14 Eylül 2008, Pazar 14:17:27

UÇAKTA TÜRK YOLCU DA VARDI

Rus Aeroflot Hava Yolları’na ait Boeing 737–500 tipi yolcu uçağının Ural dağları üzerinde düşmesi sonucu 88 kişi hayatını kaybetti. Uçaktaki 21 yabancı yolcudan birinin Türk olduğu bildirildi.
  • düşen uçak rus ucağ değildir. boeing 737dir
  • antalyada oteller full çekiyor rusya yerine avrupalı daha zengin ve kaliteli turisti hedeflemeliyiz bence.RUs uçakları tepemize düşecek bir gün.
  • Arkadaşlar bu nasıl iş anlamıyorum AH ŞU ÇILGIN TÜRKLER i okurken abartılmış diyordum ama gerçekten varız o kadar ya hadi rus uçağında neysede bilmem afrikanın fransız sömürgelerinden birinde adını telafuz edemiycemiz yerlede bir bakmışın bir Türk'te vardı diyorlar şok oluyorum.Allah rahmet eylesin
  • Ya her dusen ucakta bir Turk cikyor.... Bu nasil bir is anlamiyorum.
  • Yorumunuz...birileri durdursun artık şu rusyanın uçuşlarını lütfen
  • az sonrayı geçip şimdi ye gelsek
  • Bu ne biçim haber böyle insan gazetelerin ne yazdığını yazardı bari aman haber bizde kalsın sadece başlık verelim derken hiçbirşey yazmamışsınız kendinize gelin yahuu

Rusya’da düşen yolcu uçağında bulunan Türk vatandaşının kimliği belli oldu. Kazada hayatını kaybeden Türk vatandaşın 1954 doğumlu Levent Nuri Koçak olduğu açıklanırken, diğer yolcuların isimleri henüz açıklanmadı.

 

 

İç hat seferini yapan uçağın Moskova'dan Sibirya bölgesindeki Perm şehrine hareket etmek için havalandığı, Uçak iniş için alçalırken 1.100 metre yükseklikteyken kuleyle olan iletişimini kestiği açıklandı.

Ölenler arasında bir Türk vatandaşının yanı sıra İsviçre, Letonya, ABD, Almanya ve İtalya'dan birer, Ukrayna'dan 5, Azerbaycan'dan da 9 yolcu bulunduğu belirlendi.

rus general


Bu arada kazada ölenler arasında Rusya generali Genadiy Troşevin'in de  bulunduğu söyleniyor.

UÇAKTA TÜRK YOLCU DA VARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

wh!te ~ 16 yıl önce
düşen uçak rus ucağ değildir. boeing 737dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus Uçakları ~ 16 yıl önce
antalyada oteller full çekiyor rusya yerine avrupalı daha zengin ve kaliteli turisti hedeflemeliyiz bence.RUs uçakları tepemize düşecek bir gün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YİNE BİR TÜRK ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar bu nasıl iş anlamıyorum AH ŞU ÇILGIN TÜRKLER i okurken abartılmış diyordum ama gerçekten varız o kadar ya hadi rus uçağında neysede bilmem afrikanın fransız sömürgelerinden birinde adını telafuz edemiycemiz yerlede bir bakmışın bir Türk'te vardı diyorlar şok oluyorum.Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Ya her dusen ucakta bir Turk cikyor.... Bu nasil bir is anlamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...birileri durdursun artık şu rusyanın uçuşlarını lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yayınlansa ~ 16 yıl önce
az sonrayı geçip şimdi ye gelsek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PLT ~ 16 yıl önce
Bu ne biçim haber böyle insan gazetelerin ne yazdığını yazardı bari aman haber bizde kalsın sadece başlık verelim derken hiçbirşey yazmamışsınız kendinize gelin yahuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000