02 Şubat 2012, Perşembe 11:58:21

AHL APRONUNDA KORKUNÇ KAZA

Atatürk Havalimanı apronunda korkunç bir kaza daha yaşandı. 21 yaşındaki Çelebi güvenlik görevlisi tonlarca ağırlığındaki De icing aracının altında kaldı.
  • bu kaza bence çelebi hava servisinin çalışma saatlerinin dengesizliğinden meydana gelmiştir.çalışma bakanlığı 8 saat çalışma prensibini ne zaman kontrol edecek ..ayrıca dhm bu konuda arastırma yapmalı..
  • selamlar; şu çelebinin çalışma saatlerini savunan arkadaşa bir çift sözüm var...( bende zamanında çelebi'de çalışmış biri olarak)...çok merak ediyorum 4 gün üst üste 12:00-01:00 vardiyası yapan bir insan ne hale gelir biliyormusunuz ?...ben biliyorum...perişan bir halde işe geldiğim günler çok çok fazladır...haftada 72-73 saatlere varan çalışma saatlerini görebildiğiniz bir şirketi bu kadar savunmanızın bilgiyle alakalı değil kişisel çıkarlalarla alakalı olduğunu düşünüyor amaçlarınız uğruna insanları yanlış yönlendirdiğiniz içinde sizleri kınıyorum...
  • Ya arkadaslar neyin davasini guduyorsunuz aranizda inancli birtqne allah kulu yokmu olmusla ölecege care bulunmaz. madem cok biliyordunuz neden bugune kadar saklandiniz Brakin demo gojiyide ALLAH rizasi icin dua edin derdi veren mevlam dermaninida verirr.
  • bir kişi arkadaşların sabah 8 de işe girdiklerini söylemiş acaba çelebi firması sabah 8 de kahvaltımı veriyor çalışanlarına kaza geçiren arkadaşımız kahvaltıdan çıkarken bu tatsız kaza olmuş.bir de millete utanmadan cahil diyor neyi korumaya çalışıyor insanların hayatını yaşamını hiçe sayan bir firmayı mı koruyor birazcık vicdanlı olun bu insanlar sabah 8 de giriş yapıp yeri geliyor gecenin 2 sinde çıkıyor yeri geliyor öğlenin 1 inde 2 sinde çıkıyor insanların resmen posasını çıkarıyorlar artık bu firmaya birinin dur demesi lazım ben çalışma bakanlığı ve sendika'ya şikayetimi ilettim lütfen duyarlı olun sizde şikayette bulunun bugün Merve yarın başkaları bu korkuç kazayı yaşamasın.
  • Arkadaşlar, burada aşağı yukarı çalışma saatleri üzerine yorum yapan,ben cahil demeyeceğim(hiç araştırma yapmadan bir şeyler yazmaya çalışan güruhlar diyeceğim)oldukça uzun süreli çalışmalardan bahsetmekte ve bunun tamamen koca bir yalan olduğunu söyleyeceğim.Kaza sabahı her iki personel de saat 08:00 de işbaşı yapmıştır.
  • kan verme işlemlerinde genel alıcı-genel verici gibi uygulamalar yıllar önce kalkmıştır..yani sadece ab rh +kan grubu olanlar kan verebilir.diğer kan grubunda olanlar boşuna gitmesin almayacaklardır.. bir sağlık çalışanı olarak uyarmaak istedim
  • ne oldu dhmi follofmesi çarpmış olmasın arkadaşlar nerdesiniz hadi suçlu yine göbekli followme şöförü degilmmi?
  • Oncelikle Allah acil sifalar versin kardesimize.Burada bence birincil suclu calisanlari bu kadar agir ve uzun calistiran sirket sahipleridir.Sonucda insan ve yorgunluk vb nedenlerle hata yapacagi kesin.Sirket sahibi uc bes kurus fazla kazanacak diye boyle seyler olmamali.Umarim hakim ve savcilar bu noktayi dikkate alir ve sirket sahibine altindan kalkamayacagi bir ceza verir.Zira insan hayati bu kadar ucuz olmamali.
  • İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hayatına devam eder dualarımız seninle kardeşim
  • bir şoförün kaza yapmama garantisi varmı sen diyobiliyormusun ömrüm boyunca hata kaza yapmam diye lütfen
Atatürk Havalimanı’nda geçen yıl Güven Alkan isimli de-icing operatörünün de karla mücadele sırasında aracın sepetinden düşerek ölmesinden sonra bu kez bir başka de icing aracı Çelebi çalışanını ezdi.

