12 Ağustos 2010, Perşembe 14:37:40

05/23 PİSTİ TRAFİĞE AÇILDI

Azerbaycan Havayolları'na ait yolcu uçağı bu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inişinden sonra pistten çıkmıştı. Uçağın çıktığı pist yeniden uçuşlara açıldı.
  • Pilot pist sonunda duramam deyip, taxi ye sapmış. Pist hala kısa.
  • Burun dikmesi kırılan uçağı, bulunduğu yerden kurtarıp pisti açan, buna rağmen hava seyrüseferine hizmet vermediği için(!) DHMİ'deki Eczacı'dan, Diş Tabibi'nden, Avukat'tan, Sivil Savunma Uzmanı'ndan ve hatta Şoför'den daha az "Havacılık Tazminatı"na layık görülen meslektaşlarıma selamlar. Bizim hava seyrüseferine hizmet vermediğimizi, dolayısıyla maliyetlerimizin "EuroControl millî maliyetler prensipleri" çerçevesinde karşılanmadığını iddia eden, dolayısıyla da bize Hizmetli'ler ve Aşçı'larla aynı miktarda Havacılık Tazminatı'nı layık görenlerin insaflarına sunulması gereken bir haber...

Azerbaycan Havayolları'na ait A319 tipi yolcu uçağı bu sabah Atatürk Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra hızlı taksi yoluna girdiği sırada pistten çıkmıştı. İçerisinde 7 mürettebat ve 119 yolcu bulunan uçağın pistten çıkmasından dolayı 05/23 pisti uçuşlara kapatılmıştı.

Ön dikmesi kırılan uçağın bulunduğu noktadan kaldırılma işlemleri tamamlandı ve uçuş trafiğine kapatılan 05/23 pisti saat 14:30 itibariyle yeniden uçuşlara açıldı.

05/23 PİSTİ TRAFİĞE AÇILDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Pilot pist sonunda duramam deyip, taxi ye sapmış. Pist hala kısa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burun dikmesi kırılan uçağı, bulunduğu yerden kurtarıp pisti açan, buna rağmen hava seyrüseferine hizmet vermediği için(!) DHMİ'deki Eczacı'dan, Diş Tabibi'nden, Avukat'tan, Sivil Savunma Uzmanı'ndan ve hatta Şoför'den daha az "Havacılık Tazminatı"na layık görülen meslektaşlarıma selamlar. Bizim hava seyrüseferine hizmet vermediğimizi, dolayısıyla maliyetlerimizin "EuroControl millî maliyetler prensipleri" çerçevesinde karşılanmadığını iddia eden, dolayısıyla da bize Hizmetli'ler ve Aşçı'larla aynı miktarda Havacılık Tazminatı'nı layık görenlerin insaflarına sunulması gereken bir haber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000