde başları dik ve onurlu olsun.artık onlar sıradan bir aile değil..sehit ailesi oldular...annesi ve babası böyle yiğitler yetiştirdikleri için ellerinden öperim..önunde saygı ile eğiliyorum.. yolcu.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. ..... Bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağları gibi duranlarındır Hudutta, gazi bayraklarından alnına ışıklar vuranlarındır. ..... Sahipsiz olan vatanın batması haktır Sen sahip olursan, bu vatan batmayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah Rahmet eylesin... Ölümün nerde nasıl geleceği belli olmuyor. Ama en güzeli bu şekilde olanı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000