Korkunç kaza bu sabah 08.10 sıralarında yaşandı. Çelebi Hava Servisi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Merve Alçayır (21) isimli genç kız, yemekhaneden çıktıktan sonra karda kayarak yere düştü. Bu sırada oradan geçen tonlarca ağırlığındaki de icing aracı genç kızı fark etmedi ve üzerinden geçti.

Kaza sırasında ağır yaralanan talihsiz kadın, DHMİ ambulansıyla Yeşilköy’deki International Hospital Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bacakları ezilen ve karın bölgesinden ağır yaralanan Alçayır, ameliyata alındı. Alçayır için acilen AB Rh pozitif kana ihtiyaç olduğu belirtilirken mesai arkadaşları başta olmak üzere çok sayıda havaalanı çalışanı kan vermek için hastaneye akın etti.

Ameliyatı devam eden Merve Alçayır’ın durumunun ciddi olduğu kaydedildi.

©Airporthaber ÖZEL
AHL APRONUNDA KORKUNÇ KAZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu kaza bence çelebi hava servisinin çalışma saatlerinin dengesizliğinden meydana gelmiştir.çalışma bakanlığı 8 saat çalışma prensibini ne zaman kontrol edecek ..ayrıca dhm bu konuda arastırma yapmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
selamlar; şu çelebinin çalışma saatlerini savunan arkadaşa bir çift sözüm var...( bende zamanında çelebi'de çalışmış biri olarak)...çok merak ediyorum 4 gün üst üste 12:00-01:00 vardiyası yapan bir insan ne hale gelir biliyormusunuz ?...ben biliyorum...perişan bir halde işe geldiğim günler çok çok fazladır...haftada 72-73 saatlere varan çalışma saatlerini görebildiğiniz bir şirketi bu kadar savunmanızın bilgiyle alakalı değil kişisel çıkarlalarla alakalı olduğunu düşünüyor amaçlarınız uğruna insanları yanlış yönlendirdiğiniz içinde sizleri kınıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya arkadaslar neyin davasini guduyorsunuz aranizda inancli birtqne allah kulu yokmu olmusla ölecege care bulunmaz. madem cok biliyordunuz neden bugune kadar saklandiniz Brakin demo gojiyide ALLAH rizasi icin dua edin derdi veren mevlam dermaninida verirr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir kişi arkadaşların sabah 8 de işe girdiklerini söylemiş acaba çelebi firması sabah 8 de kahvaltımı veriyor çalışanlarına kaza geçiren arkadaşımız kahvaltıdan çıkarken bu tatsız kaza olmuş.bir de millete utanmadan cahil diyor neyi korumaya çalışıyor insanların hayatını yaşamını hiçe sayan bir firmayı mı koruyor birazcık vicdanlı olun bu insanlar sabah 8 de giriş yapıp yeri geliyor gecenin 2 sinde çıkıyor yeri geliyor öğlenin 1 inde 2 sinde çıkıyor insanların resmen posasını çıkarıyorlar artık bu firmaya birinin dur demesi lazım ben çalışma bakanlığı ve sendika'ya şikayetimi ilettim lütfen duyarlı olun sizde şikayette bulunun bugün Merve yarın başkaları bu korkuç kazayı yaşamasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar, burada aşağı yukarı çalışma saatleri üzerine yorum yapan,ben cahil demeyeceğim(hiç araştırma yapmadan bir şeyler yazmaya çalışan güruhlar diyeceğim)oldukça uzun süreli çalışmalardan bahsetmekte ve bunun tamamen koca bir yalan olduğunu söyleyeceğim.Kaza sabahı her iki personel de saat 08:00 de işbaşı yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kan verme işlemlerinde genel alıcı-genel verici gibi uygulamalar yıllar önce kalkmıştır..yani sadece ab rh +kan grubu olanlar kan verebilir.diğer kan grubunda olanlar boşuna gitmesin almayacaklardır.. bir sağlık çalışanı olarak uyarmaak istedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne oldu dhmi follofmesi çarpmış olmasın arkadaşlar nerdesiniz hadi suçlu yine göbekli followme şöförü degilmmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Oncelikle Allah acil sifalar versin kardesimize.Burada bence birincil suclu calisanlari bu kadar agir ve uzun calistiran sirket sahipleridir.Sonucda insan ve yorgunluk vb nedenlerle hata yapacagi kesin.Sirket sahibi uc bes kurus fazla kazanacak diye boyle seyler olmamali.Umarim hakim ve savcilar bu noktayi dikkate alir ve sirket sahibine altindan kalkamayacagi bir ceza verir.Zira insan hayati bu kadar ucuz olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hayatına devam eder dualarımız seninle kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir şoförün kaza yapmama garantisi varmı sen diyobiliyormusun ömrüm boyunca hata kaza yapmam diye lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000