02 Aralık 2011, Cuma 07:14:18

AHL EMİN ELLERDE

Temizlik sektörünün önde gelen kuruluşlarından Kattenbeck Facility Services, genişlettiği makine parkuru ve yenilenen yüzü ile 2012'ye hazır.
  • AHL çalışanı olarak verilen hizmet bence tatminkar arkadaşlar iyi çalışıyorlar böyla sürer umarım.....
  • Cok doğru, ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın, eğer ortam sıcak, soğuk veya dışardan kaynaklanan sebeplerden dolayı böcek üremesi olur. Ve böceklerin üremesini yavaşlatmak için özel ilaçlama yapilamasi gerekir belli periyotlarda. Temizlik ve böcek ilaçlama ayrı hizmetlerdir. İyi günler dilerim.
  • Sayın yorumcu, Kattenbeck, böceklerden sorumlu değildir. İlaçlamayı yapan özel bir firma var ve bu firma ilaçlama hizmeti sağlamaktadır. Yorumun için teşekkür eder, yetkililere bildirrecegimizi bilmenizi isteriz.
  • havalimanındaki böceklere de bi çözüm bulsa bu arkadaşlarımız....
Dünya çapındaki hizmet ağı, 2000'i aşkın eğitimli personeli ve 50 yıllık tecrübesi ile her geçen gün büyüyen Kattenbeck, 15 yıldır hizmet verdiği Atatürk Havalimanı'nın her geçen gün artan yerli ve yabancı yolcularına daha kaliteli hizmet verebilmek adına 1 milyon liralık yatırım yaparak yeni temizlik otomatlarını ve temizlik ekipmanlarını 4. kez yeniledi.

TAV Terminal işletmeleri ile yıllardır güven içinde süren işbirliğini yaptığı yatırımları ile perçinleyen Kattenbeck, doğada çözülebilen, daha az su ve kimyasal gerektiren, uluslar arası sağlık örgütünün ön gördüğü geri dönüşüm sistemine uyarlanmış ve antibaktariyel ürün yelpazesi ile çevreye duyarlı kimliğini ön plana çıkarıyor.

Profesyonel ekibi tarafından özenle seçilerek sektör devi TASKI temizlik makinaları İtalya ve Amerika'dan getirttiği TTS ve RUBBERMAID temizlik ekipmanları ile, 2012'de Atatürk Havalimanı'nda hizmet kalitesini arttırıyor.

AHL EMİN ELLERDE

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
AHL çalışanı olarak verilen hizmet bence tatminkar arkadaşlar iyi çalışıyorlar böyla sürer umarım.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cok doğru, ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın, eğer ortam sıcak, soğuk veya dışardan kaynaklanan sebeplerden dolayı böcek üremesi olur. Ve böceklerin üremesini yavaşlatmak için özel ilaçlama yapilamasi gerekir belli periyotlarda. Temizlik ve böcek ilaçlama ayrı hizmetlerdir. İyi günler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın yorumcu, Kattenbeck, böceklerden sorumlu değildir. İlaçlamayı yapan özel bir firma var ve bu firma ilaçlama hizmeti sağlamaktadır. Yorumun için teşekkür eder, yetkililere bildirrecegimizi bilmenizi isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havalimanındaki böceklere de bi çözüm bulsa bu arkadaşlarımız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000