21 Şubat 2011, Pazartesi 08:08:36

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM

Rusya'nın en büyük havayolu şirketlerinden Aeroflot yurt içi bilet fiyatlarını indirdi.
  • Bedava da uçursalar, hatta üstüne para da verseler, ayık gezmeyen organizmaların kullandığı o tenekelerle kimseyi kandıramazlar...
Rusya’nın en büyük havayolu şirketlerinden Aeroflot, hükümetin girişimleri sonucu yakıt fiyatlarının aşağı çekilmesinin ardından buna paralel olarak uçak bilet fiyatlarında indirime gitti. 

Aeroflot’un resmi internet sitesinden yapılan duyuruda yurtiçi uçuş fiyatlarının düşürüldüğü, bunun amacının insanların daha rahat ve kolay seyahat yapabilmesi, insanları uçmaya teşvik etme ve Rusya’nın uzak yerleri ile ulaşım bağlantısının daha iyiye götürülmesi şeklinde açıklandı. Ayrıca, en büyük fiyat indiriminin ülkenin uzun mesafeli uzakdoğu bölgesine yapılan uçuşlarda uygulandığına da dikkat çekildi. 

Öte yandan, ülkedeki bir diğer büyük havayolu şirketi Transaero da bilet fiyat indirimi uygulamasına geçiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, bazı yurtiçi bilet fiyatlarının bir miktar aşağı çekileceği belirtildi.

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bedava da uçursalar, hatta üstüne para da verseler, ayık gezmeyen organizmaların kullandığı o tenekelerle kimseyi kandıramazlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000