31 Aralık 2008, Çarşamba 08:25:34

Milli Havayoluna kardeş geliyor!

Rusya zor günler yaşayan havacılık sektörünü canlandırmak için yeni arayışlara girdi. Rus hükümeti, bayrak taşıyıcı olarak uçan Aeroflot'un yanına bir marka daha yaratmayı hedefliyor.
  • kardeşe ihtiyacımız çık vardı.10 yıllık tazminatımızı bırakıp ayrıldığımız milli şirketimizin kardeşleri olmasını çok arzu edriz.viva thy demekten başka söz bulamıyoruz.gözlerimiz yaşardı.ne kutlu bir haber bu.siz gibi muhterek yorumcularımızın yorumlarını okudukça bi ev sahibi oılmaya popomuz yeyip te thy de kalamadığımıza üzülüyoruz.keşke her ay kayın validemden borç alsaydım diyorum şimdi.ama geçim dünyası anlayana
  • Arkadaşlar müjde haberden de anlaşıldığı üzere THY'ye kardeş geliyormuş.Kutlu olsun

Rus hükümeti iflasın eşiğine gelen özel havayolu şirketlerini kurtarmak yerine şirketlerin varlıklarını yeni kuracağı bir şirkete aktarmayı planlıyor.

Breakingtravelnews.com adlı sitede yayınlanan habere göre, Aeroflot'un yanına ikinci bir resmi havayolu şirketi kurmayı planlayan Rus hükümeti, "Rosavia" olarak adlandırılan proje üzerinde çalışıyor. Yeni kurulacak şirketin ismi tam olarak kesinleşmemekle birlikte "Rosavia" olarak anılan şirketin yönetimine Putin'e yakın bir bürokratın getirileceği ifade ediliyor.

Rusya'daki özel havayolu şirketleri geçtiğimiz yaz aylarındaki yüksek petrol fiyatları, artan maliyetler ve kredi sıkışıklığı nedeniyle zor dönemler geçiriyorlar.

Aeroflot'un ortakları arasında Lebedev de bulunuyor

Breakingtravelnews adlı sitenin haberinde bir dönem Öger Tur'un yüzde 76'sını alması gündeme gelen Rus işadamı Alexander Lebedev'in görüşlerine de yer veriliyor.

Haberde, havacılık sektörünü "karlılğı çok düşük bir sektör" olarak değerlendiren Lebedev'in Rus ulusal havayolu şirketi Aeroflot'taki hisselerini korumak için çaba sarfettiği bilgisine de yer veriliyor.

Milli Havayoluna kardeş geliyor!

Yorumlar

ati ~ 15 yıl önce
kardeşe ihtiyacımız çık vardı.10 yıllık tazminatımızı bırakıp ayrıldığımız milli şirketimizin kardeşleri olmasını çok arzu edriz.viva thy demekten başka söz bulamıyoruz.gözlerimiz yaşardı.ne kutlu bir haber bu.siz gibi muhterek yorumcularımızın yorumlarını okudukça bi ev sahibi oılmaya popomuz yeyip te thy de kalamadığımıza üzülüyoruz.keşke her ay kayın validemden borç alsaydım diyorum şimdi.ama geçim dünyası anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar müjde haberden de anlaşıldığı üzere THY'ye kardeş geliyormuş.Kutlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000