05 Mayıs 2009, Salı 11:51:40

Blue Wings yeniden uçacak...

Bir ara Öger’i satın almak isteyen Rus milyarder Aleksander Lebedev’in sahibi olduğu Blue Wings Havayolları’nın Alman Sivil Havacılık Dairesi (LBA ) tarafından bir süre önce durdurulan uçuşlarına yeniden izin verildi...
  • bluewings ucuslari durduruldugunda ve daha sonrasi ogerin yaptigi aciklama,hele bir ucsunlarda ona gore karar veririz seklindeydi.diger bluewings musterileri ucuslar baslar baslamaz yeniden calisacaklarini aciklamisti.simdiiii ne olduda bluewingsle tekrar baslaniyor.bakalim bluewings bunca dertten sonra vede ogerden alacagini almadan onlara ucarmi orasida baska bir konu.
  • öger icin gaziantep,sansun,kayseri ... ve diger ucuslari gxl ve germenia nin yaptigi,airberlinin de antalya ve istanbul ucuslarini devraldigi hrekes tarafindan biliniyor... ama bu ucuslarin anlasmalari sadece mayis ayi icin yapildi,yani hazirandan itibaren blue wings bu ucuslari tekrar üstlenecektir.
  • Air Berlin gitmiyor olabilir, Germania var, GXL var !
  • Hayır, Hisseler halen Öğer\'de Airberlin Malatyaya Gaziantepe ? geliyormu yok ? ozaman bilmeden konuşmak bu olsa gerek... ;)
  • Kaldirsa ne yazar, ÖGER bütün programini Air Berlin'e verdi neredeyse.. Blue Wings bayagi açikta kalacak, hayirli olsun bakalim

Blue Wings Havayolları’nın Alman Sivil Havacılık Dairesi bir ay önce mali yükümlülüklerini yerine getirmediği Blue Wings’in uçuşlarını durdurmuştu.

Öger, Thomas Cook ve REWE’nin yolcularını taşıyan Blue Wings’ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, Lebedev'in 10 milyon dolarlık bir ‘köprü destek’te bulunduğu ve LBA’nın yaptığı incelemeden sonra, yeniden uçuş izin verdiği bildirildi.

Bu arada Blue Wings'in tekrar uçuş izni almasıyla, şirketin Lebedev’in planlarına uygun olarak Rus Aeroflot şirketine sembolik bir rakam karşılığında devir işlemlerini hızlandıracağı belirtiliyor.

Blue Wings yeniden uçacak...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
bluewings ucuslari durduruldugunda ve daha sonrasi ogerin yaptigi aciklama,hele bir ucsunlarda ona gore karar veririz seklindeydi.diger bluewings musterileri ucuslar baslar baslamaz yeniden calisacaklarini aciklamisti.simdiiii ne olduda bluewingsle tekrar baslaniyor.bakalim bluewings bunca dertten sonra vede ogerden alacagini almadan onlara ucarmi orasida baska bir konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öger icin gaziantep,sansun,kayseri ... ve diger ucuslari gxl ve germenia nin yaptigi,airberlinin de antalya ve istanbul ucuslarini devraldigi hrekes tarafindan biliniyor... ama bu ucuslarin anlasmalari sadece mayis ayi icin yapildi,yani hazirandan itibaren blue wings bu ucuslari tekrar üstlenecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Air Berlin gitmiyor olabilir, Germania var, GXL var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayır, Hisseler halen Öğer\'de Airberlin Malatyaya Gaziantepe ? geliyormu yok ? ozaman bilmeden konuşmak bu olsa gerek... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaldirsa ne yazar, ÖGER bütün programini Air Berlin'e verdi neredeyse.. Blue Wings bayagi açikta kalacak, hayirli olsun bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000