02 Mart 2009, Pazartesi 14:32:36

AHL’DE İKİ UÇAK PİSTİ PAS GEÇTİ

Atatürk Havalimanı’nda Aeroflot Hava Yolları ve Mısır Hava Yolları uçakları inişte geç alçaldıkları için pisti pas geçmek zorunda kaldılar. Her iki uçağın pilotlarının pist sonunda duramayacaklarını düşünerek son anda pisti pas geçtikleri öğrenildi.
  • N'oldu rus pilotlarına? hani süperlerdi herhavada iner kalkarlardı.Herkes pisti tutturuyor , bunlar niye tutturamadı?votkadan herhalde...yok yok Bence uçaktan. airbus olmasaydı inerdi onlar.:) Bu sitenin en alem adamısın valla. Bi de pilot olsan kim tuttar be seni.Yerin dünya değil git uzayda uç!
  • pas geçme olaylarını haber yapmanız, pilotlar üzerinde psikolojik baskıya neden olmaktadır. kritik durumlarda pilotun pas geçme kararını etkilemektedir. sorumlu haber kanalı olarak lütfen pas geçişleri haber yapmayınız.
  • kardesim BOB bu siralarda moskova dasin galiba cunku oradan yapilan yorumlar seninkileri andiriyor cok ozlettin kendini takma ismi birak kendi adina yorumlara basla artik selamlar
  • arkadaşlar yorumlara baktıkça insan şaşırıyor pass geçme yaklaşma safhalarından biridir,çalışan bendim ikiside yüksek kaldı pass geçirdim ne var bunda...büyütecek..))
  • arkadaslar,votka,rus,rus ucaklari yazilarinda ne var??rus pilotlarini ben gordum votka ictiklerini alanda..son derece normal onlar icin votka icerekten ucus gerceklestirmek..havada cok ictiginden olsa gerek pisti tutturamadi.normaldir.
  • sitede onune gelen sacma sapan yorumlar yapmaya basladi.son zamanlarda kafayi yemis biri var ki kendisi rus hayrani rus,votka,antanovdan baska kelime bilmiyor galiba.butun haberlerde yaptigi yorum ayni,klasik geyik muhabbeti.
  • airporthaber editörleri, ulaşım online sitesi fotoğraflarına varıncaya kadar haberinizi çalmış, bilgilerinize... link: http://www.ulasimonline.com/HAVA-YOLLARI/5792/AHLde-iki-ucak-da-pisti-pas-gecti-.html
  • bu kadar gerizekalının aynı başlığa yorum yapığını görmemiştim.. yok ruslar yok votka yok kule... katılıyorum size...gülmekten
  • EVDEN ÇIKMADAN ALKOL ALIP GİYORSUN HA .AFERIN SANA .YAV AIRPORT HABER BUNLARIMI YAYINLIYORSUNUZ.AYIP OLUYO YAV.KONU NE YAZILANLAR NE AYIP OLUYO. ADAM KORKAK HAYAL ETTİKLERİNİ YAZIYO.BEN BUNLARI BU İŞİ YAPAN BİRİ OLARAK KINIYORUM .YAZIK SAN A EVDEN ÇIKMADAN ALKOL ALAN KİŞİ YAZIK.
  • Bunu iddia edebildiğine göre sen çakır keyiften öte küfeliksin o zaman.. ya da beyin hücrelerinin sayısı oldukça düşük, şayet bir beynin varsa!!!

Atatürk Havalimanın uzunluğu 2400 metre olan ve 06-24 olarak bilinen pistine ilk önce saat 12.48’de alçalmaya başlayan Aeroflot Havayollarına ait Airbus A321 tipi yolcu uçağı yanlış alçalmadan dolayı pas geçti.

Uçağın pilotu piste indikten sonra duramayacağı anlayınca son anda pisti pas geçerek tekrar havalandı. Daha sonra havalimanı çevresinde tur atarak tekrar inişe geçen uçak normal saatinden 20 dakika sonra tekrar aynı piste iniş yaptı.

Aeroflot Havayolları’nın pisti pas geçmesinin ardından Mısır Havayolları’na ait yolcu uçağı da aynı şekilde aynı pisti pas geçti. Kahire’den İstanbul’a gelen Mısır Havayolları’da Atatürk Havalimanı’na inişi başladığı sırada alçalmaya normalinden geç kaldığını fark edince pisti pas geçen ikinci uçak oldu.

Bu uçağın pilotu da Aeroflot uçağının pilotu gibi pist sonunda duramayacağını düşünerek pisti pas geçtiğini belirtti.  

Aeroflot ve Egypt Air

Aeroflot ve Egypt Air

Aeroflot ve Egypt Air

Aeroflot ve Egypt Air

©AirportHaber Özel

AHL’DE İKİ UÇAK PİSTİ PAS GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 15 yıl önce
N'oldu rus pilotlarına? hani süperlerdi herhavada iner kalkarlardı.Herkes pisti tutturuyor , bunlar niye tutturamadı?votkadan herhalde...yok yok Bence uçaktan. airbus olmasaydı inerdi onlar.:) Bu sitenin en alem adamısın valla. Bi de pilot olsan kim tuttar be seni.Yerin dünya değil git uzayda uç!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pas geçme olaylarını haber yapmanız, pilotlar üzerinde psikolojik baskıya neden olmaktadır. kritik durumlarda pilotun pas geçme kararını etkilemektedir. sorumlu haber kanalı olarak lütfen pas geçişleri haber yapmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardesim BOB bu siralarda moskova dasin galiba cunku oradan yapilan yorumlar seninkileri andiriyor cok ozlettin kendini takma ismi birak kendi adina yorumlara basla artik selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar yorumlara baktıkça insan şaşırıyor pass geçme yaklaşma safhalarından biridir,çalışan bendim ikiside yüksek kaldı pass geçirdim ne var bunda...büyütecek..))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar,votka,rus,rus ucaklari yazilarinda ne var??rus pilotlarini ben gordum votka ictiklerini alanda..son derece normal onlar icin votka icerekten ucus gerceklestirmek..havada cok ictiginden olsa gerek pisti tutturamadi.normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sitede onune gelen sacma sapan yorumlar yapmaya basladi.son zamanlarda kafayi yemis biri var ki kendisi rus hayrani rus,votka,antanovdan baska kelime bilmiyor galiba.butun haberlerde yaptigi yorum ayni,klasik geyik muhabbeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
airporthaber editörleri, ulaşım online sitesi fotoğraflarına varıncaya kadar haberinizi çalmış, bilgilerinize... link: http://www.ulasimonline.com/HAVA-YOLLARI/5792/AHLde-iki-ucak-da-pisti-pas-gecti-.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kadar gerizekalının aynı başlığa yorum yapığını görmemiştim.. yok ruslar yok votka yok kule... katılıyorum size...gülmekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EVDEN ÇIKMADAN ALKOL ALIP GİYORSUN HA .AFERIN SANA .YAV AIRPORT HABER BUNLARIMI YAYINLIYORSUNUZ.AYIP OLUYO YAV.KONU NE YAZILANLAR NE AYIP OLUYO. ADAM KORKAK HAYAL ETTİKLERİNİ YAZIYO.BEN BUNLARI BU İŞİ YAPAN BİRİ OLARAK KINIYORUM .YAZIK SAN A EVDEN ÇIKMADAN ALKOL ALAN KİŞİ YAZIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunu iddia edebildiğine göre sen çakır keyiften öte küfeliksin o zaman.. ya da beyin hücrelerinin sayısı oldukça düşük, şayet bir beynin varsa!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000