25 Ağustos 2008, Pazartesi 09:59:49

TUPOLEV 154 DÖNEMİ BİTİYOR

Başta Avrupa Birliği olmak üzere birçok ülkeye uçuş yasağı bulunan Rus yapımı Tupolev 154 tipi uçaklarını Aeroflot şirketi de filosundan çıkarma kararı aldı.
  • tusucuö il86 ucaklarının kaza istatistiklerine bakarsan ucagin hicte emniyetsiz olmadıgını goreceksın.niye rus uçaklarına karsı bu tutum adamlar bu işin en önlerinde bayrak taşıyor...
  • hocam adamların zaten 3 tip (type) ucakları var ilyushin tupolev antonov hepsi al birini vur otekine
  • 20 yildir bu Rus Yöneticiler.Yetistirdikleri MILYARDERLER ile ögünebilirler.Ucak sanayiinde birsey yapmadilar.Amma Avrupa'da en pahali Malikena,Futbol kulüplerini satin alip,kendilerinden bahsettirdiler.Bu gün Gürcülerin yasadigini,Cecenistanda,bizim topragimiz diye yaptilar.Gürcülerin elinden Güney Osetya'yi almak icin,milyonlarca insani evsiz yurtsuz biraktilar.CECENISTAN'a neden bagimsizlik vermiyorda;ABHAZALARA bunu istiyor.
  • Öncelikle haberde Avrupaya uçmadığı söylenen T154 tipi uçakların yakın zamanda Avrupa meydanlarında çekilmiş fotoğraflarına www.airliners.net sitesinde sıklıkla rastlanmakta. İkincil olarak T154 ler filodan çıkartılıyor çok güzel, peki ya IL86 ların durumu çokmu iyi de onlara dair henüz bi açıklama yok? :))

Rus Havayolu şirketi Aeroflot, 2008 yılı sonlarında 8 adet Tu-154 orta çaplı uçağını kullanıma durduracağını açıkladı.

Aeroflot basın servisinin notlarında yer alan bilgilerde, Tu-154 uçaklarının hangi numaralarla geri çekileceği bilinmezken, bu uçakların başka bir havayolu şirketine satılacağı ifade ediliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aeroflot Genel Direktör Vekili L. Koshlyakov, 2008 yılı ikinci çeyreği şirket kayıtlarına göre Tu-154’lerin 31 Aralık 2009 yılında tamamen geri çekileceğini dile getirirken, 2010 yılında Tu-154 uçaklarının yerine Airbus A-320 uçaklarının filoya dahil edileceğini söyledi.

Yüzde 51 hissesi devlete ait olan Aeroflot Havayolu Şirketi 2007 yılında yüzde 12 oranında büyümüş ve aynı yılda 8 milyon 166 bin yolcu taşımıştı.

 

TUPOLEV 154 DÖNEMİ BİTİYOR

Yorumlar

skywalker ~ 16 yıl önce
tusucuö il86 ucaklarının kaza istatistiklerine bakarsan ucagin hicte emniyetsiz olmadıgını goreceksın.niye rus uçaklarına karsı bu tutum adamlar bu işin en önlerinde bayrak taşıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 16 yıl önce
hocam adamların zaten 3 tip (type) ucakları var ilyushin tupolev antonov hepsi al birini vur otekine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
20 yildir bu Rus Yöneticiler.Yetistirdikleri MILYARDERLER ile ögünebilirler.Ucak sanayiinde birsey yapmadilar.Amma Avrupa'da en pahali Malikena,Futbol kulüplerini satin alip,kendilerinden bahsettirdiler.Bu gün Gürcülerin yasadigini,Cecenistanda,bizim topragimiz diye yaptilar.Gürcülerin elinden Güney Osetya'yi almak icin,milyonlarca insani evsiz yurtsuz biraktilar.CECENISTAN'a neden bagimsizlik vermiyorda;ABHAZALARA bunu istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuşucu ~ 16 yıl önce
Öncelikle haberde Avrupaya uçmadığı söylenen T154 tipi uçakların yakın zamanda Avrupa meydanlarında çekilmiş fotoğraflarına www.airliners.net sitesinde sıklıkla rastlanmakta. İkincil olarak T154 ler filodan çıkartılıyor çok güzel, peki ya IL86 ların durumu çokmu iyi de onlara dair henüz bi açıklama yok? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000