10 Eylül 2014, Çarşamba 16:12:41

AHL APRONU KARGOYA YETMEDİ

İhracatın artmasıyla Atatürk Havalimanı Kargo Terminali, aprona sığmayan ihracat kargoları ile dolup taştı.
  • Ali başkan zor durumda. Adam bitmiş, hergün yüzlerce şikayet. Personelle mı uğraşsın yeteneksiz yöneticileriyle mi belli değil. Yeni tesisin de çok şeyi değitireceğini düşünmüyorum. Kafanın değişmesi lazım. Havaş tgs de cabası. Başkan bunları anlatmıyor mu bilmiyorum. Başta basiretsiz yöneticileri göndermeli ve tgs Havaş ramp sorununu çözmeli.
  • Yolcuyla Kargo hiç ayrılabilir mi? Mantıklı olun yolcu uçaklarının altı kargo dolu. İstanbuldan kalkıp Çorluya kargo boşaltmaya mı gidecek uçak? Bekleyenlerin hepsi transit kargo. Geldiği uçakta gittiği uçakta AHL deyken Çorlu havalimanı nasıl kullanılacak? Biraz düşünün lütfen.
  • Kargo tasimalarinin buyuk kismi yolcu ucaklariyla yapılıyor da ondan ahl. Baska havalimanına değiştirmek çare değil. 9 kargo uçağıyla bu iş başka yerden yürütülemez.
  • Evet ya çorlu carken cengiz topel varken niye ahl de ısrar ediyorlar. Kargoyu taşı oraya hem yrafik rahatlasın hem kargo
  • Istanbul a 40 dakika çorlu bomboş duruyor .ahl ledeki olumsuz görüntü olmaz. kaynakları doğru değerlendirsek imajımız zedelenmez
  • Cok bilmiş taseron kardesim. Evet çok çalışıyorsunuz ama işler çok büyüdü. Her yıl yüzde 20-25 büyüyor tk cargo. Bu alanlar yetmiyor. Bu yuzden gelecek ay yeni tesise geçilecek. Adam sayisi da arttırılacak
  • Basiretsiz cargo yöneticilerimi. Adamlar show yapmış mevcut kargoyu 5 e -10 a katlamış büyük bir başarıdır bu. İstersen hiç çalışma maaşını eve yollasınlar en basiretlisinden. Hatta kargo neden taşınıyo ya gereksiz iş yükü sence
  • Burada asil sorun, kapasite hesaba katilmadan kabul edilen kargodan kaynaklaniyor gibi gorunuyor. Yeriniz yoksa niye hala fazla fazla kargo gondermeye calisiyorsunuz? Sonra o kayboldu, bu patladi, bura doldu. Taseronlara yazik.
  • burnunuzun dibindeki çorluyu kullanamıyorsunuz.
  • basiretsiz ve zavallı turkish cargo yöneticileri sayesinde bu durum yaşanmakta . bütün yük biz taşeronların sırtında . cargo müdürleri de küplerini dolduruyor .

İhracatta meydana gelen artış, ihracat kargolarına yansıdı. İstanbul Atatürk Havalimanı Kargo Terminali önü apronu, ihracat kargoları ile dolup taştı.

Havalimanı kargo terminalinde aprona taşan ve uçaklara yüklenmeyi bekleyen çok sayıda ihracat kargosu nedeniyle ilginç görüntüler oluştu.

KARGO UÇAKLARI YETERSİZ KALDI
Atatürk Havalimanı Kargo Gümrüğü antrepolarında yer kalmayınca ihraç edilen mallar apronda uçaklara yüklemek için bekletiliyor. Apronda bu manzaralar son yıllarda eksik olmazken, kargo uçaklarının sayısının ihraç edilen malları taşımakta yetersiz kaldığı gözlendi.

Kargo taleplerinin artması sonucu Atatürk Havalimanı’nda yaşanan yer sıkıntıları Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerini harekete geçirdi.

Atatürk Havalimanı’nda bulunan kargo terminalini büyütmek için çalışmalar yapan DHMİ yetkilileri, kargoların havalimanında sorun olmaması ve gideceği yere güvenli şekilde gitmesi için yoğun çaba harcıyor.

AHL APRONU KARGOYA YETMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Kargo personeli ~ 10 yıl önce
Ali başkan zor durumda. Adam bitmiş, hergün yüzlerce şikayet. Personelle mı uğraşsın yeteneksiz yöneticileriyle mi belli değil. Yeni tesisin de çok şeyi değitireceğini düşünmüyorum. Kafanın değişmesi lazım. Havaş tgs de cabası. Başkan bunları anlatmıyor mu bilmiyorum. Başta basiretsiz yöneticileri göndermeli ve tgs Havaş ramp sorununu çözmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 10 yıl önce
Yolcuyla Kargo hiç ayrılabilir mi? Mantıklı olun yolcu uçaklarının altı kargo dolu. İstanbuldan kalkıp Çorluya kargo boşaltmaya mı gidecek uçak? Bekleyenlerin hepsi transit kargo. Geldiği uçakta gittiği uçakta AHL deyken Çorlu havalimanı nasıl kullanılacak? Biraz düşünün lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kargo tasimalarinin buyuk kismi yolcu ucaklariyla yapılıyor da ondan ahl. Baska havalimanına değiştirmek çare değil. 9 kargo uçağıyla bu iş başka yerden yürütülemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorlu ~ 10 yıl önce
Evet ya çorlu carken cengiz topel varken niye ahl de ısrar ediyorlar. Kargoyu taşı oraya hem yrafik rahatlasın hem kargo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 10 yıl önce
Istanbul a 40 dakika çorlu bomboş duruyor .ahl ledeki olumsuz görüntü olmaz. kaynakları doğru değerlendirsek imajımız zedelenmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok bilmiş taseron kardesim. Evet çok çalışıyorsunuz ama işler çok büyüdü. Her yıl yüzde 20-25 büyüyor tk cargo. Bu alanlar yetmiyor. Bu yuzden gelecek ay yeni tesise geçilecek. Adam sayisi da arttırılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
transparan ~ 10 yıl önce
diğer havayolları TK dan daha az personel ile daha çok elleçleme yapıyor. Sen daha fazla adam alsan ne olur almasan ne olur. kafa aynı kafa
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Basiretsiz cargo yöneticilerimi. Adamlar show yapmış mevcut kargoyu 5 e -10 a katlamış büyük bir başarıdır bu. İstersen hiç çalışma maaşını eve yollasınlar en basiretlisinden. Hatta kargo neden taşınıyo ya gereksiz iş yükü sence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burada asil sorun, kapasite hesaba katilmadan kabul edilen kargodan kaynaklaniyor gibi gorunuyor. Yeriniz yoksa niye hala fazla fazla kargo gondermeye calisiyorsunuz? Sonra o kayboldu, bu patladi, bura doldu. Taseronlara yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çorlu ~ 10 yıl önce
burnunuzun dibindeki çorluyu kullanamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorlu ~ 10 yıl önce
Cengiz Topel Havalimanı seni bekliyor.
zavallılık ~ 10 yıl önce
basiretsiz ve zavallı turkish cargo yöneticileri sayesinde bu durum yaşanmakta . bütün yük biz taşeronların sırtında . cargo müdürleri de küplerini dolduruyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000