07 Ağustos 2014, Perşembe 18:02:01

AHL ALARMA GEÇTİ

İstanbul'u aniden etkisi altına alan şiddetli yağmurla mücadele devam ediyor.
  • Kral amerikadada oluyor boyle seyler eminim ordada senin modelinden yaratıklar vardır.. O saydıklarınla ne alakası var fırtınanın yagmurun... Ha sen şükretmezsen Allah ın emirlerine uymazsan, bu şeyler olur...
  • boş konuşan çok her zamanki gibi. tabiat anaya hangi teknoloji dur diyebilir veya kim karşı çıkabilir var arasında bazı sivriler..sorarım size.. amerikada newyork jfk de geçen sene kar tipi oldu yollarda metrelerce kar buz var havalimanı tamamen hava trafiğine kapandı hiç kimse de yaygara yapmadı herkes biliyor tabiat anadan olduğu için yerse tabiki.. istanbuldaki hadise de budur. uçaklar yıldırım çarpması da meydana geldiğinden dolayı da yakıt da alamazlar çünkü her an yıldırım çarpabilir uçağa yakıt verilirken ve Türkçesi patlar o kadar net. ayrıca da yoğun yağışlardan dolayı da görüş mesafesi ve esen ciddi fıtınalardan dolayı rötarlar ve iptaller olacaktırda buna da uçuş ve yolcu güvenliği denir. bekleyeceksin o kadar..
  • IST DHMI NEREDE? TÜRKİYE AIP SINE GÖRE BU GUNKU GIBI YAĞAN YAĞMURLARDAN DOLAYI PIST UZERLERİNDE BİRİKEN SU NEDENİYLE BİR NOTAMIN HAZIRLANARAK PIST VEYA PİSTLER UZERİNDEKİ SU BİRİKINTİSİNİN ÖLÇÜMÜ YAPILIR VE HAVA YOLU İŞLETİCİLERİNE NOTAM OLARAK YAYINLANIR. HAVA YOLU İŞLETİCİLERİDE BU NOTAMA GRE SEFERLERİNİ DÜZENLERLER. BU UYGULAMA NİÇİN YAPILMAZ? SADECE SNOWTAM MI YAYINLARIR? ALLAH KORUSUN PİST UZERİNDEKİ SU BİRİKİNTİSİ NEDENİYLE EĞER UÇAK INISTE RULE KAÇIRIR VE PSTTEN DIŞARI ÇIKARSA BUNUN SUÇLUSU PİLOTMUDUR YOKSA UCAĞI SEVK EDEN DISPATCHER Mİ? DMHI AIP KURALLARINA GÖRE BU KURALI YERİNE GETİRMELİDİR YOKSA YAĞIŞ VAR PİST ISLAKTIR MOTNE YAYINLARI İLE BU İŞ OLMAZ. TAM ZAMANI BAKIN SAATLERCE YAĞAN YAĞMUR NEDENİYLE UÇAKLAR DİVERT ETTI. NİÇİN PİST IZERİNDEKİ SUYUN OLÇÜMÜ YAPILMAZ?..NİÇİN?
  • hava sartlari kotuyken hep onur iner neden acaba?
  • Erbakan söylemişti,bina ile zina artınca göreceksiniz diye...
  • Pegasus thy'ye divert etti.....
  • Sefer iptal dediler Şanlıurfada bir personel var agaç etti bizi yardıma ihtiyacımiz var su getirinde köklerimiz kurumasın agaç olduk
  • ISTANBUL'A acilen yaklaşma kontrol için WEATHER RADAR alınması lazım. İlave D-ATIS. lütfen DUY SESİMİZİ DHMI yöneticileri. İşler çok rahatlar
  • Fotoğrafları kim çektiyse eline sağlık..
  • duyumadım çağ mı atlamıştı ülke???? büyüme hızı almanyayı sollamışmıydı??? neee süpersonic rayda giden hızlı tren mi vardı????? yerli uçakta mı yapmıştıkkkk???? :)) :)) :)) :))

İstanbul'u aniden etkisi altına alan şiddetli yağmurla mücadele devam ediyor. Özellikle Atatürk Havalimanı büyük sıkıntı yaşarken, ekipler tüm dikkatini hava şartlarına vermiş durumda.

İstanbul'daki hava şartları nedeniyle şimdiden 30'dan fazla uçağın Ankara, İzmir, Sabiha Gökçen ve Çorlu meydanlarına divert ettiği ve çok sayıda iptalin olduğu öğrenildi. 

