22 Aralık 2013, Pazar 15:44:11

AHL EMNİYET MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINDI

Görev yeri değiştirilenler arasında Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü görevini yürüten Emniyet Müdürü Ufuk Balcı da yer alıyor. Balcı 1,5 sene önce Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü olarak atanmıştı.
  • Bu dalga her yeri vurur : ) hükümet dimdik ayakta durursa cemaatçi müdürleri görmüş olucaz tabi yeni yerlerinde Artık cemaatteyim diye arkam sağlam diyenleride görücez yediğiniz hakların hesabı sorulacak sıra sizede gelicek amerikan halıları
  • Rıza Baba'da görevden alınacak bu gidişle. :D

Görev yeri değiştirilenler arasında Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü görevini yürüten Emniyet Müdürü Ufuk Balcı da yer alıyor. Balcı 1,5 sene önce Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü olarak atanmıştı. Görev yeri değiştirilen Emniyet Müdürü Ufuk Balcı’nın yerine Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Tiryaki getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde deprem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 25 polis müdürünün daha görev yerleri değişti.

En dikkat çeken değişiklik ise Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'nın müdüriyet emrine alınması ve narkotik şube müdürünün yerinin değiştirilmesi oldu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Selami Altınok'un getirilmesinin ardından bu gece 25 şube ve ilçe müdürünün yerleri değiştirildi. Bu değişiklikler arasında en dikkat çekici olanı Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'nın müdüriyet emrine alınması oldu.

Ertan Erçıktı 4 gün önce Asayiş Şube Müdürü iken eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Dikkat çeken diğer bir değişiklik ise Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk'un Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmesi oldu.

Diğer dikkat çekenbir değişiklik ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz'in görevden alınması oldu. Ayrıca Persone Şube Müdürü Emin Yılmaz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız da görev yeri değiştirilen müdürler arasında yer aldı. Yapılan bu değişikliklerle Selami Altınok yeni çalışma ekibini de belirlemiş oldu.

AHL EMNİYET MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINDI

Yorumlar

Mil ~ 10 yıl önce
Bu dalga her yeri vurur : ) hükümet dimdik ayakta durursa cemaatçi müdürleri görmüş olucaz tabi yeni yerlerinde Artık cemaatteyim diye arkam sağlam diyenleride görücez yediğiniz hakların hesabı sorulacak sıra sizede gelicek amerikan halıları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
Rıza Baba'da görevden alınacak bu gidişle. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000