29 Nisan 2013, Pazartesi 07:46:43

1 YAŞINDAKİ BEBEK UÇAK HAYATINI KAYBETTİ

Irak Hava Yolları'nın Bağdat-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında 1 aylık bebek annesinin kucağında hayatını kaybetti. Iraklı anne Atatürk Havalimanı’nda sinir krizi geçirdi.
  • Icim gitti okuyunca.hele kendi cocugun varsa anlarsin acisini...
  • İSTERSENİZ PARANOYA DENIYIN ISTERSENIZ KOMPLE TEORISI HASTALIĞI DİYİN AMA BİR GERÇEK VARKİ AMERİKA IRAĞA GİRDİĞİNDEN BERİ YENİ DOĞAN VE 7 YAŞ ALTI ÇOÇUK ÖLÜMLERİNDE ANORMAL ARTIŞ VAR.ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BU ACIYI KUCAĞINDA YAVRUSUNU KAYBETMEK

Irak Havayolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen uçakta oğlunun Ameer Sadea Hameed'in rahatsızlandığı gören anne Allawı Hameed, 1 yaşındaki çocuğunu uyutmaya çalıştı. Kucağında hareketsiz yatan oğlu ve eşi Abdulrıdh Hameed ile beraber Atatürk Havalimanı'na gelen Iraklı anne, sinir krizi geçirdi. Atatürk Havalimanı’na indikten sonra çocuğunun hareketsiz bir şekilde durduğunu gören anne, sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bebeğin ölmüş olduğunu belirledi. Iraklı anne, bebeğinin hayatını kaybettiğini görünce sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri, acılı anneyi sakinleştirmeye çalıştı. Hayatını kaybeden bebek ve annesi, hastaneye kaldırıldı.

Bebeğin doğuştan bazı sağlık problemlerinin bulunduğu öğrenilirken, bebeğin asıl ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.

1 YAŞINDAKİ BEBEK UÇAK HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar

cok aci ~ 11 yıl önce
Icim gitti okuyunca.hele kendi cocugun varsa anlarsin acisini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK YAZIK ~ 11 yıl önce
İSTERSENİZ PARANOYA DENIYIN ISTERSENIZ KOMPLE TEORISI HASTALIĞI DİYİN AMA BİR GERÇEK VARKİ AMERİKA IRAĞA GİRDİĞİNDEN BERİ YENİ DOĞAN VE 7 YAŞ ALTI ÇOÇUK ÖLÜMLERİNDE ANORMAL ARTIŞ VAR.ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BU ACIYI KUCAĞINDA YAVRUSUNU KAYBETMEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000