22 Ekim 2008, Çarşamba 08:51:15

AHL Emniyeti'ne yeni araçlar...

Atatürk Havalimanı Emniyetini Destekleme ve Geliştirme Derneği tarafından satın alınan 4 araç, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne törenle teslim edildi.
  • SANİ BEY SİZLERLE DAHA NİCE YENİLİKLERE İMZALAT ATMAYI YENİ, GELKİŞEN TÜRKİYEDE SİZLERİNDE ÖRNEK ADIMLAR ATIP TÜRKİYEYE ÖRNEK OLDUĞUNUZ İÇİN TEKEŞÜR EDERİZ

Atatürk Havalimanı Emniyeti için alınan araçların anahtar teslim töreninde konuşan Atatürk Havalimanı Şube Müdürü Fahri İnceçelikli, "Hibe edilen 2 adet binek ve 2 adet otobüs, havalimanındaki güvenlik hizmetin kalitesini ve hızını artıracaktır. Yaklaşık bin 100 personelimiz var 15 tane büro amirliğimizle beraber hizmet etmekteyiz. Havalimanı çevresinde ve apron içinde devriye ekiplerimiz var. Havalimanı girişlerinde aldığımız güvenlik önlemleri hepiniz tarafından bilinmektedir. Devletin imkânları malumunuz, bir yere kadar hizmet vermekte. 2001 yılında kurulan dernek bize sürekli yardım ediyor. Dernek Başkanı Sani Şener'e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Atatürk Havalimanı Emniyetini Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Sani Şener, araçların anahtarları şube müdürü İnceçelikli'ye teslim etti.

Fahri İnceçelikli

Sani Şener - Fahri İnceçelikli

AHL Emniyeti'ne yeni araçlar...

Yorumlar

ASLANTHY ~ 15 yıl önce
SANİ BEY SİZLERLE DAHA NİCE YENİLİKLERE İMZALAT ATMAYI YENİ, GELKİŞEN TÜRKİYEDE SİZLERİNDE ÖRNEK ADIMLAR ATIP TÜRKİYEYE ÖRNEK OLDUĞUNUZ İÇİN TEKEŞÜR EDERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000