11 Nisan 2013, Perşembe 08:43:39

AEROFLOT'TAN TÜRKİYE ÇIKARMASI

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, 2013 yaz sezonu için planladığı uçuşlara ilişkin ayrıntıları açıkladı.
  • Bu yazıyı yazan arkadaş kış sesononda haftada 28 sefer yapıyordu şu anda. 21 sefer yapıyor bılgınıze airport haber bilip bilmeden yazmayın ..
  • kalitesiz ucus isteyenler buyrun
  • rus konusunda haklısın evet...ellerine her iş yakışıyor ve başarılılar.aaahh ahhh neyse...
  • Ülkemizde Yurt içinde bölgesel uçuşlarda rekor kırabilirler,ne de olsa güzel rus hostesler,bedava dağıtılan içme suyu ve vodka !! İkramın bol olduğu havayolu,en iyi havayoludur ..

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, 2013 yaz sezonu uçuşlarına başladı. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek uçuş planlamasına göre Aeroflot'un Türkiye ve Yunanistan başta olmak üzere Avrupa'daki birçok destinasyona yönelik uçuşlarında artışlar yaşanacak.

İSTANBUL UÇUŞLARI YÜZDE 50 ARTACAK

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Aeroflot'un İstanbul'a gerçekleştireceği uçuşların sayısında yüzde 50 oranında artış yaşanacak. Buna göre İstanbul'a haftada 18 uçuş gerçekleştiren şirket yaz sezonu ile birlikte uçuş sayısını 27'ye çıkartacak.

Yunanistan'ın Selanik kentine ilk defa direkt uçuşlara başlayacak olan Aeorflot'un yaz sezonunda uçuşlarını arttıracağı Avrupa'daki diğer destinasyonlar ise Heraklion, Dubrovnik, Split ve Tivat olacak. Aeorflot'un haftada 14 olan Roma uçuşlarını 21'e Belgrad uçuşlarını ise 7'de 14'e çıkartacağı açıklandı.

AEROFLOT'TAN TÜRKİYE ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu yazıyı yazan arkadaş kış sesononda haftada 28 sefer yapıyordu şu anda. 21 sefer yapıyor bılgınıze airport haber bilip bilmeden yazmayın ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 11 yıl önce
kalitesiz ucus isteyenler buyrun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
rus konusunda haklısın evet...ellerine her iş yakışıyor ve başarılılar.aaahh ahhh neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahh neyse ne ? ~ 11 yıl önce
Ehh devamı gelsin beee..
Aeroflot !! ~ 11 yıl önce
Ülkemizde Yurt içinde bölgesel uçuşlarda rekor kırabilirler,ne de olsa güzel rus hostesler,bedava dağıtılan içme suyu ve vodka !! İkramın bol olduğu havayolu,en iyi havayoludur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000