23 Temmuz 2016, Cumartesi 08:43:33

Yasak sonrası Rusya'dan Antalya'ya ilk uçak uçtu

Rus vatandaşlarının Türkiye'ye gitme yasağının kaldırılmasının ardından Aeroflot havayolu şirketine ait ilk tarifeli uçak Moskova'dan Antalya'ya uçtu.
  • Bıktırdınız yaaa şu AFL uçuşlarını didiklemekten,haber yapmaktan. Bıkmadınız mı daha ? AFL den başka Havayoları da var.Bir tutturdunuz AFL.neden hep AFL ? Gelirse gelir,gelmezse gelmez kardeşim.bu ne yaaa Çok mu lazım sadece AFL ye mi kaldı.Ülkem.Türk Halkı var burada biz kendi Ülkemize yeteriz.
  • Yahu bıktık artık su felaket tellalı karamsar ülkeyi karalayan halinizden..Rusya ucusları basladı ucak indi deniyor ne güzel haber vatanımız milletimiz turizmimiz için yine karamsarlık yine eleştiri bir bitmediniz gittiniz ya.Türkiyede olan her seye iyi bile olsa yanlı ve karamsar bakmak zorundamısınız!!!!
  • Aeroflot Turkiye'ye olan seferlerini durdurmamisti sadece çok az yolcu geliyordu. Örneğin geçen gün A321 tipi uçak ile Antalya ya gelmiş ve içinde sadece 8 yolcu bulunuyordu. Keza aynı şekilde Istanbul seferleri de aksamaksizin devam etti.. Yani uçuşlar 15 Temmuz gecesi hariç durdurulmadi..

Rus vatandaşlarının Türkiye'ye gitme yasağının kaldırılmasının ardından Aeroflot havayolu şirketine ait ilk tarifeli uçak Moskova'dan Antalya'ya uçtu.

Bilindiği üzere, Rusya Havacılık Kurumu 22 Temmuz'dan itibaren Türkiye'ye gitme yasağını kaldırdı. Buna rağmen Türkiye'ye uçuşlarına devam eden fakat sadece yabancı vatandaşları taşıyan Aeroflot bugün bilet satışlarına yeniden başladı.

Şeremetyevo Havalimanı'ndan edinilen verilere göre, Aeroflot havayolu şirketine ait SU 2142 sefer sayılı A320 uçağı dün saat 8:59'da Moskova'dan Antalya'ya gitmek üzere havalandı. Böylelikle bu sefer Rus vatandaşlarına getirilen yasağın kaldırılmasının ardından Türkiye'ye giden ilk sefer oldu. Bunun yanı sıra saat 10:05'de Aeroflot'un SU2136 sefer sayılı başka bir uçağı Şeremetyevo'dan İstanbul'a havalandı. (gazetem.ru)

Yasak sonrası Rusya'dan Antalya'ya ilk uçak uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Evet Yeter. ~ 8 yıl önce
Bıktırdınız yaaa şu AFL uçuşlarını didiklemekten,haber yapmaktan. Bıkmadınız mı daha ? AFL den başka Havayoları da var.Bir tutturdunuz AFL.neden hep AFL ? Gelirse gelir,gelmezse gelmez kardeşim.bu ne yaaa Çok mu lazım sadece AFL ye mi kaldı.Ülkem.Türk Halkı var burada biz kendi Ülkemize yeteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter Artık ~ 8 yıl önce
Yahu bıktık artık su felaket tellalı karamsar ülkeyi karalayan halinizden..Rusya ucusları basladı ucak indi deniyor ne güzel haber vatanımız milletimiz turizmimiz için yine karamsarlık yine eleştiri bir bitmediniz gittiniz ya.Türkiyede olan her seye iyi bile olsa yanlı ve karamsar bakmak zorundamısınız!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aeroflot ~ 8 yıl önce
Aeroflot Turkiye'ye olan seferlerini durdurmamisti sadece çok az yolcu geliyordu. Örneğin geçen gün A321 tipi uçak ile Antalya ya gelmiş ve içinde sadece 8 yolcu bulunuyordu. Keza aynı şekilde Istanbul seferleri de aksamaksizin devam etti.. Yani uçuşlar 15 Temmuz gecesi hariç durdurulmadi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 8 yıl önce
Antalya Havalimanı Çalışanı olarak nedense ben o A321 SVO-AYT uçağında 100 yakın kişi gördüm
CORAL ~ 8 yıl önce
Sence 8 yolcu mu? Son bir haftadır 320yle gelen şirket sence niye bile bile 321le geldi
cevap ~ 8 yıl önce
Yer hizmetleri'nde calistigim için haliyle uçuş bilgilerine bakabiliyorum ve uçuş bilgilerin de 8 yolcunun geldiğini gördüm boşa sallamiyorum..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000