10 Kasım 2008, Pazartesi 13:48:48

35 yıllık çifti AHL'de ölüm ayırdı!

Kapadokya’yı görmek için Türkiye’ye gelen Avusturya’lı çifti Atatürk Havalimanı’nda ölüm ayırdı.
  • EKİBİMİ KUTLUYORUM İYİ İŞ BAŞARMIŞLAR.İKİ DEFA BYPASS GEÇİRMİŞ BİR HASTAYDI O VE LÜTFEN SAĞLIKTAN ANLAMAYANLAR KONUŞMASIN BİLMİŞLİK YAPMASIN.EKİBİMİN GÖREVİ DEĞİL HASTA YAKINI İLE UĞRAŞMAK GÜVENLİKLERİN GÖREVİ SAYIN HAVALİMANI ÇALIŞANLARI....
  • Hay allah kumrucu...bende fotoğraflarda yerde yatanın etrafında işten anlayan anlamayan bi yığın insan görmedim..bu heryerde herkesin başına gelebilir...umarım bundan böyle karayollarında da kaza geçirenleri oradaki çok bilmişler kurtarmaya kalkmazlar..ve yine umarım ki o şahsın yaşamı boyunca mutlu bir hayatı olmuştur...merhuma allahtan rahmet geride kalanlarına sabırlar diliyorum...
  • LÜTFEN CIKARTIN BU RESIMLERI ! insanlik namina
  • komplıkasyon sırasında yolcunun esının orada ısı ne?nasıl olurda olen esını segrettırırler.bu konuda medlıne egıtılmelıdır.
  • Ltf bu fotografları servisten kaldırın. Saygılarımla
  • Bu fotoğraflar ortamı realty show haline getirmiş. Hiç yakışmamış.
  • Benim annem de kabin memuru uçağa güle oynaya binen adam uçuş sırasında morarmış uçakta doktor olan biri müdahale etmiş ama kurtaramamışlar azrailin nereden geleceği hiç belli olmuyor Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..

Anadolu turu seyahatlerinde Kapadokya’yı görmek için Viana’dan İstanbul’a gelen yaşlı çifti Atatürk Havalimanı'nda ölüm ayırdı. Kalp krizi geçiren Gunter Breza (65) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Free Bird Havayolları'yla saat 12.10’da Atatürk Havalimanı'na gelen yaşlı çift valizlerini aldıkdan sonra kendilerini Anadolu turuna götürecek olan tur oberatörüyle buluşmak için gümrüklü salondan dışarı çıktı. Bu esnadakKalp krizi geçiren Gunter Breza, aniden fenalaşarak yere düşdü. Olayın ardından Atatürk Havalimanı'nda görev yapan Port Clinic’in doktorları olay yerine geldi. Breza, yaklaşık bir saat boyunca kalp masajı yapılmasına rağmen bir türlü hayata döndürülemedi. Bu sırada Edith Breza, 35 yıllık hayat arkadaşına yapılan tüm müdahaleleri gözyaşları içinde ancak soğukkanlılıkla izledi.

Ancak Breza, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Breza’nın daha önceden iki kere By Pass ameliyatı olduğu öğrenildi.

Yaşlı adamın cenazesi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırılırken, Avusturya’dan gelecek olan özel uçakla cenazenin gönderileceği öğrenildi.

Kalp Krizi

Kalp Krizi

Kalp Krizi

35 yıllık çifti AHL'de ölüm ayırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

PARAMEDİK ~ 15 yıl önce
EKİBİMİ KUTLUYORUM İYİ İŞ BAŞARMIŞLAR.İKİ DEFA BYPASS GEÇİRMİŞ BİR HASTAYDI O VE LÜTFEN SAĞLIKTAN ANLAMAYANLAR KONUŞMASIN BİLMİŞLİK YAPMASIN.EKİBİMİN GÖREVİ DEĞİL HASTA YAKINI İLE UĞRAŞMAK GÜVENLİKLERİN GÖREVİ SAYIN HAVALİMANI ÇALIŞANLARI....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simple ~ 15 yıl önce
Hay allah kumrucu...bende fotoğraflarda yerde yatanın etrafında işten anlayan anlamayan bi yığın insan görmedim..bu heryerde herkesin başına gelebilir...umarım bundan böyle karayollarında da kaza geçirenleri oradaki çok bilmişler kurtarmaya kalkmazlar..ve yine umarım ki o şahsın yaşamı boyunca mutlu bir hayatı olmuştur...merhuma allahtan rahmet geride kalanlarına sabırlar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
LÜTFEN CIKARTIN BU RESIMLERI ! insanlik namina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BDZZMN ~ 15 yıl önce
komplıkasyon sırasında yolcunun esının orada ısı ne?nasıl olurda olen esını segrettırırler.bu konuda medlıne egıtılmelıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GMD ~ 15 yıl önce
Ltf bu fotografları servisten kaldırın. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kumrucu ~ 15 yıl önce
Bu fotoğraflar ortamı realty show haline getirmiş. Hiç yakışmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berkan ~ 15 yıl önce
Benim annem de kabin memuru uçağa güle oynaya binen adam uçuş sırasında morarmış uçakta doktor olan biri müdahale etmiş ama kurtaramamışlar azrailin nereden geleceği hiç belli olmuyor Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000