12 Eylül 2013, Perşembe 08:02:28

ALKOLÜ UÇAĞA BİNEN YANDI!

Rusya'da uçak yolculuğu sırasında sarhoş halde rezalet çıkaran bir kişiye yaklaşık 500 bin ruble (15 bin dolar) para cezası kesildi.
  • İş adamı olduğunu resmi makamlardan mı öğrendiniz ? Öyle bir haber yapıyorsunuz ki sallamasyon...
  • bu alkolün vodkanın doğduğu yer olan rusyada çok önemli bir karar ibret vericidir. türkiyede uygulama yapılabilir mi kesinlikle hayır bizde alkollü olarak uçağa binebilirsin sakinsen sorun yok bindin, uçak havada veya yerde gidiyor havalanacak birden sarhoş yolcu problem çıkarttı ne yapacaksın hostesler falan diğer yolcular araya girecek hikaye, uçak geri döner polis gelir sarhoş yolcu karakola ve ifade ardından özgürsün gidebilirsin bir tanem bool bol iç dilediğin kadar..

Rus Hava Yolları Aeroflot'un Tayland seferi sırasında alkollü vaziyette düzeni bozduğu gerekçesiyle, işadamı Vyaçeslav İzmailov gözaltına alınmıştı.  

İTAR-TASS ajansının bildirdiğine göre, Aeroflot'tan yapılan açıklamada, alkollü halde uçakta rezaret çıkaran Vyaçeslav İzmailov adlı yolcuya, yol açtığı zarardan dolayı 500 bin rubleye yakın para cezası verildiği belirtildi.

Podolsk şehrinde yaşayan Vyaçeslav İzmailov adlı işadamı, geçtiğimiz 3 Şubat tarihinde eşi ile birlikte Aeroflot hava yolları ile Tayland'a giderken, uçağın havada olduğu sırada alkollü halde diğer yolcularla kavgaya tutuşmuş, içlerinde genç bir kızın da olduğı bazı kişilere fiziksel saldırıda bulunmuştu.   

Olay sonrası uçak, Taşkent'e acil iniş yapmış, İzmailov ve eşi uçaktan indirilmişti.  

Diğer yolculara tazminat ödeyen Aerolof, İzmailov'u mahkemeye vermişti.

ALKOLÜ UÇAĞA BİNEN YANDI!

Yorumlar

a ~ 11 yıl önce
İş adamı olduğunu resmi makamlardan mı öğrendiniz ? Öyle bir haber yapıyorsunuz ki sallamasyon...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OturSıfır ~ 11 yıl önce
Sanırım dil ve anlatım dersiniz kötüydü.Bu yüzden siz haberi anlamamış olabilirsiniz ama ben sizi bu durumda çok iyi anladım hiç merak etmeyin;site kaynak göstermiş dikkat edin İTAR-TASS Ajansı diyolar!!!
camaroth ~ 11 yıl önce
bu alkolün vodkanın doğduğu yer olan rusyada çok önemli bir karar ibret vericidir. türkiyede uygulama yapılabilir mi kesinlikle hayır bizde alkollü olarak uçağa binebilirsin sakinsen sorun yok bindin, uçak havada veya yerde gidiyor havalanacak birden sarhoş yolcu problem çıkarttı ne yapacaksın hostesler falan diğer yolcular araya girecek hikaye, uçak geri döner polis gelir sarhoş yolcu karakola ve ifade ardından özgürsün gidebilirsin bir tanem bool bol iç dilediğin kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000