25 Aralık 2011, Pazar 11:25:46

AHL ÇALIŞANLARINA UYUŞTURUCU BASKINI

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda, 2 oto kiralama şirketi çalışanı, polis ile bir işadamı gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • ne biçim bir gazetecilik anlayışınız var. altı üstü 3 kişiye gözaltı yapılmış ama başlık AHL ÇALIŞANARINA UYUŞTURUCU BASKINI. Sizler GALİBA AHL çalışanları olmuyorsunuz. Ama yazık ki sizlerde diğer görevliler gibi zan altında kalıyorsunuz. AHL ÇALIŞANLARI DEMİŞSİNİZ BUNUN İÇERİSİNE SN M.İ.A. EMNİYET. TAV GÜVENLİK, OTO KİRALAMA ŞİRKETLERİ DİĞER HAVA YOLU ŞİRKETLERİ...... BİZ ONLARIN YERİNDE OLSAK SİZE TAZMİNAT DAVASI AÇARIZ.
  • Her meslek gurubu içinde çıkabilen ahlaksızlar nasılki o toplumu bozamıyorsa AHL içinde çalışan 3-5 ahlaksız da tüm AHL çalışanlarını töhmet altında bırakamaz.Her toplumdaki suçlular nasılki cezalarını çekiyorsa bu insanlar da crzalarını çekecekler.Bu olayı tüm AHL çalışanlarına malatmek son derece yanlış ve uygunsuzdur.
  • Haber başlığı hiç uygun olmamış sayın ilgililer. AHL'de çok insan çalışıyor.
  • BIZI BIN KERE GECIRIYORLAR O X RAYDEN..BAKSANIZA UCAGA BOMBA SOKMAK ISTEYENIN BI GUVENLIK GOREVLISI ILE ANLASMASI .....ARIF OLAN...
  • milletin akli hep yasadisi islerde adam gibi calisan kimse yok sonucuna da katlanin normal tabi.. ne olur da abuk sabuk isler yapmasaniz ne olur calisin adam gibi..ekmek paranizi cikarttin isde duzgun yoldan harama asla bulusmayin..
Havalimanında yurtdışından paket içinde gizlice getirilen kokaini alan oto kiralama şirketinin iki çalışanı, paketi Dış Hatlar Terminali'ndeki PTT'ye bıraktı.

Ancak paketi teslim alacak kişinin gelmemesi üzerine tedirginlik yaşayan çalışanlar, PTT görevlilerinin olaydan şüphelenmesi üzerine yakayı ele verdi.

Yapılan soruşturmada, limanda faaliyet gösteren oto kiralama şirketinin iki çalışanı, kokain getirilen bir işadamı ile bir polis gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.

(Mustafa Gün - Zaman)
AHL ÇALIŞANLARINA UYUŞTURUCU BASKINI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
ne biçim bir gazetecilik anlayışınız var. altı üstü 3 kişiye gözaltı yapılmış ama başlık AHL ÇALIŞANARINA UYUŞTURUCU BASKINI. Sizler GALİBA AHL çalışanları olmuyorsunuz. Ama yazık ki sizlerde diğer görevliler gibi zan altında kalıyorsunuz. AHL ÇALIŞANLARI DEMİŞSİNİZ BUNUN İÇERİSİNE SN M.İ.A. EMNİYET. TAV GÜVENLİK, OTO KİRALAMA ŞİRKETLERİ DİĞER HAVA YOLU ŞİRKETLERİ...... BİZ ONLARIN YERİNDE OLSAK SİZE TAZMİNAT DAVASI AÇARIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her meslek gurubu içinde çıkabilen ahlaksızlar nasılki o toplumu bozamıyorsa AHL içinde çalışan 3-5 ahlaksız da tüm AHL çalışanlarını töhmet altında bırakamaz.Her toplumdaki suçlular nasılki cezalarını çekiyorsa bu insanlar da crzalarını çekecekler.Bu olayı tüm AHL çalışanlarına malatmek son derece yanlış ve uygunsuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haber başlığı hiç uygun olmamış sayın ilgililer. AHL'de çok insan çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BIZI BIN KERE GECIRIYORLAR O X RAYDEN..BAKSANIZA UCAGA BOMBA SOKMAK ISTEYENIN BI GUVENLIK GOREVLISI ILE ANLASMASI .....ARIF OLAN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
milletin akli hep yasadisi islerde adam gibi calisan kimse yok sonucuna da katlanin normal tabi.. ne olur da abuk sabuk isler yapmasaniz ne olur calisin adam gibi..ekmek paranizi cikarttin isde duzgun yoldan harama asla bulusmayin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000