09 Şubat 2009, Pazartesi 17:41:14

430 bin kişi bedava uçtu

Akbank'a ait Wings kredi kartının, harcamalardan uçak bileti kazandıran uçuş programı ile bugüne kadar toplam 430 bin adet bedava uçak bileti verdiği açıklandı.
  • Yorumcu bir arkadas 189 koltuklu bir ucakla,bu bedava yolculari 2275 ucusla gerceklesecegini dogru hesap etmis.bu seferleri 365 güne yayarsak,günde 6.23 sefer yapilmasi gerekiyor.Yani bunu günde 1 ucaga indirelim,belki inanan olur.Öbür taraftanda havadan sudan kazanilan millerin ne kadar etkisi var ki,2275 ucus promosyon oluyor.Bir yerlerde insanlari kaziklatiyorsunuz,öyle olmasa bu ucuslari yapamazsiniz.Acikcasi ÖYLE VEYA YALAN REKLAM ile insanlari ALDATIYORSUNUZ.Gecen yilda Bir ucak sirketi böyle bir reklamla piyasada bulundu.O zamanda ben buna benzer bir yorum yollamistim.Bu sirket Rekabet bundan dolayi cezada aldi.Mantikli ve dürüst olalim.Maharet ondadir.
  • 430 bin yolcu, 189 kişilik uçakla 2275 uçuş demek.Bence rakam çok çok abartılı.En basit hesaplamayla, yurtiçi ve Ortalama 80 TL desek 35 milyon TL yapar ki kredi kartı ile bu kadar değer üretmek imkansız gibi.
  • Rakamlar bana da oldukça abartılı geldi. Bu kadar olduğunu/ olabileceğini sanmıyorum. Akbank güzel uçuruyor ama... Krizi bahane edip te Kasım ayında 1000-2000 kişiyi işten çıkardığını unutmamak gerekir...
  • bu kadar kişinin bedava uçurulduğuna kesinlikle inanmıyorum. yine bir kredi kartı kandırması veya aldatması gibi gözüküyor. bankalar bence başka palavra bulsunlar yakında onlar uçacak gibi geliyor bana...

Akbank'tan verilen bilgiye göre Wings sahiplerine sağlanan en önemli avantajlardan biri olan "Avans Mil Puan" ile 86 bin uçuş, mil puan biriktirmeden gerçekleştirildi. İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar, Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlarda bulunan Wings Primeclass Lounge'larda Wings sahipleri 500 bin kez ücretsiz misafir edildi.

Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mine Könüman, "Wings ile alışverişlerde, uçuşlarda, özel üye işyerlerinde mil puan kazanmak ve Avans Mil Puan almak çok kolay. Wings sahipleri Avans Mil Puan uygulamamız sayesinde seyahatlerini gerçekleştirmek için beklemek zorunda kalmıyorlar. Hiç mil puanları olmasa bile Avans Mil Puan kullanarak yakınlarına kavuşan, işlerine ulaşan veya tatile çıkan Wings sahiplerinin iki stadyumu dolduracak kadar çok sayıda olduğunu bilmek bizleri de memnun ediyor" dedi.

430 bin kişi bedava uçtu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumcu bir arkadas 189 koltuklu bir ucakla,bu bedava yolculari 2275 ucusla gerceklesecegini dogru hesap etmis.bu seferleri 365 güne yayarsak,günde 6.23 sefer yapilmasi gerekiyor.Yani bunu günde 1 ucaga indirelim,belki inanan olur.Öbür taraftanda havadan sudan kazanilan millerin ne kadar etkisi var ki,2275 ucus promosyon oluyor.Bir yerlerde insanlari kaziklatiyorsunuz,öyle olmasa bu ucuslari yapamazsiniz.Acikcasi ÖYLE VEYA YALAN REKLAM ile insanlari ALDATIYORSUNUZ.Gecen yilda Bir ucak sirketi böyle bir reklamla piyasada bulundu.O zamanda ben buna benzer bir yorum yollamistim.Bu sirket Rekabet bundan dolayi cezada aldi.Mantikli ve dürüst olalim.Maharet ondadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
430 bin yolcu, 189 kişilik uçakla 2275 uçuş demek.Bence rakam çok çok abartılı.En basit hesaplamayla, yurtiçi ve Ortalama 80 TL desek 35 milyon TL yapar ki kredi kartı ile bu kadar değer üretmek imkansız gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rakamlar bana da oldukça abartılı geldi. Bu kadar olduğunu/ olabileceğini sanmıyorum. Akbank güzel uçuruyor ama... Krizi bahane edip te Kasım ayında 1000-2000 kişiyi işten çıkardığını unutmamak gerekir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kadar kişinin bedava uçurulduğuna kesinlikle inanmıyorum. yine bir kredi kartı kandırması veya aldatması gibi gözüküyor. bankalar bence başka palavra bulsunlar yakında onlar uçacak gibi geliyor bana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000