30 Aralık 2013, Pazartesi 07:21:31

KIŞ OLİMPİYATLARI İÇİN BİLET FİYATLARI DÜŞÜRÜLECEK

Rus havayolu şirketi Aeroflot başta olmak üzere çok sayıda havayolu şirketi Moskova-Soçi-Moskova arasında düzenlenecek uçak seferlerinin bilet fiyatlarını Kış Olimpiyatları süresince düşürecek.
  • son derece normal bir uygulama ve kural. kesinlikle uyuşturucu ve alkol kontrolü son derece önemlidir, yapılmalıdır.. sıkı kontrol ve uygulama yapılmalıdır..

Havayolları şirketinden yapılan açıklamaya göre, 5 Şubat'tan 17 Mart'a kadar gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak biletlerinin fiyatı 5 bin ruble (yaklaşık 325 TL) olacak.

Bilet satışları 1 Ocak 2014 tarihinde başlayacak. Aeroflot, Soçi Olimpiyatları'na olan ilgiyi arttırmak amacıyla uçak seferlerini yoğunlaştırarak günde 15 uçuşa çıkardı.

Rus havayolu şirketi Aeroflot ekonomi sınıfı uçuşları "Premium", "Optimum" ve "bütçe" olarak 3'e ayırdı. Premium ekonomi sınıfının fiyatı 19,2 bin, Optimum ekonomi sınıfının fiyatı 7,2 bin ve "bütçe" ekonomi sınıfının fiyatı 5,2 bin ruble olarak belirlendi.

Diğer havayolları şirketleri de Olimpiyat süresince biletlerin fiyatlarında önemli derece de indirim yaptı. "VIM " havayolu şirketi 3,2 bin ruble, "Ural" 3,7 bin ruble, "Transaero" 4 bin ruble, S7 4,3 bin ruble, UTair 4,4 bin rubleden biletleri satışa sundu.

KIŞ OLİMPİYATLARI İÇİN BİLET FİYATLARI DÜŞÜRÜLECEK

Yorumlar

camaroth ~ 10 yıl önce
son derece normal bir uygulama ve kural. kesinlikle uyuşturucu ve alkol kontrolü son derece önemlidir, yapılmalıdır.. sıkı kontrol ve uygulama yapılmalıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000