03 Şubat 2010, Çarşamba 08:02:58

AHL ÇIKIŞINDAKİ KAZAYA İNCELEME TALEBİ

Geçtiğimiz cuma gecesi İstanbul Atatürk Havalimanı kavşağında meydana gelen kazada anne ve babasını kaybeden Rahim Özdemir, kazaya neden olan cipi, türkücü Yusuf Harputlu’nun kullandığını iddia ederek MOBESE kayıtlarının incelenmesini istedi.
  • memleketimin okumuş doktoru mühendisi üniversitelisi jip alamazken bu çoban nasıl biner tarlada gezmeyi bilmeyenler istanbulda araç kullanırsa bunlar kaçınılmazdır. bunları meşe sopasıyla kovalıyacaksın memlekete kadar birdaha gelmesin............................
  • ölenin akrabası ben olsam yapacağım şudur:bu maymunu bulurum çünkü yeri belli.bir şarjör mermiyi kafasına boşaltırım.çünkü :BU ÜLKEDE YASA YOK;OLSA BİLE UYGULAYACAK ADAM YOK.sonuç olarakta enfazla 5yıl yatar çıkarım.hergün kahrolacağıma bir kere de sonuç alırım.
  • ama tv den hemen anlamış. Vay be??? Türkücüye bak. Cinayet bu işte. Başka neye denir cinayet. Adamın hem anası hem babası gitmiş....
  • Adama bak... Sen nasıl bir insansın arabayı sen kullanmıyorsan bile arabayı kullanan hırsızlıktan ve uyuşturucudan sabıkalı. Bugün bir Özdemir Erdoğan, veya gerçek bir sanatçı bu tip adamlarla beraber olurlar mı? Bu memlekette ayaklar baş, başlar ayak olmuş...
  • ahldeki taksiciler büyük ihtimalle yusuf harputlunun kullandığını söylüyorlar.görenler olmuş heralde.mobese ile gerçekler er yada geç meydana çıkacak ama ney yarayacak.kefaletle çıkacak adam dışarı.zaten konuşmasındada bu arkadaş için şoför koltuuna geçmiş,şarhoşmuş gibi mışlı mişli konuşuyodu.
  • Kazayı yapan aracı kullandığı öne sürülen Hidayet Gezer ile Yusuf Harputlu takma ismini kullanan Serdar Gezer in soyisimleri aynı..Demek ki akrabası söylediği gibi hayranı falan değil...Belki de ağabeyidir..Kim olursa olsun cezasını çekmeli ama maalesef ülkemizin mevcut kanunları hep suçluları,kanun tanımazları koruduğu için sonucunda ölüm de olsa ağır bir ceza alacaklarını zannetmiyorum..Beşiktaş da yayageçidinde kırmızı ışıkta durmadan alkollü bir şekilde kadıncağıza çarpan adam kefaletle serbest ve en fazla 3 ay ceza alacak o da sabıkası olmadığından ertelenecek..Kanunlar böyle olursa kanunları uygulayanlar vurdumduymaz olursa ülkemiz kanunsuzların,katillerin,hırsızların cirit attığı bir yer olur..Kanunlara ve uygulayanlara reform şart..
  • Yalan ve dolan dolu bir dunyada dogrulari konusmak icin , devrimci olmak gerek.........
  • işde bizim sancılarımız şöhret olana kadar bunlar sızım sızım sızlanırlar biz halkız bizi benimseyin sizin cocuklarınız diye ağlayanlar parayı buldumu ne halk ne kanun hiç bir şey tanımazlar sarhoş olduğunu bilmiyordum diyorsun camiden cıkmadınız bardan geliyorsun birde utanmadan yalan konuşuyorsun ahlaksız sizleri bizler bu hale getirdik işde sanatcı dedikleri bu mudur bilmiyorum ?

Kazada Harputlu’nun içinde olduğu cip, kırmızı ışıkta bekleyen taksiye arkadan çarpmış, taksideki Hasan ve Gülnaz Özdemir çifti hayatını kaybetmişti. Sarhoş olan ve cipi kullandığı öne sürülen Hidayet Gezer ise tutuklanmıştı. Gezer’in uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilmişti.

‘Kaza değil cinayet’

Anne ve babasını kaybettiği kazaya ‘cinayet’ diyen Rahim Özdemir ise cipi kullanan kişinin türkücü Yusuf Harputlu olduğunu iddia etti. Televizyonlarda kazayla ilgili görüntüleri izlediğini belirten Özdemir, “O şoförle o aracın oraya kadar gelmesi mümkün değil. Benim kanaatim aracı yüzde 99 Harputlu kullanıyordu. Gördüğüm kadarıyla Harputlu’nun sol elmacık kemiği darbe almış. Bu darbenin arabayı kullanan kişide olacağını düşünüyoruz” dedi.
Özdemir, aracı kimin kullandığına ilişkin olarak cipin geldiği güzergâhta bulunan MOBESE kayıtlarının incelenmesini talep etti.

