12 Nisan 2010, Pazartesi 08:47:57

Aeroflot'un umudu yaz uçuşlarında...

2009 yılı karı 2008’e kıyasla yüzde 75 azalan Aeroflot, krizden çıkmak umuduyla “yaz operasyonu”na hazırlanıyor.
  • omsk(sibirya)kentinden istanbula direkt seferler konulmalı.o bölgeden çok sayıda turist var türkiye'ye gelen.fakat moskova aktarmalı gelmek zorunda kalıyorlar buda çok yüksek fiyatlara mal oluyor ve orada yatırımcı çok sayıda türk var..

Türk turizm sektörünü de yakından ilgilendiren bu habere göre, Aeroflot bu yaz Rusya’nın taşra şehirlerinden ilk kez Avrupa’nın pek çok turizm destinasyonuna direkt uçuşlar yapacak:

Aeroflot bu operasyon ile cirosunu yüzde 10-15 arttırmayı planlıyor. “Tarifeli charter” olarak açıklanan uçuşlara göre, Larnaka’ya geçen yaz haftada 7 kez yapılan uçuşlar 14’e, Barselona seferleri de 10’dan 14’e çıkarılacak. Mısır’ın turizm merkezleri Hurgada ve Şarm El Şeyh’e ise haftada beşer charter uçuşu gerçekleşecek.

Toplam tarifeli charter uçuş noktası 17 olarak açıklanırken, bunlar arasında Atina, Dubrovnik, Rimini, Rodos, Korfu dikkat çekiyor.

Yeni dönemde Urallar’daki Yekaterinburg’dan İtalya’nın Rimini şehrine ve İrkutsk’tan    Tokyo’ya da dierkt sefer var. Charter seferlerinde Aeroflot’un yan şirketleri Don Avia ve Nord Avia da ağırlıklı olacak.

Aeroflot'un umudu yaz uçuşlarında...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
omsk(sibirya)kentinden istanbula direkt seferler konulmalı.o bölgeden çok sayıda turist var türkiye'ye gelen.fakat moskova aktarmalı gelmek zorunda kalıyorlar buda çok yüksek fiyatlara mal oluyor ve orada yatırımcı çok sayıda türk var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000