18 Eylül 2010, Cumartesi 08:36:08

Rusya, Aeroflot için ABD'den 50 uçak alacak

ABD havacılık devi Boeing, Rusya ile 3,7 milyar dolar değerinde 50 adet yeni nesil Boeing 737 model uçak satış anlaşması imzaladı.
  • Ruslara modern uçak mı ? Onlar eski dökülmüş lastikleri aşınmış kapıları paslanmış uçaklar ile uçmaya devam etsinler ? Modern olmalarına ne gerek var :)
  • Arkadaşım dikkat et zirveye otururken orada biri varmı diye kontrol et sen yinede. N'olur n'olmaz.
  • aeroflot da kim ya. pegasus onur ondan daha kaliteli. thy ile aynı yorumda konuşulamaz bile.
  • Aeroflot ile THY yi kiyaslama haci murat ile diger araclari kiyaslamak gibi bir sey Aeroflot THY nin yaninda solda sifir rakamlar her sey ortada. Yakin zaman kadar eski ucaklari yuzunden Avrupanin cogu havaalanina inemem riski vardi.Ic hatlarda ne kadar kazaya karistigini da untmayalim
  • noise aboinment'lara uyarak geliver zaten gümbürtünüz yetti.
  • Gumbur gumbr zirveye geliyoruz..Thy'nin gunde 10'larca sorun cikardigi,Onur Air'in son derece eski ucaklarla ucus gerceklestirdigi ortamda AEROFLOT INTERNATIONAL AIRLINES olarak gumbur gumbu zirveye geliyoruz.Az kaldi...

Rusya'nın Karadeniz tatil kenti Soçi'de gerçekleşen yatırım formunda anlaşmayı Boeing Başkanı Jim Albaugh ile Rusya Teknoloji Şirketi Başkanı Sergey Çemezov parafe etti.

Rusya dev alımı havayolu şirketi Aeroflot'un kapasitesini artırmak için gerçekleştirdi. Albaugh anlaşma ile ilgili yaptığı açıklamada, Rusya'nın alımının şirketleri için önemli bir adım olduğunu kaydederek, 'Bu bizim uzun vadeli ortaklığımız için de önem arz ediyor.' değerlendirmesinde bulundu.

Boeing'in sipariş miktarı 2 bine ulaşırken, şirketin 2013'ten itibaren aylık üretim kapasitesini 38 uçağa çıkarmayı planladığı belirtiliyor.

Rusya, Aeroflot için ABD'den 50 uçak alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ruslara modern uçak mı ? Onlar eski dökülmüş lastikleri aşınmış kapıları paslanmış uçaklar ile uçmaya devam etsinler ? Modern olmalarına ne gerek var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım dikkat et zirveye otururken orada biri varmı diye kontrol et sen yinede. N'olur n'olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aeroflot da kim ya. pegasus onur ondan daha kaliteli. thy ile aynı yorumda konuşulamaz bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aeroflot ile THY yi kiyaslama haci murat ile diger araclari kiyaslamak gibi bir sey Aeroflot THY nin yaninda solda sifir rakamlar her sey ortada. Yakin zaman kadar eski ucaklari yuzunden Avrupanin cogu havaalanina inemem riski vardi.Ic hatlarda ne kadar kazaya karistigini da untmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
noise aboinment'lara uyarak geliver zaten gümbürtünüz yetti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gumbur gumbr zirveye geliyoruz..Thy'nin gunde 10'larca sorun cikardigi,Onur Air'in son derece eski ucaklarla ucus gerceklestirdigi ortamda AEROFLOT INTERNATIONAL AIRLINES olarak gumbur gumbu zirveye geliyoruz.Az kaldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000