26 Aralık 2010, Pazar 13:28:02

AHL APRONUNDA KAZA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 224 numaralı körükte bekleyen Airbus A321-231 tipi uçağa, Turkish Technic'e ait apron aracı çarptı.
  • Deve ve terlik lafına neden kızıyorsunuz ? Bademler ömür boyu bu rezillikle yaşayacaklar. THY nı bu duruma düşürenler bir gün gelip ifadesini de verirler. Ahhh Kozlu ahh. Seni çok arıyoruz. Gel de bıraktığın şirketin halini gör. Bir kara çarşaf eksik.
  • yahu adam hala deve diyor ya. alkollü mü geziyorsunuz? siz ne içiyorsunuz anlamadım ben?
  • arkadaş adam el frenini çekmeyi unutmuş insalık hali olur ufak bi kaza için tgs ye saldırmışlar tekniğe saldırmışlar dhmi ye saldırmışlar bu nedir ya el insaf belki adamın bi derdi vardı bi anlık bi olay türkiyede ne kazalar oluyor cana gelmesin allah hepimizi korusun biraz dikkat edelim yorumlara her kesin başına gelebilir böyle şeyler
  • thy deve keserken bile daha dikkatliydi
  • Bırakın kardeşim THY Technic'in elemanını aracını uçağa çarpmış! Siz TGS'ye saldırın. Onlar geldi kaza bela yakamızı bırakmaz oldu. Halbuki daha önce hiç kaza olmamıştı. 80 yıllık havacılık tarihine ilk gölgeyi düşüren ilk kazayı yapan TGS'dir. Saldırın, saldırın. Peki çaylarınızı için, açmalarınızı yeyin de öyle saldırın.
  • Personel yetişemiyormuş. Buna özür kabahatten büyük denir. O zaman yeterli personeli istihdam edeceksin. Uçmak çocuk oyunu yada simülasyon değildir. THY den fazla tayyareye sahip havayollarının tekniklerinden böyle saçma bir haber okudunuzmu bugüne kadar? Ayrıca THY yada başkası, bu ülkenin gururu diye hataları görmeyecekmiyiz? O zaman uçak düşünce de susalım. Benim kötüm iyidir mantığından geldi bugüne kadar her şey başımıza.
  • Kırmızı çizgilerin,yani araçların park edebileceği limitlerin uçaklara ne kadar yakın olduğuna dikkat ettinizmi.Aracın ön tekerleğinden arka tekerleğine gelene kadar araç uçağa çarpmış.Böyle güvenlik çizgisi olurmu.DHMİ diyen arkadaş bu çizgileri kim çizdirtti.Lütfen standartlara dikkat.
  • O apron evinin önü değil, amatörce, ucuz atlatılmış.
  • NDT diyor bi de adama bak, oto boka NDT mi yapılıyor sizin oralarda yaparsı GVI / DVI geçerse geçer , kalırsa kalır. bölgenin de bi zorluğu yok. ön kargo arka duvarında 30 tane stud var. o kadar.
  • bu araci süren kimse isin nekadar ciddi ve tehlikeli oldugunu bilmiyordur. ögretin... birdaha el firenini veya arabayi söndürdüyse birinci fitesede takabilir...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 224 no'lu körükte bekleyen Türk Hava Yolları'na ait "Batman" isimli A321-231 uçağına, apron aracı çarptı.

Türk Hava Yolları'na ait TC-JRK(Batman) kuyruk tescilli Airbus A321-231 tipi uçak Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 224 numaralı körükte İstanbul-Dublin seferi için hazırlık yaptığı sırada ilginç bir olay yaşandı.

Uçaklara teknisyen getiren ATA APR 1981 plakalı Ford marka aracı kullanan B.Ç araçtan indi. Aracın el frenini çekmeyi unutan B.Ç, işini bitirdikten sonra kullandığı aracı "Batman" isimli uçağın altında buldu.

Bugün sabah saat 10:45'te yaşanan olayın ardından TK793 İstanbul - Dublin seferi gecikmeye uğradı. Uçakta hasar oluşmaması nedeniyle DHMİ yetkilileri olay hakkında soruşturma açılmayacağını belirtirken, sefer aynı uçakla saat 11:51'de yapıldı.

İŞTE O KAZADAN KARELER







NOT: Olayda geçen uçağın seferi ilk olarak yetkililerden Tel Aviv olarak verilmiş. Daha sonra Dublin olarak düzeltilmiştir.

AHL APRONUNDA KAZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
Deve ve terlik lafına neden kızıyorsunuz ? Bademler ömür boyu bu rezillikle yaşayacaklar. THY nı bu duruma düşürenler bir gün gelip ifadesini de verirler. Ahhh Kozlu ahh. Seni çok arıyoruz. Gel de bıraktığın şirketin halini gör. Bir kara çarşaf eksik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu adam hala deve diyor ya. alkollü mü geziyorsunuz? siz ne içiyorsunuz anlamadım ben?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş adam el frenini çekmeyi unutmuş insalık hali olur ufak bi kaza için tgs ye saldırmışlar tekniğe saldırmışlar dhmi ye saldırmışlar bu nedir ya el insaf belki adamın bi derdi vardı bi anlık bi olay türkiyede ne kazalar oluyor cana gelmesin allah hepimizi korusun biraz dikkat edelim yorumlara her kesin başına gelebilir böyle şeyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy deve keserken bile daha dikkatliydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırakın kardeşim THY Technic'in elemanını aracını uçağa çarpmış! Siz TGS'ye saldırın. Onlar geldi kaza bela yakamızı bırakmaz oldu. Halbuki daha önce hiç kaza olmamıştı. 80 yıllık havacılık tarihine ilk gölgeyi düşüren ilk kazayı yapan TGS'dir. Saldırın, saldırın. Peki çaylarınızı için, açmalarınızı yeyin de öyle saldırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Personel yetişemiyormuş. Buna özür kabahatten büyük denir. O zaman yeterli personeli istihdam edeceksin. Uçmak çocuk oyunu yada simülasyon değildir. THY den fazla tayyareye sahip havayollarının tekniklerinden böyle saçma bir haber okudunuzmu bugüne kadar? Ayrıca THY yada başkası, bu ülkenin gururu diye hataları görmeyecekmiyiz? O zaman uçak düşünce de susalım. Benim kötüm iyidir mantığından geldi bugüne kadar her şey başımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kırmızı çizgilerin,yani araçların park edebileceği limitlerin uçaklara ne kadar yakın olduğuna dikkat ettinizmi.Aracın ön tekerleğinden arka tekerleğine gelene kadar araç uçağa çarpmış.Böyle güvenlik çizgisi olurmu.DHMİ diyen arkadaş bu çizgileri kim çizdirtti.Lütfen standartlara dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O apron evinin önü değil, amatörce, ucuz atlatılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NDT diyor bi de adama bak, oto boka NDT mi yapılıyor sizin oralarda yaparsı GVI / DVI geçerse geçer , kalırsa kalır. bölgenin de bi zorluğu yok. ön kargo arka duvarında 30 tane stud var. o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu araci süren kimse isin nekadar ciddi ve tehlikeli oldugunu bilmiyordur. ögretin... birdaha el firenini veya arabayi söndürdüyse birinci fitesede takabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000