18 Ekim 2015, Pazar 10:32:46

Transaero bugünkü 94 seferini iptal etti

Transaero hava yolu şirketinin 18 Ekim'de gerçekleşmesi gereken 94 seferi iptal ettiğini bildirildi.
  • Üzüldüm gerçekten Antalya'ya çok sefer düzenleyen bir şirketti.Şirketin binlerce çalışanı var.İnşallah bir çözüm bulunur.Yazık olacak güzelim şirkete :(
  • Transaero devlet tarafından batırıldı Önce ter temiz tüm borcu silinecek sonrada aeroflot alacak tüm uçaklarını monopol devlet ve havayolu politikaları en kötüsü zaten pahalı olan Rus iç hatları daha da pahalı olacak ( şimdiden 2 kat artmış ) Thy iyi Fiat ile transit yolcuyu arttırabilir St Petersburg sefer sayısı arttırsın Pegasus'u da bekliyoruz .
  • Dag gibi firma batti arkadas

Aeroflot hava yolu şirketi tarafından yapılan açıklamada, bugün Transaero  hava yolu şirketinin 94 seferini iptal ettiği, diğer seferlerin uçuş programına uygun olarak devam edeceği belirtildi. Seferlerin iptal edilmeden en az 2 gün önce Transaero çağrı merkezinden öğrenilebileceği bildirildi.

Yolcuların seferleriyle ilgili bilgileri öğrenmeleri için sefer numarasını başında UN kodu olmadan belirtmeleri gerekiyor.

Transaero'nun iptal ettiği seferlerin yolcuları Aeroflot tarafından SU kod adı altında taşınacak. Seferleri iptal edilen transit yolcular Pulkovo veya Şeremetyevo havalimanları bağlantısıyla varacakları yerlere ulaştırılacak. (Gazetem.ru)

Transaero bugünkü 94 seferini iptal etti

Yorumlar

Crew ~ 9 yıl önce
Üzüldüm gerçekten Antalya'ya çok sefer düzenleyen bir şirketti.Şirketin binlerce çalışanı var.İnşallah bir çözüm bulunur.Yazık olacak güzelim şirkete :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 9 yıl önce
Transaero devlet tarafından batırıldı Önce ter temiz tüm borcu silinecek sonrada aeroflot alacak tüm uçaklarını monopol devlet ve havayolu politikaları en kötüsü zaten pahalı olan Rus iç hatları daha da pahalı olacak ( şimdiden 2 kat artmış ) Thy iyi Fiat ile transit yolcuyu arttırabilir St Petersburg sefer sayısı arttırsın Pegasus'u da bekliyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batik ~ 9 yıl önce
Dag gibi firma batti arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000