11 Kasım 2008, Salı 08:20:41

Milli Havayolu geliyor

Rusya, "Russian Airlines" (Rus Havayolları) adıyla dev bir kamu şirketi kuruyor...
  • ekim ayında Thy yerine Aeroflot'u tercih ederek İstanbul -> Moscow -> İstanbul gidip geldik, Çok net söyliyim, toplamda 400 YTLlik bir fark vardı bilette başta üzüldük ettik vs ama maddi yönden sıkışık bir durumda olduğumuzdan Milli havayolumuz THY yerine Aeroflot'a bindik, ne görsek beğenirsiniz, a321 koltuk aralığından eser yok, dizlerimiz ön koltukta, suratlarından düşen 1000 parça host ve hostesler + uçakta her türlü alkollü içki extra ücrete tabiydi, bir de üstüne pilotların kaba olması uçakla sert hareketler yapmaları tuzla biber oldu, Thy'ye ve hosteslere kötü laf edenler son 1 senede 5 kere THy ile yurtdışı uçtum bir tane çalışanın bile asık suratlı olduğunu görmedim. Ayrıca alkollü içkiler de extra paralı değil koltuklarda rahat kaptanlarımız da cabası... Aeroflot zaten batma yolunda emin adımlarla ilerleyen şirket, Putin yeni havayolu kurarak daha başarılı olur bence.Eğer çok zor durumda kalmazsam aeroflot'a bir daha binmem kimseye de tavsiye etmem 2 kuruş ucuz olcak diye eziyet çekmek istemiyorsanız tabi..
  • hayirlara vesile olsun insallah....

Şirket, mali krizle zor duruma düşen havayollarını bünyesine alacak. Ama uzmanlar böylesi büyük bir şirketin kurulmasının, yıllar süren canlı bir havayolu sekörünün oluşturulma çabalarını baltalayacağını ve Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot'u zor duruma sokacağı uyarısında bulunuyorlar. Rus Havayolları, Aeroflot'a güçlü bir rakip olacak çünkü bu şirketin güçlü bir lobisi ve devlet fonlarından doğrudan yararlanma olanağı olacak. Şirketin kurulmasıyla devletin, havayolu sektörünün yaklaşık yansını satın alması, Aeroflot'un Rusya'nın doğusuna genişleme stratejisini engelleyebileceğine dikkat çekiliyor.
 

Milli Havayolu geliyor

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
ekim ayında Thy yerine Aeroflot'u tercih ederek İstanbul -> Moscow -> İstanbul gidip geldik, Çok net söyliyim, toplamda 400 YTLlik bir fark vardı bilette başta üzüldük ettik vs ama maddi yönden sıkışık bir durumda olduğumuzdan Milli havayolumuz THY yerine Aeroflot'a bindik, ne görsek beğenirsiniz, a321 koltuk aralığından eser yok, dizlerimiz ön koltukta, suratlarından düşen 1000 parça host ve hostesler + uçakta her türlü alkollü içki extra ücrete tabiydi, bir de üstüne pilotların kaba olması uçakla sert hareketler yapmaları tuzla biber oldu, Thy'ye ve hosteslere kötü laf edenler son 1 senede 5 kere THy ile yurtdışı uçtum bir tane çalışanın bile asık suratlı olduğunu görmedim. Ayrıca alkollü içkiler de extra paralı değil koltuklarda rahat kaptanlarımız da cabası... Aeroflot zaten batma yolunda emin adımlarla ilerleyen şirket, Putin yeni havayolu kurarak daha başarılı olur bence.Eğer çok zor durumda kalmazsam aeroflot'a bir daha binmem kimseye de tavsiye etmem 2 kuruş ucuz olcak diye eziyet çekmek istemiyorsanız tabi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fikret ~ 15 yıl önce
hayirlara vesile olsun insallah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000