19 Haziran 2012, Salı 16:05:56

İŞTE RÖTAR ŞAMPİYONLARI...

Rusya’da Mayıs ayında en çok rötar yapan Rus havayolu şirketleri belirlendi.
  • Zamanında kalkış çok havada kalan bir cümle... 10 dakka içinde aprondan ayrılırsa ve 45 dakka pistte sıra beklerse dahi zamanında kalkmış sayılabiliyor anladığım kadarıyla... yani önemli olan aprondan ayrılmak :)
  • 10 uçuşta bir, yani yüzde on. zamanında kalkış oranı yüzde 90 oluyor. gayet iyiymiş.

 

Rusya Hava Kurumu (Rosaviatsiya) tarafından yapılan açıklamaya göre, Mayıs ayında en çok rötar yapan Rus havayolu şirketi Taymır Havayolları oldu. Taymir gerçekleştirdiği bin 263 uçuşun 126’sını, yani her on uçuştan birini rötarlı gerçekleştirdi. 46 tarifeli ve 2 charter uçuşu toplam 48 uçuşta bu havayolu şirketi müşterileri 6 saat ve üstünde beklemek zorunda kaldılar.

Mayıs ayında en çok rötar yapan 10 havayolu şirketi arasına ayrıca Rusline, Gazprom Avia, Alrosa, Severnıy Veter, Aviakompaniya Kubani, Başkortostan, A Flight, Yakutiya ve Sahalinskiye Aviatrassı girdiler.

En az rötar yapan Rus havayolu şirketleri ise Vladivostok Avia, S7, UTair, Aeroflot, Rossiya ve Transaero oldular. (Gazetem.ru)

İŞTE RÖTAR ŞAMPİYONLARI...

Yorumlar

Taymir = Zamanlayıcı :) komik olmuş :) ~ 12 yıl önce
Zamanında kalkış çok havada kalan bir cümle... 10 dakka içinde aprondan ayrılırsa ve 45 dakka pistte sıra beklerse dahi zamanında kalkmış sayılabiliyor anladığım kadarıyla... yani önemli olan aprondan ayrılmak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
,,, ~ 12 yıl önce
10 uçuşta bir, yani yüzde on. zamanında kalkış oranı yüzde 90 oluyor. gayet iyiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000