22 Temmuz 2016, Cuma 09:45:51

Rusya Türkiye'ye uçuş kısıtlamasını kaldırdı

Rusya’nın ulusal havayolu şirketi Aeroflot, Türkiye’ye yönelik uçuş kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından bilet satışlarına yeniden başlama kararı aldı.
  • Bunlar da bir karar versinler artik. Ac kapa ac kapa yalama oldu guzelim turizmimiz
  • Özkedik artık 10larca arka arkaya gelen Azur Ut Ural I Nordwindin 777 lerini Ve umarım Rossiya 747leri bir de Emirates Dubai Antalya başlasa
  • Umarım diğer bütün yabancı havayolları da ülkemiz ve meydanlarımız için getirdikleri tüm kısıtlamaları en kısa sürede kaldırırlar ve ülkemizin gelir akışında herhangi bir dalgalanma olmadan durumu hemen toparlanırız. Güçlü milletizdir biz, bunun da üstesinden evelallah hep birlikte geleceğiz. Herkese emniyetli uçuşlar, iyi çalışmalar, dardakine ferahlık, hasta olana şifa dilerim.

Türkiye'de 15 Temmuz akşamı başlayan ve sonraki sabah bastırılan darbe girişiminin ardından Rus federal havacılık ajansı Rosaviatsiya, Rusya vatandaşları için Türkiye'ye uçuşları yasaklamıştı.

Bu nedenle ülkenin ulusal havayolu şirketi Aeroflot da Rusya vatandaşları için Rusya-Türkiye yönündeki bilet satışlarını askıya almıştı.

Rosaviatsiya, gün içinde yaptığı açıklamada, Türkiye’ye yönelik uçuşlara uygulanan kısıtlamaların kaldırıldığını belirtmişti. Türk yetkililerin ilave güvenlik önlemleri konusunda garanti verdikleri kaydeden Rosaviatsiya, bu doğrultuda alınan kararla da Rusya’dan Türkiye’ye gerçekleştirilecek uçuşlara uygulanan kısıtlamaların bugün itibarıyla kaldırıldığı duyurmuştu.

Rusya Türkiye'ye uçuş kısıtlamasını kaldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

DengesizLer ~ 8 yıl önce
Bunlar da bir karar versinler artik. Ac kapa ac kapa yalama oldu guzelim turizmimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Россия ~ 8 yıl önce
Özkedik artık 10larca arka arkaya gelen Azur Ut Ural I Nordwindin 777 lerini Ve umarım Rossiya 747leri bir de Emirates Dubai Antalya başlasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Rus daha thy ile gelemiyor Emiratesle nasıl gelsin adamlar 1200 dolar artı ucak bileti 2 hafta kalıyorlar 1200 dolarcığı zor ödeyen Rus köylüsü emiratesle nasl gelsin..Emiratese binen adam tatili miamide Nicede yapar Antalyada fakir Ruslarla neden yapsnki
...'ya ~ 8 yıl önce
Ruslar Emiratesle gelsin demiyor zaten düzgün okuyun . Dubai-Antalya başlasın diyor
Antalya ~ 8 yıl önce
Antalyayı küçümsüyor demek çok yazık kesin İzmirli
İzin ~ 8 yıl önce
Umarım diğer bütün yabancı havayolları da ülkemiz ve meydanlarımız için getirdikleri tüm kısıtlamaları en kısa sürede kaldırırlar ve ülkemizin gelir akışında herhangi bir dalgalanma olmadan durumu hemen toparlanırız. Güçlü milletizdir biz, bunun da üstesinden evelallah hep birlikte geleceğiz. Herkese emniyetli uçuşlar, iyi çalışmalar, dardakine ferahlık, hasta olana şifa dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000