01 Eylül 2011, Perşembe 16:02:09

AHL DOLDU TAŞTI

Atatürk Havalimanı yoğunluk açısından Türkiye’nin en yoğun havalimanı. Peki bayram öncesi ve bayram sırasında Atatürk Havalimanı’nı kaç yolcu kullandı?
  • sabiha gökçen trafik gerçekleşmeden haber yapmıştı. Ataturk havalimanından bu tur haberlerde hiç Sani ebyin isminin gectiğini görmedim. Demek ki sistem çalışıyor, Genel Müdürün haber olmasına gerek yok.
Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle havaalanları ve otogarlar doldu taştı. Hal böyle olunca Türkiye’nin en yoğun havalimanı Atatürk Havalimanı’ndan geçen yolcu sayısı rekor seviyelere ulaştı.
 
5 günlük periyotta yaklaşık olarak 450 binden fazla kişinin Atatürk Havalimanı’nı kullandığı belirtildi.

Arife gününden bir gün önce Atatürk Havalimanı’nı kullanan yolcu sayısının 107,930 ulaştığı belirtildi. Arife günü 99,200 rakamına ulaşan Atatürk Havalimanı bayramın ilk gününde 95,760 bayramın ikinci gününde 85,600 kişiye ev sahipliği yaptı. 

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada aynı yoğunluğun tatilin sona erdiği Pazar günü de yaşanma ihtimalinin yüksek olduğunu yolcuların havaalanlarına erken gelmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

©AirportHaber.com ÖZEL

AHL DOLDU TAŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sabiha gökçen trafik gerçekleşmeden haber yapmıştı. Ataturk havalimanından bu tur haberlerde hiç Sani ebyin isminin gectiğini görmedim. Demek ki sistem çalışıyor, Genel Müdürün haber olmasına gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000