Devlet Hava Meydanları yetkilileri, hava şartlarından dolayı tüm birimlerdeki ekip sayılarını artırarak sıkıntıyı çözmeye çalışıyor. Yarın öğlene kadar devam edeceği tahmin edilen yağmur ve rüzgar nedeniyle yetkililerin hız kesmeden çalışmalarını sürdükdükleri ve özellikle hava trafik kanadında yoğun dakikaların yaşandığı öğrenildi.













©AirportHaber

AHL ALARMA GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Çakaya ~ 10 yıl önce
Kral amerikadada oluyor boyle seyler eminim ordada senin modelinden yaratıklar vardır.. O saydıklarınla ne alakası var fırtınanın yagmurun... Ha sen şükretmezsen Allah ın emirlerine uymazsan, bu şeyler olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
boş konuşan çok her zamanki gibi. tabiat anaya hangi teknoloji dur diyebilir veya kim karşı çıkabilir var arasında bazı sivriler..sorarım size.. amerikada newyork jfk de geçen sene kar tipi oldu yollarda metrelerce kar buz var havalimanı tamamen hava trafiğine kapandı hiç kimse de yaygara yapmadı herkes biliyor tabiat anadan olduğu için yerse tabiki.. istanbuldaki hadise de budur. uçaklar yıldırım çarpması da meydana geldiğinden dolayı da yakıt da alamazlar çünkü her an yıldırım çarpabilir uçağa yakıt verilirken ve Türkçesi patlar o kadar net. ayrıca da yoğun yağışlardan dolayı da görüş mesafesi ve esen ciddi fıtınalardan dolayı rötarlar ve iptaller olacaktırda buna da uçuş ve yolcu güvenliği denir. bekleyeceksin o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇUŞ İŞLETME ~ 10 yıl önce
IST DHMI NEREDE? TÜRKİYE AIP SINE GÖRE BU GUNKU GIBI YAĞAN YAĞMURLARDAN DOLAYI PIST UZERLERİNDE BİRİKEN SU NEDENİYLE BİR NOTAMIN HAZIRLANARAK PIST VEYA PİSTLER UZERİNDEKİ SU BİRİKINTİSİNİN ÖLÇÜMÜ YAPILIR VE HAVA YOLU İŞLETİCİLERİNE NOTAM OLARAK YAYINLANIR. HAVA YOLU İŞLETİCİLERİDE BU NOTAMA GRE SEFERLERİNİ DÜZENLERLER. BU UYGULAMA NİÇİN YAPILMAZ? SADECE SNOWTAM MI YAYINLARIR? ALLAH KORUSUN PİST UZERİNDEKİ SU BİRİKİNTİSİ NEDENİYLE EĞER UÇAK INISTE RULE KAÇIRIR VE PSTTEN DIŞARI ÇIKARSA BUNUN SUÇLUSU PİLOTMUDUR YOKSA UCAĞI SEVK EDEN DISPATCHER Mİ? DMHI AIP KURALLARINA GÖRE BU KURALI YERİNE GETİRMELİDİR YOKSA YAĞIŞ VAR PİST ISLAKTIR MOTNE YAYINLARI İLE BU İŞ OLMAZ. TAM ZAMANI BAKIN SAATLERCE YAĞAN YAĞMUR NEDENİYLE UÇAKLAR DİVERT ETTI. NİÇİN PİST IZERİNDEKİ SUYUN OLÇÜMÜ YAPILMAZ?..NİÇİN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
hava sartlari kotuyken hep onur iner neden acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Erbakan söylemişti,bina ile zina artınca göreceksiniz diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus thy'ye divert etti.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sefer iptal dediler Şanlıurfada bir personel var agaç etti bizi yardıma ihtiyacımiz var su getirinde köklerimiz kurumasın agaç olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İPHONE UYGULAMASI ~ 10 yıl önce
HANGİ HAVAYOLU İLE UÇACAKTINIZ
WEATHER RADAR ~ 10 yıl önce
ISTANBUL'A acilen yaklaşma kontrol için WEATHER RADAR alınması lazım. İlave D-ATIS. lütfen DUY SESİMİZİ DHMI yöneticileri. İşler çok rahatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E:K ~ 10 yıl önce
Fotoğrafları kim çektiyse eline sağlık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çaka ~ 10 yıl önce
duyumadım çağ mı atlamıştı ülke???? büyüme hızı almanyayı sollamışmıydı??? neee süpersonic rayda giden hızlı tren mi vardı????? yerli uçakta mı yapmıştıkkkk???? :)) :)) :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000