Harputlu:

Gerçek adı Serdar Gezer olan Yusuf Harputlu ise aracı kendisinin kullandığı iddialarını reddetti. Otomobil kullanmayı bilmediğini ve ehliyetinin olmadığını belirten Harputlu, “MOBESE kameraları var, şahitler var. Karşı tarafın acılarını yaşıyorum. Evlerine de gideceğim. Kimse beni kınamasın, herkesin başına gelebilir” diye konuştu. Aracı kullanan Hidayet Gezer’in hayranı olduğunu ve kendisini ‘İdo’ diye tanıdığını söyleyen Harputlu, şoförünün bardan erken ayrılması nedeniyle Gezer’in aracı kullanmak istediğini söyledi. Harputlu şöyle devam etti: “‘Alkol aldın m?’ diye sordum. O da ‘hayır’ dedi. Ben ön koltukta oturuyordum. Şerefim üzerine yemin ediyorum şoför mahalindeyken sarhoşluğu hiç belli olmuyordu. Sonradan televizyonda gördüm ki bu adam zil zurna sarhoş. Ben inandım, güvendim ona arabayı verdim.”

AHL ÇIKIŞINDAKİ KAZAYA İNCELEME TALEBİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
memleketimin okumuş doktoru mühendisi üniversitelisi jip alamazken bu çoban nasıl biner tarlada gezmeyi bilmeyenler istanbulda araç kullanırsa bunlar kaçınılmazdır. bunları meşe sopasıyla kovalıyacaksın memlekete kadar birdaha gelmesin............................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ölenin akrabası ben olsam yapacağım şudur:bu maymunu bulurum çünkü yeri belli.bir şarjör mermiyi kafasına boşaltırım.çünkü :BU ÜLKEDE YASA YOK;OLSA BİLE UYGULAYACAK ADAM YOK.sonuç olarakta enfazla 5yıl yatar çıkarım.hergün kahrolacağıma bir kere de sonuç alırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ama tv den hemen anlamış. Vay be??? Türkücüye bak. Cinayet bu işte. Başka neye denir cinayet. Adamın hem anası hem babası gitmiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adama bak... Sen nasıl bir insansın arabayı sen kullanmıyorsan bile arabayı kullanan hırsızlıktan ve uyuşturucudan sabıkalı. Bugün bir Özdemir Erdoğan, veya gerçek bir sanatçı bu tip adamlarla beraber olurlar mı? Bu memlekette ayaklar baş, başlar ayak olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahldeki taksiciler büyük ihtimalle yusuf harputlunun kullandığını söylüyorlar.görenler olmuş heralde.mobese ile gerçekler er yada geç meydana çıkacak ama ney yarayacak.kefaletle çıkacak adam dışarı.zaten konuşmasındada bu arkadaş için şoför koltuuna geçmiş,şarhoşmuş gibi mışlı mişli konuşuyodu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kazayı yapan aracı kullandığı öne sürülen Hidayet Gezer ile Yusuf Harputlu takma ismini kullanan Serdar Gezer in soyisimleri aynı..Demek ki akrabası söylediği gibi hayranı falan değil...Belki de ağabeyidir..Kim olursa olsun cezasını çekmeli ama maalesef ülkemizin mevcut kanunları hep suçluları,kanun tanımazları koruduğu için sonucunda ölüm de olsa ağır bir ceza alacaklarını zannetmiyorum..Beşiktaş da yayageçidinde kırmızı ışıkta durmadan alkollü bir şekilde kadıncağıza çarpan adam kefaletle serbest ve en fazla 3 ay ceza alacak o da sabıkası olmadığından ertelenecek..Kanunlar böyle olursa kanunları uygulayanlar vurdumduymaz olursa ülkemiz kanunsuzların,katillerin,hırsızların cirit attığı bir yer olur..Kanunlara ve uygulayanlara reform şart..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalan ve dolan dolu bir dunyada dogrulari konusmak icin , devrimci olmak gerek.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işde bizim sancılarımız şöhret olana kadar bunlar sızım sızım sızlanırlar biz halkız bizi benimseyin sizin cocuklarınız diye ağlayanlar parayı buldumu ne halk ne kanun hiç bir şey tanımazlar sarhoş olduğunu bilmiyordum diyorsun camiden cıkmadınız bardan geliyorsun birde utanmadan yalan konuşuyorsun ahlaksız sizleri bizler bu hale getirdik işde sanatcı dedikleri bu mudur bilmiyorum ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000